Az UniCredit Csoport

Az UniCredit Bank egy egyszerű, sikeres, páneurópai kereskedelmi bank, teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatával szolgálja ki széles ügyfélkörét.

Az ügyfelek valódi igényeire valós megoldásokat kínálunk, amelyek építenek az üzleti divíziók közötti szinergiákra: vállalati és befektetési banki szolgáltatások, kereskedelmi banki szolgáltatások és vagyonkezelés. Az ilyen megoldások kifejlesztésének és biztosításának módja ugyanolyan fontos, mint maga a megoldás, ezért minden, amit teszünk, az etikán és tiszteleten alapul.

A legfontosabb banki szolgáltatásokra koncentrálva mind helyi, mind nemzetközi szakértelmet kínálunk ügyfeleinknek, széleskörű hozzáférést biztosítva piacvezető termékekhez és szolgáltatásokhoz európai banki hálózatunk 14 fő piacán..

A fenntartható üzleti növekedés révén biztosítjuk, hogy az UniCredit továbbra is páneurópai győztes maradjon.

Az UniCredit Bank


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt.

Karrier

Üdvözöljük az UniCredit Bank Karrieroldalán!


Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.