Az UniCredit Csoport


Az UniCredit erős páneurópai vállalatcsoport, amely letisztult kereskedelmi banki modellel, tökéletesen integrált vállalati és befektetési banki szolgáltatásokkal és egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatán keresztül szolgálja ki széles, 25 milliós ügyfélkörét.

Az UniCredit kínálatában a helyi szakértelem nemzetközi hozzáféréssel párosul, ügyfeleinek globális rendelkezésre állást és támogatást nyújt – páratlan, 14 országra kiterjedő fő piacainak és további 18 ország vezető bankjain keresztül.

Az UniCredit európai bankhálózata Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Törökország piacára terjed ki.

Nyugat-, Közép-, és Kelet-Európában elért stratégiai pozíciónknak köszönhetően az egyik legnagyobb piaci részaránnyal rendelkezünk a régióban.

Bár egész Európában ismert márkanévvel rendelkezünk, megőriztük a csoportunkba bevont helyi bankok értékes márkaneveit is.

Az UniCredit Bank


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt.

Karrier

Üdvözöljük az UniCredit Bank Karrieroldalán!


Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.

Mobile Phones
UniCredit Mobil

vagy