Hitelkiváltás

A környezet, a verseny és a banki ajánlatok is folyamatosan változnak. Lehet, hogy egy adott pillanatban Ön a legjobb ajánlatot fogadja el, de később előnyösebb termékek jelenhetnek meg a piacon, ezért érdemes mindig felülvizsgálnia meglévő hitelét. Tekintse meg ajánlatainkat és váltsa ki régi hitelét egy előnyösebb konstrukcióra!

Hitelváltó jelzáloghitel

Hitelváltó jelzáloghitelünkkel rendezheti meglévő adósságait, csökkentheti lakás- vagy egyéb hitele törlesztőrészletét egy alacsonyabb törlesztőrészletű, hitelkiváltás célú új hitellel. Így csökkentheti havi kiadásait, törlesztőrészleteit. Ha több hitellel rendelkezik, azokat összevonhatja egy hitellé, s így a törlesztés átláthatóbb és egyszerűbb, valamint pénzügyei könnyebben kezelhetőek lesznek. THM: 3,65-7,91%1

Hitelváltó jelzáloghitelünkhöz kamatkedvezményt kínálunk. Ha a lent leírtaknak megfelelően velünk intézi mindennapi pénzügyeit, akkor részesülhet az Aktív-, Aktív plusz, Prémium aktív-, TOP prémium aktív-kedvezményben, amelynek részleteiről alább talál tájékoztatást.

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

Reprezentatív példa Aktív kedvezménnyel: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre hitelkiváltásra nyújtott, piaci kamatozású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén, 5 éves kamatperiódussal, a hitel kamata kamatperiódusonként változó, a törlesztőrészletek száma 240 db, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: hitelösszeg utalásával kapcsolatos díj 25 000 Ft, 1 db ingatlan-nyilvántartási eljárás díja 12 600 Ft (jelzálogjog bejegyzési kérelem),1 db Takarnet rendszerből lekért tulajdoni lap díja 1 000 Ft).
- Lakáscélú jelzáloghitel hitelkiváltás esetén az éves ügyleti kamat: 4,45%, az első kamatperiódusban a havi törlesztőrészletek összege: 31 746 Ft, a további kamatperiódusokban a kamat változásával módosulhat,THM1:4,70%, a hitel teljes díja: 2 655 800 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 7 655 800 Ft.
- Egyéb célú hitelkiváltás esetén az éves ügyleti kamat: 5,45%, az első kamatperiódusban a havi törlesztőrészletek összege: 34 546 Ft, a további kamatperiódusokban a kamat változásával módosulhat, THM1:5,77%, a hitel teljes díja: 3 332 604 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 332 604 Ft.
A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

Milyen kedvezményeket kínálunk a Hitelváltó hitelünkhöz?

Az ajánlatban szereplő kamat Aktív – kedvezmény figyelembe vételével került meghatározásra.

Aktív-kedvezményt, azaz a normál kamatból- változó kamatozású hitelek esetén 0,50%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 0,80%, 15 és 20 éves futamidejű Stabil kamat hitelek esetén 0,75% - kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és
 • vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.

További elérhető kamatkedvezmények:

Aktív plusz kedvezményt, azaz a normál kamatból 1,25% kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére kizárólag referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és
 • vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.

Prémium aktív-kedvezményt, azaz a normál kamatból – referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén 1,50%, 5 éves kamatperiódusú és Stabil Kamat hitelek esetén 1,00%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 1,10% - kamatkedvezmény nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára legalább 300 000 forint havi jóváírás, és
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.

TOP prémium-aktív kedvezményt, azaz a normál kamatból – referencia kamatlábhoz kötött és Stabil Kamat hitelek esetén 1,75%, 5 éves kamatperiódusú hitel esetén 1,50%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 1,25%- kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára 300 000 forint havi jóváírás, és
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4, és
 • rendelkezzen az UniCredit bankfiókban, Adós által kötött új vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A kamatkedvezmény részletes feltételeit a bank mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye tartalmazza.

Milyen hiteleket válthat ki jelzáloghitelünkkel?

Az UniCreditnél forint jelzáloghitellel rendezheti az adósságait, hiszen kiválthatja

 • lakás célú jelzáloghitelét,
 • szabad felhasználású jelzáloghitelét,
 • ingatlanfedezet nélküli kölcsönét5 vagy
 • akár több, esetleg valamennyi hitelét is5.

Lehetősége nyílhat arra is, hogy a hitelkiváltáshoz szükséges összegnél magasabb hitelösszeget6 igényeljen, így nemcsak meglévő hiteleit tudja összevonni egy alacsonyabb törlesztőrészletű hitellé, hanem tetszőleges célra fordítható összeg is a rendelkezésére állhat. Döntéséhez kérjük, mérlegelje, hogy ez által az új hitel futamideje hosszabb lehet, mint a meglévőé, felvétele költségekkel járhat, illetve ingatlanát az eddigieknél magasabb összegű jelzálogjog terhelheti.

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mik a Hitelváltó jelzáloghitelünk főbb jellemzői?

 • A hitelösszeg 1 ̶ 40 millió forint.
 • A futamidő 4–257 év.
 • Fixálhatja a kamatot és a törlesztőrészletet 1, 5 vagy 10 évre.
 • Hitelkiváltási célú jelzáloghitelünkhöz választhatja Stabil Kamat hitelünket is, amely a teljes futamidőre rögzített kamatozást és változatlan törlesztőrészletet biztosít 10, 15 vagy 20 éven át.
 • Ön döntheti el, hogy milyen ingatlant ajánl fel fedezetnek6. A fedezet legfeljebb három magyarországi lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.

Igénylési feltételek

Igényelheti az UniCredit Bank hitelkiváltási célú jelzáloghitelét, ha Ön cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély, és

 • megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.
 • Elmúlt már 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több mint 65 éves. Amennyiben az Ön életkora a hitel lejáratakor meghaladná a 65 évet, akkor a hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és az UniCredit Bank kedvezményezettként való megjelölése mellett igényelheti a hitelünket.
 • Rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal.
 • Legalább 3 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van.
 • Az adós háztartásának együttes igazolt nettó jövedelme eléri a 120.000 forintot.
 • Legalább 3 hónapos munkaviszonya van az utolsó munkahelyén, és a próbaidőt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy nyugdíjas.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a Hitelváltó jelzáloghitelen túl?

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Több hitellel rendelkezik?
Szeretné régi, drága személyi kölcsönét, hitelkártyáját egy kedvezőbb kamatozású kölcsönre cserélni? A Stabil kamat kölcsönünk kiválthatja a már meglévő hiteleit. THM: 8,97-19,86%

Biztonságot jelenthet a pénzügyekben a hitelfedezeti biztosítás. Váratlan, nehéz helyzetekben, esetleges betegség, tartós munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén a Generali Biztosító anyagi segítséget nyújthat Önnek, hogy a törlesztése ebben a helyzetben is problémamentesen tudjon teljesülni. További részletek

Kapcsolódó anyagok

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni-jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói" című hirdetményei és a Kondíciós lista tartalmazzák.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Aktív-kedvezmény figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén  ̶  referencia kamatlábhoz kötött kamatozás esetén ide értve a referencia kamatláb változását is  ̶  a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít az Aktív-, Aktív plusz, a  Prémium aktív-, és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: ha Magyarország területén vásárol bármely POS-terminálon, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

4 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

5 Rulírozó hitel kiváltása (folyószámla-hitelkeret és/vagy hitelkártya) céljából a bank csak ’egyéb hitel’ kategóriában fogad be igénylést.

6 A felvehető hitelösszeg lakáscélú hitelkiváltás esetén nem haladhatja meg az ingatlan bank által is elfogadott forgalmi értékének 80 százalékát, egyéb célú hitel kiváltása esetén pedig a 70 százalékát. A forgalmi érték alapján folyósítható hitelösszeget a bank a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, egyedi bírálat alapján az ingatlan értékbecslését követően állapítja meg.

7 Referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén a minimális futamidő 2 év. Lakás célú jelzáloghitel kiváltása céljára igényelt hitel esetén, amennyiben az igényelt hitel célja csak hitelkiváltás szabad felhasználású rész igénylése nélkül, a maximális futamidő 30 év.

8 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Stabil kamat személyi kölcsön tervezhető törlesztőrészletekkel

 

Egy régen vágyott, külföldi körútra indulna? Időszerű lenne némi átalakítás az otthonában? Vagy belevágna valami újba? Legyen szó bármilyen tervről, most hozzájárulhatunk megvalósításához

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1:8,97%.-19,86%
 • 6 – 60 hónap között választható futamidő
 • 300 000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg2,
 • a hitelösszeg szabadon felhasználható.

kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

KEDVEZMÉNYEK A TELJES FUTAMIDŐRE

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 

8,5%-os kamat érhető el Prémium aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 8,97%

 A kedvezményhez legalább 300 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

13 % -os kamat érhető el Aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:14,01%

A kedvezményhez legalább 150 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

Reprezentatív példa: 3 000 000 forint összegű kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel normál kamattal számított ügyleti kamata évi 18%, mely a teljes futamidő alatt rögzített. A havi törlesztő-részlet 76 589 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 135 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 135 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz) THM1: 19,86%.

BIZTOSÍTÁS

Generáli hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

Részletes tájékoztatásért látogasson el a honlapunkra, ahol pontos információt talál a csatlakozási feltételekről.

 

IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK:

 • Alkalmazottként dolgozik vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetében a munkaviszonya már 6 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Havi nettó jövedelme 110 000 forint vagy adóstársat tud a hitelügyletbe bevonni, vagy ha legalább 6 hónapja UniCredit-számlára érkező 85 000 forint jövedelemmel rendelkezik.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

Igénlyéshez szükséges dokumentumok

 

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

 

További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről. 

 

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank üzletszabályzatai, kondíciós listái, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2A bank 1,5 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

3A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív kedvezmény és az Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi. Amennyiben a futamidő alatt a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül.

 

Adósságrendező kölcsön a Cetelemtől                                     

A Cetelem Adósságrendező kölcsönével kiválthatja meglévő hiteleit, így egy hitelbe rendezve egyszerűsítheti pénzügyeit A kölcsön akár 100% hitelkiváltásra is felhasználható vagy további tervét is megvalósíthatja belőle. THM1: 13,47%-23,64%

A hitelösszeg 400 000 – 5 000 000 Forint közötti összeg lehet, mely kezes és fedezet nélkül igényelhető. Érdemes egy meglévő hitel esetében is megnézni a lehetőségeket. Hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére személyesen bankfiókjainkban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon, ahol személyre szabott tájékoztatást adunk a lehetőségekről és feltételekről.

Az Adósságrendező Kölcsön kapcsán az UniCredit Bank, mint hitelközvetítő a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelező képviseletében jár el.  A kölcsön összeg folyósítása lakossági forintszámlára történik.


Reprezentatív példa: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén a futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 62 129 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft (ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 8,90%; THM19,74%; fizetendő teljes összeg: 3 727 740 Ft, valamint az egyszeri folyósítási díj, amelyet a hitelösszegből kerül levonásra.

Mely hiteleket válthatja ki?

A Cetelem Adósságrendező kölcsöne például a következő hitelek kiváltására igényelhető:

 • áruhitel,
 • hitelkártya, bevásárló kártya,
 • folyószámlahitel,
 • személyi kölcsön, gyorskölcsön.

Mit ajánlunk még ezen a személyi kölcsönön túl?

Szabad felhasználású kölcsön érdekli? Cetelem Saját Ritmus kölcsönével most megvalósíthatja a terveit, ráadásul 12 havonta egyszer elhalaszthatja a részletbefizetést. THM1: 9,74%

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. A honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább!

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

Az UniCredit Bank honlapján elérhető Felelős hitelezés és Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjánakhonlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, a jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Kapcsolódó anyagok

A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit a Magyar Cetelem Bank Zrt. Adósságrendező kölcsönre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. A Cetelem Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A Cetelem Bank a kölcsön nyújtásáról a Cetelem Általános üzleti feltételei, a hatályos jogszabályok és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.


1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading