Kibocsátói díj

Tagsági díj

Számlacsomag kedvezmények

Utasbiztosítás

Kiegészítő utasbiztosítás

Mastercard kedvezmények

UniCredit Mobil alkalmazásban aktiválható

Béreljen 20%-os kedvezménnyel autót a Budgettől!

Ügyfeleink számára 20%-os kedvezmény jár a Budget autókölcsönző listaáraiból a Magyarországon bérelt és UniCredit bankkártyával fizetett autók esetén. További részletek!

Akciós ajánlatok betéti bankkártyás ügyfeleinknek

UniCredit bankkártyájával számos akcióban részt vehet, és élhet a kedvezményes ajánlatokkal. Gyakran fizet érintő kártyával? Szívesen jár fesztiválokra? Esetleg külföldre utazna? Tekintse meg, milyen előnyöket nyújthat a bankkártyája.

További részletekért kattintson ide!

Vásároljon online az internetes biztonsági kód használatával!

Mostantól, a díjmentes internetes biztonsági kód szolgáltatásunkkal online vásárlásait még biztonságosabbá teheti. Ismerje meg az aktiválás és a szolgáltatás részleteit!

Tudta?

Bankkártyája aktiválását mostantól még kényelmesebben, az UniCredit Mobil alkalmazáson keresztül is megteheti! Töltse le ingyen a Google Play áruházból vagy az App Store-ból!

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei, a Lakossági kondíciós lista – betéti bankkártya, Lakossági kondíciós lista  valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételeiLakossági üzletszabályzata, illetve Bankkártya üzletszabályzatai tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

* A tagsági díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

** A normál díj a lakossági ügyfelek részére szóló kondíciós listában meghatározottak szerint, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít és visszavonásig érvényes.

*** A Mastercard kedvezmények igénybevételéhez előzetes regisztráció szükséges.

Spinning wheel animation

Loading