Szeretnék

A lakás becsült piaci értéke Ft, évre szeretnék Ft értékben hitelt felvenni. A háztartásom havi nettó bevétele Ft, jelenleg forintot törlesztek más hitelekre és forint hitelkerettel (hitelkártya, folyószámlahitel) rendelkezem.

Kedvezményes hitel kondíciók megtekintéséhez kattintson a kalkuláció után a részletek, kedvezmények gombra!


Double click to edit calculator result component

Az adott ajánlatra vonatkozó részleteket és reprezentatív példát az ajánlaton belül a részletekre kattintva tekintheti meg.


A jelzáloghitelek feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla, továbbá Prémium aktív és TOP premium aktív kedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás


Ezen eredmény az Ön által megadott adatok és paraméterek alapján a kalkulátor által generált tájékoztató jellegű információ, nem minősül a bank hitelbírálati döntésének és nem kötelezi a bankot hitel nyújtására. A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült, bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint jelzáloghitel esetén a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági Üzletszabályzatban, Kondíciós Listájában és Hirdetményében rögzítettek alapján saját hitelbírálata alapján dönt.


A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. THM: 5,76-5,97%

 

Lakásvásárláshoz jól jönne a gyerekek után járó támogatás?

Az új „szocpol”-lal, a családi otthonteremtési kedvezménnyel növelheti önerejét most már használt lakás vásárlása vagy bővítése esetén is. A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Bővebben a CSOK-ról.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo