Az UniCreditről röviden

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. egy sikeres páneurópai kereskedelmi bank, az Unicredit Csoport tagja és Magyarország egyik vezető pénzintézete.
Az UniCredit Bank egy egyszerű, sikeres, páneurópai kereskedelmi bank, teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatával szolgálja ki széles ügyfélkörét.

Az ügyfelek valódi igényeire valós megoldásokat kínálunk, amelyek építenek az üzleti divíziók közötti szinergiákra: vállalati és befektetési banki szolgáltatások, kereskedelmi banki szolgáltatások és vagyonkezelés. Az ilyen megoldások kifejlesztésének és biztosításának módja ugyanolyan fontos, mint maga a megoldás, ezért minden, amit teszünk, az etikán és tiszteleten alapul.

A legfontosabb banki szolgáltatásokra koncentrálva mind helyi, mind nemzetközi szakértelmet kínálunk ügyfeleinknek, széleskörű hozzáférést biztosítva piacvezető termékekhez és szolgáltatásokhoz európai banki hálózatunk 14 fő piacán..

A fenntartható üzleti növekedés révén biztosítjuk, hogy az UniCredit továbbra is páneurópai győztes maradjon.

UNICREDIT CSOPORT

Üdvözöljük az UniCredit Bankban!


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. egy sikeres páneurópai kereskedelmi bank, az UniCredit Csoport tagja és Magyarország egyik vezető pénzintézete.
A piacvezető bankok egyikeként átfogó, rugalmas és modern pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat kínál, így online rendelkezésre állást akár mobileszközön is non-stop, kényelmes fióki kiszolgálást magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak, valamint nagyvállalati ügyfeleknek.

Karrier

Üdvözöljük az UniCredit Bank Karrieroldalán!


Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.