Az UniCredit Csoport


Az UniCredit erős páneurópai vállalatcsoport, amely letisztult kereskedelmi banki modellel, tökéletesen integrált vállalati és befektetési banki szolgáltatásokkal és egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatán keresztül szolgálja ki széles, 25 milliós ügyfélkörét.

Az UniCredit kínálatában a helyi szakértelem nemzetközi hozzáféréssel párosul, ügyfeleinek globális rendelkezésre állást és támogatást nyújt – páratlan, 14 országra kiterjedő fő piacainak és további 18 ország vezető bankjain keresztül.

Az UniCredit európai bankhálózata Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Törökország piacára terjed ki.

Nyugat-, Közép-, és Kelet-Európában elért stratégiai pozíciónknak köszönhetően az egyik legnagyobb piaci részaránnyal rendelkezünk a régióban.

Bár egész Európában ismert márkanévvel rendelkezünk, megőriztük a csoportunkba bevont helyi bankok értékes márkaneveit is.

Az UniCredit Bank


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt.

Karrier

Üdvözöljük az UniCredit Bank Karrieroldalán!


Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.