Skip to main content

Aktuális hírek

2017.06.21. - Tervezett technikai fejlesztés és karbantartás miatt június 24. (szombat) 18:00 óra és június 25. (vasárnap) 11:00 óra között elektronikus szolgáltatásaink egy része nem vagy korlátozottan  érhető el. A  további részleteket itt olvashatja.

2017.05.10. - Kke-bankpiaci kilátások: Közép- és Kelet-Európa – itt a helyünk. Részletek

2016.12.22. - Az UniCredit Mobil alkalmazást mostantól érvényes SpectraNet azonosítóival is aktiválhatja. Részletek

2016.10.27. - Hasznos tanácsok a biztonságos internetezéshez. Részletek

Nekem jöhet sok a jóból

Vegyen részt bankszámlanyitási akciónkban és ha teljesíti a feltételeket,  részvételét jóváírással jutalmazzuk. Ismerje meg Fix számlára vonatkozó ajánlatunkat és az „Ügyfelet ajánlok” akciónkat és tudja meg, hogy érheti el a maximális jóváírási összeget, ami akár 25 000 Ft is lehet.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Megnyerni a legszebb utazást. Ezért vagyok itt.

Május 2. és június 30. között tartó UniCredit MasterCard érintőkártyás akciónkban páros utazást nyerhet a Velencei filmfesztiválra.

RÉSZLETEK ÉS FELTÉTELEK

Örülök, hogy szakértőkkel intéztem hitelemet.

Ismerje meg kedvezményes jelzáloghiteleinket!
THM: 2,80-2,83% (A kamatkedvezmény figyelembevétele nélkül számolt THM mértéke: 4,25-4,29%)

Részletek és feltételek

Hitelek

Minden ember életét nagyszabású céljai, tervei mozdítják előre. Egy új otthon megvásárlása, egy régen megálmodott felújítás kivitelezése, de akár egy izgalmas utazás sem kis vállalás. Ilyenkor jó, ha saját tartalékainkon kívül egy megbízható partner kiszámítható anyagi segítségére is támaszkodhatunk.

Napi pénzügyek

Mindenki más ritmusban éli a mindennapjait, pénzügyeinkben is eltérő igényekkel rendelkezünk. Egy biztos: az alapvető pénzügyi teendőkhöz olyan bankra van szükségünk, ami termékeivel és széles körű szolgáltatásaival megfelel az elvárásainknak.

Megtakarítások

A mai világban az érezheti magát igazán anyagi biztonságban, aki hónapról hónapra félre tud tenni némi tartalékot, annak érdekében, hogy később megvalósítsa kitűzött céljait vagy fedezzen egy-egy nem várt kiadást.

Terveim

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy