Válasszon a következő lehetőségek közül: jelenleg

Pénzügyeimet leginkább intézem. Havonta összegű jóváírást várok a bankszámlámra, és tervezem, hogy megtakarítást elhelyezek az UniCredit Banknál.


   A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

   Az egyes számlacsomagok EBKM-je: 0,01%.

   1 Az Ikon és a Bónusz számlacsomag esetén a kedvezményeknek feltételei meghatározott összegű jóváírás beérkezése az adott számlára. A kedvezményes havi zárlati díjat a bank visszavonásig tartó akció keretében biztosítja, a nem akciós díjat és a kedvezmények pontos feltételeit az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Kondíciós listájában, valamint az UniCredit Diákszámla kondíciós listában találja. A normál díjszabás Diákszámla, Privát Plusz számlacsomag és Egészség számlacsomag esetében a tranzakciók összegének 0,01%-a, de minimum a fent feltüntetett összeg, Bónusz számlacsomag esetében 1099 Ft, Ikon számlacsomag esetében 4000 Ft.

   2 Az fenti bankszámlákhoz igényelhető betéti kártyákra vonatkozó kedvezményeket és azok feltételeit az adott számlacsomag részleteinél és az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó  kondíciós listában  és  betéti bankkártya kondíciós listában találja.
   3 A bank az Unicredit Diákszámla és Privát Plusz számlacsomag esetében a díjmentes kártyás vásárlást, az Ikon számlacsomag keretében a díjmentes ATM-es készpénzfelvételt akciósan biztosítja. Az akciók visszavonásig érvényesek. A nem akciós díjakat az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Kondíciós listájában, valamint az Diákszámla kondíciós listában találja.

   Mobile Phones
   UniCredit Mobil

   vagy
   Spinning wheel animation

   Loading