Ügyfélajánlási akció

 

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Ajánlja számlacsomagjainkat barátainak és ismerőseinek! A sikeres ajánlások után Önt és az Ajánlott felet is jóváírásban részesítjük. Sőt, ha ajánlóként vagy ajánlottként részt vesz játékunkban, akár 100 000 forintos nyereményben is részesülhet. Ismerje meg a részleteket oldalunkon!

 

Milyen kedvezményeket kaphatnak az ajánlásáért?

Lakossági és kisvállalati ügyfeleink számára  ̶  sikeres ajánlás esetén, az akció részvételi feltételei szerint – az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

Sikeres ajánlást követően, mind Ön, mind új ügyfelünk

  • 5 000 forint jóváírást kap új lakossági számlanyitás esetén1,2;
  • 10 000 forint jóváírást kap új kisvállalati számlanyitás esetén1,2.

 

Hogyan tud ajánlani?

  1. Kérjük, töltse le az ajánlókártyát INNEN!
  2. Az ajánló és az ajánlott adataival kitöltött és aláírt kártyát a számlanyitáskor az ajánlott adja le bármely UniCredit fiókunkban munkatársainknak.
  3. Ha mind Ön vagy a vállalkozása, mind az ajánlott személy vagy vállalkozás a részvételi feltételekben meghatározottakat teljesíti, akkor Ön vagy a vállalkozása a fent leírt kedvezmény(ek)ben részesül.

 

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlás akkor sikeres, ha Ön mint ajánló megfelel a részvételi feltételekben foglalt feltételeknek, és az ügyfélajánlási akciónk keretében ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál:

  • lakossági bankszámlát3 nyit, amelyhez Mastercard® betéti bankkártyát és mBanking szolgáltatást igényel, és a bankkártyát valamint az mBanking szolgáltatást legkésőbb 2021. szeptember 30-ig aktiválja;
  • vagy bármilyen kisvállalati számlát nyit, és a számlanyitással egy időben Mastercard Business vagy Mastercard Business Gold betéti bankkártyát igényel, és azt legkésőbb 2021. szeptember30-ig aktiválja.

 

Milyen további  kedvezményt kínálunk új – ajánlott –  és ajánló ügyfeleinknek?

Sikeres ajánlás esetén az ajánló és ajánlott is részt vehet egy nyereményjátékban, mely  a kampány ideje alatt 3 alkalommal kerül megrendezésre. Az egyes nyereményjátékok alkalmával 100 000 Ft jóváírásban részesül az adott időszak nyertese.

A további részletekről tájékozódhat az akció Hirdetményében, továbbá tájékoztatást nyújtanak tanácsadóink országos fiókhálózatunkban.

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó banki üzletszabályzatokból, hirdetményekből, illetve a kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. az akció feltételeinek egyoldalú változtatási jogát fenntartja. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 10 darab jóváírására lehet jogosult az akció keretében. A számlaszerződés részletes leírását a bank Általános Üzleti Feltételei tartalmazzák.

Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig érvényes.

1 Ügyféltípustól függetlenül összesen 10 ügyfél sikeres ajánlásáig. A bank munkavállalói, megbízottjai által kezdeményezett ajánlásra más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.
2 A bank munkavállalói, megbízottjai által kezdeményezett ajánlásra más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.
3 Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Mobil Aktív Plusz, Ikon Plusz, Alapszámla, Diákszámla, Partner Aktív Plusz, Partner Akítv TOP, Partner Aktív Zéró, Partner Ikon Plusz, Partner Prestige, Partner Prestige Speciális.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo