Részletek

 • Kényelmes a betéti kártyával történő vásárlás belföldön és külföldön,
 • Internetes fizetésre is biztonságosan használhatja
 • A betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön) akciósan díjmentes1 a legtöbb számlacsomagunknál,
 • Egyszerű az ATM-ekből történő készpénzfelvétel belföldön és külföldön,
 • Lekérdezheti bankszámlája egyenlegét a belföldi UniCredit ATM-eken,
 • Feltöltheti mobiltelefon egyenlegét a belföldi ATM-eken,
 • Egyszerű a készpénzbefizetés belföldön az UniCredit ATM-eken keresztül UniCredit bankszámlájára, amit rögtön felhasználhat vásárlásra.

1A betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön) normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A bank bizonyos számlacsomagok esetében a tranzakció díján felül minden egyes vásárlási tranzakció után könyvelési tételdíjat számít fel. A díj felszámításától a vonatkozó kondíciós listákban megjelölt bankszámlák esetében a bank visszavonásig akciós jelleggel eltekint. A díjelemek normál (nem akciós) mértékére vonatkozó részletes szabályokat a bank lakossági ügyfelekre vonatkozó hirdetménye és kondíciós listái tartalmazzák.

 • SMS-szolgáltatásunkkal folyamatosan nyomon követheti bankkártyás tranzakcióit.
 • Társkártyát is igényelhet családtagjai részére, így többen hozzáférhetnek a bankszámlán elérhető összeghez.
 • Ha még szélesebb körű biztonságra vágyik, kérhet emelt szintű biztosítást.
 • Töltse le Mobilalkalmazásunkat, hogy bárhol, bármikor intézhesse pénzügyeit okostelefonján!
 • Betéti kártya-szolgáltatáshoz kapcsolódóan élhet a jogszabályi díjmentes készpénzfelvételi lehetőséggel, ha leadja erre vonatkozó nyilatkozatát.
 • Bankkártyája elvesztése vagy ellopása esetén azonnal tiltsa le a kártyát telefonos banki szolgáltatáson [UniCredit Telefonbank] keresztül a +36 (1/20/30/70)  325 3200-as telefonszámon.
 • Ha több számlája is van az UniCreditnél, akkor ugyanazzal a betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyával akár minden számla egyenlegét (forint vagy deviza) fel tudja használni. Itt olvashat a rugalmas számlabeállításról.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

[Premium Banking Dombornyomott Mastercard] betéti kártya  mellé asszisztencia szolgáltatást vehet igénybe:

 • A díjmentes gépjármű asszisztenciával autója műszaki meghibásodása vagy baleset esetén az autó helyszíni javítása és mentése díjmentes itthon és Európában, illetve bérautót is kérhet 1 napra, amíg a szervizelés megtörténik.
 • A díjmentes háztartási asszisztencia szolgáltatás segít az otthoni hibák elhárításában, pl. ha zárcserére vagy víz-, villany-, esetleg gázszerelőre van szüksége.
 • A díjmentes egészségügyi asszisztencia lehetőséget nyújt az orvosi tanácsadóvonal igénybevételére, valamint egészségügyi információt kérhet Magyarországon és külföldön egyaránt.

Az asszisztencia szolgáltatásokról bővebb információt az alábbi dokumentumban olvashat: Ügyfél-tájékoztató és biztosítási feltételek.

 

[Mastercard Arany] betéti kártyához számos emelt szintű extra szolgáltatás is kapcsolódik:

 • díjmentesen regisztrálhat a Mastercard Premium Selection programba, és élhet az exkluzív ajánlatokkal;
 • [Mastercard Arany] kártyával igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így utazásai előtt gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.
További hasznos információk

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei, a Lakossági kondíciós lista – betéti bankkártyaLakossági kondíciós lista  valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételeiLakossági üzletszabályzata, illetve Bankkártya üzletszabályzatai tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

 

*A tagsági díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

**Az akció kizárólag egy darab főkártyára érvényes és visszavonásig érvényes.

***A Sport utasbiztosítás kiegészítő biztosításként köthető a beépített vagy opcionális utasbiztosítással rendelkező bankkártya birtokosok, illetve az Extra utasbiztosítással rendelkező családtagjaik számára.

****A Mastercard kedvezmények igénybevételéhez előzetes regisztráció szükséges.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo