Az UniCredit Csoport

 

A stratégiánk világos és hosszú távú: az UniCredit egy egyszerű páneurópai kereskedelmi bank, teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat-, közép, és kelet-európai hálózatával szolgálja ki 26 milliós ügyfélkörét.

Az UniCredit mind helyi, mind nemzetközi szakértelmet kínál ügyfeleinek, páratlan hozzáférést biztosítva számukra 14 fő piacának vezető bankjaihoz európai banki hálózatán keresztül: Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.
A képviseleti irodák és fiókok nemzetközi hálózatának támogatásával az UniCredit világszerte 18 további országban szolgálja ki ügyfeleit.

Az UniCredit Bank


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt.

Karrier

Üdvözöljük az UniCredit Bank Karrieroldalán!


Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.