UniCredit eBanking

 

Az [UniCredit eBanking] segítségével Ön bármikor hozzáférhet bankszámláinak adataihoz, ellenőrizheti számlái egyenlegét, átutalást indíthat, sőt, akár betétlekötést vagy értékpapír-megbízást is adhat be. Az internetbanki szolgáltatással számítógépén, laptopján kényelmesen és gyorsan intézheti banki ügyeit.

A szolgáltatás használatához szerződést kell kötnie, amit bármelyik bankfiókunkban megtehet. Ha Ön már ügyfelünk, és információra van szüksége a rendszer használatához, kérjük, kattintson ide: eBanking útmutató.

Az [UniCredit eBanking] szolgáltatás lakossági ügyfeleink számára hozzáférhető. Kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleink számára a SpectraNet Internet Banking rendszer érhető el.

Szerződött lakossági ügyfeleink az UniCredit Bank hivatalos weboldalán, az Internet Banking menüponton keresztül tudnak belépni a felületre.

 

 

AZ [UniCredit eBanking] ALKALMAZÁS ELŐNYEI


Kövesse kiadásait Figyeljen ajánlatainkra Bankoljon biztonságosan Spóroljon időt
Egyenlegének rendszeres ellenőrzésével,
a számlatörténet figyelemmel követésével jobban megértheti, mire költi a pénzést, és esetleg hol tud spórolni
Ha hozzájárulását adja, üzeneteink segítségével egyetlen fontos, Önt érdeklő ajánlatról sem marad le! Az [UniCredit eBanking] kétfaktoros azonosítást használ, az EU irányelveinek megfelelően Az internetbanki szolgáltatás használatával banki ügyeit kényelmesen otthonról is intézheti.

 

Mire használható az [UniCredit eBanking]?

 

  • Bármikor ellenőrizheti egyenlegét, és megismerheti számlatörténetét.
  • Átutalást kezdeményezhet bármilyen számlára.
  • A 10 millió forint alatti összegű egyedi belföldi forintátutalások néhány másodpercen belül megérkeznek a kedvezményezett számlájára, ünnepnapon, hétvégén és éjjel is.
  • Rendezheti hitelkártya-tartozását.
  • A mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking] mToken funkciójának használatával kényelmesen aláírhatja tranzakcióit. Tudjon meg többet!
  • Az értékpapír modullal könnyen kezelheti befektetéseit, megtakarításait.
  • Egyes nyilatkozatait (pl.: törlesztési moratórium, kötelező banki adategyztetés) bankfiók meglátogatása nélkül is benyújthatja.
  • Állandó átutalásokat és beszedéseket hozhat létre, ezeket szerkesztheti és bármikor törölheti is.
  • Megtekintheti hiteleinek egyenlegét és történetét.
  • Elektronikus számlakivonatot tölthet le számítógépére. 

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Van-e díja az [UniCredit eBanking] használatának?
Ha használom az [UniCredit eBanking] szolgáltatást, használhatom a mobilalkalmazási szolgáltatást is?
Milyen böngészővel használhatom? Van preferált böngésző?

 

 

Mobilalkalmazási szolgáltatásunk [UniCredit mBanking]


Banki ügyeit még kényelmesebben intézheti mobiltelefonján, az UniCredit mBanking mobilalkalmazás segítségével. Használja ki szabad perceit: végezze el utalásait pillanatok alatt, fizesse be postai csekkjeit mobiltelefonja kamerájának segítségével, sorban állás nélkül!
További információk az UniCredit mBanking aloldalon.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor elnevezésű fogyasztóvédelmi weboldalán is tájékozódhat a digitális bankolással kapcsolatos tudnivalókról.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók, amelyek elérhetők bármely bankfiókunkban. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Az internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking] szolgáltatás díja SMS-es hitelesítés esetén 200 forint/hónap, tokenes vagy mTokenes hitelesítés esetén 150 forint/hónap. amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo