Diákszámla

 

Kezdd el az önálló életedet a megfelelő bankszámlával! Ha kell egy számla, amire a szüleidtől kapott zsebpénzedet, az ösztöndíjadat vagy az első fizetésedet utaltathatod, de neked az is fontos, hogy a pénzügyeid ne kerüljenek sokba, válaszd a Diákszámlát. 18 év felett a kedvezmények mellé internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokat is választhatsz, így kényelmesen és gyorsan intézheted a banki ügyeidet.

 

Kiknek nyújtjuk a Diákszámlát?
Miért előnyös a Diákszámla? (1)
Mit ajánlunk még a Diákszámlád mellé?
Hasznos információk a bankszámlád használatához
Kapcsolódó dokumentumok

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés, a betéti kártya-szolgáltatás és az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

1 A  havi számlavezetési díj számításának módja: a tranzakciók összegének 0,01%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes. A [Mastercard® Unembossed érintő bankkártya] normál kibocsátói díja 2 680 forint. Diákszámla esetén a normál díj helyett a bank akciós jelleggel a kedvezményes díjat számítja fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít fel, és visszavonásig érvényes. A betéti kártyával történő belföldi és külföldi vásárlás  normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció visszavonásig érvényes.

2 A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo