Allianz Autóm gépjármű-biztosítás
 

4 gépjármű-biztosítási csomag, 1 egyszerű választás.

Kösse meg Allianz Autóm biztosítását mindössze néhány perc alatt online*10% kedvezménnyel!

 

Miért érdemes az Allianz Autóm gépjármű-biztosítást választania?

Az Allianz Autóm gépjármű-biztosítást azoknak ajánljuk, akik egyszerűen, gyorsan szeretnék biztosítani az igényeik szerint gépjárművüket a nem várt események ellen, legyen szó egyszerű műszaki elakadásról, esetleg természeti károkról vagy akár lopáskárokról, töréskárokról.

Az Autóm gépjármű-biztosítás előre meghatározott, négy, egymásra épülő csomagból áll,  hogy a szolgáltatások  átláthatóak legyenek és mindenki könnyedén ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási védelmet attól függően, hogy milyen kockázatoktól tart.


A KOMFORT csomag a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, valamint alap szintű assistance és közlekedési balesetbiztosítási szolgáltatást tartalmaz.

A PLUSZ csomag az előző csomag elemei mellett olyan elháríthatatlan eseményekre nyújt védelmet, mint az elemi károk, tűz- és robbanáskár, állattal való ütközés, továbbá bővített assistance és közlekedési balesetre vonatkozó szolgáltatásokat nyújt.

Az EXTRA csomag az eddigiek mellett az olyan részben kivédhető események bekövetkezésére is szól, mint a lopás-, rongálás- vagy üvegkár.

A MAX csomag teljes körű védelmet biztosít a saját hibás és a nem várt események által okozott károkra is.
Mire nyújt fedezetet a biztosítás?

 

További kérdései vannak?

Kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo