Skip to main content

Kibocsátói díj

Tagsági díj

Számlacsomag kedvezmények

Utasbiztosítás

Kiegészítő utasbiztosítás

MasterCard kedvezmények

Kedvezményes ajánlatok betéti bankkártyás ügyfeleinknek

UniCredit bankkártyájával számos akcióban részt vehet, és élhet a kedvezményes ajánlatokkal. Gyakran fizet érintő kártyával? Szívesen jár fesztiválokra? Esetleg külföldre utazna? Tekintse meg, milyen előnyöket nyújthat a bankkártyája.

További részletekért kattintson ide!

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei, a Lakossági kondíciós lista – betéti bankkártya, Lakossági kondíciós lista  valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételeiLakossági üzletszabályzata, illetve Bankkártya üzletszabályzatai tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

* A tagsági díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

** A normál díj a lakossági ügyfelek részére szóló kondíciós listában meghatározottak szerint, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít és visszavonásig érvényes.

*** A MasterCard kedvezmények igénybevételéhez előzetes regisztráció szükséges.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading