Ügyfélajánlási akció

 

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Ajánlja számlacsomagjainkat barátainak és ismerőseinek! A sikeres ajánlások után Önt és az Ajánlott felet is jóváírásban részesítjük. Sőt, ha ajánlóként vagy ajánlottként részt vesz játékunkban, a jóváíráson felül akár 100 000 forintos nyereményben is részesülhet. Ismerje meg a részleteket oldalunkon!

 

Milyen kedvezményeket kaphatnak az ajánlásáért?

Lakossági és kisvállalati ügyfeleink számára  ̶  sikeres ajánlás esetén, az akció részvételi feltételei szerint – az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

Ha Ön:

  • új lakossági ügyfelet ajánl1 vagy új lakossági ügyfélként számlát nyit 5 000 forint jóváírást kap;
  • új kisvállalati ügyfelet ajánl1 vagy új kisvállalati ügyfélként számlát nyit 20 000 forint jóváírást kap.

 

Hogyan tud ajánlani?

  1. Kérjük, töltse le az ajánlókártyát INNEN!
  2. Az ajánló és az ajánlott adataival kitöltött és aláírt kártyát a számlanyitáskor az ajánlott adja le bármely UniCredit fiókunkban munkatársainknak. Új lakossági ügyfélként lehetőség van az ajánlókártyát feltölteni az online számlaigénylési vagy online számlanyitási folyamatban is.
  3. Ha mind Ön vagy a vállalkozása, mind az ajánlott személy vagy vállalkozás a részvételi feltételekben meghatározottakat teljesíti, akkor Ön vagy a vállalkozása a fent leírt kedvezmény(ek)ben részesül.

 

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlás akkor sikeres, ha Ön vagy vállalkozása mint ajánló megfelel a részvételi feltételekben foglalt feltételeknek, és az ügyfélajánlási akciónk keretében ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál:

  • az akcióban részt vevő lakossági bankszámlát2 nyit, amelyhez Mastercard® betéti bankkártyát és mBanking szolgáltatást igényel, és a bankkártyát valamint az mBanking szolgáltatást legkésőbb 2022.04.30-ig aktiválja;
  • vagy bármilyen kisvállalati számlát nyit, és a számlanyitással egy időben Mastercard Business vagy Mastercard Business Gold betéti bankkártyát igényel, és azt legkésőbb 2022.04.30-ig aktiválja.

 

Milyen további előnyt kínálunk új – ajánlott –  és ajánló ügyfeleinknek?

Sikeres ajánlás esetén az ajánló és ajánlott is részt vehet egy nyereményjátékban, mely  a kampány ideje alatt 3 alkalommal kerül megrendezésre. Az egyes nyereményjátékok alkalmával 100 000 Ft jóváírásban részesül az adott időszak nyertese.

A további részletekről tájékozódhat az akció Hirdetményében, továbbá tájékoztatást nyújtanak tanácsadóink országos fiókhálózatunkban.

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó banki üzletszabályzatokból, hirdetményekből, illetve a kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. az akció feltételeinek egyoldalú változtatási jogát fenntartja. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 10 darab jóváírására lehet jogosult az akció keretében. A számlaszerződés részletes leírását a bank Általános Üzleti Feltételei valamint a választott számlacsomagra vonatkozó számlaszerződés felek aláírt példánya tartalmazzák.

Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2022. március 31-ig hatályos.


1Ügyféltípustól függetlenül összesen 10 ügyfél sikeres ajánlásáig. A bank munkavállalóira, megbízottjaira más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.

2 Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Mobil Aktív Plusz, Ikon Plusz, Alapszámla, Diákszámla,Partner Aktív Plusz, Partner Akítv TOP, Partner Aktív Zéró, Partner Ikon Plusz, Partner Prestige, Partner Prestige Speciális. Partner számláink csak a kondíciós listában felsorolt jogosulti kör számára elérhetők!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo