UTASBIZTOSÍTÁS

Egy-egy utazás mindig izgalmas élmény, ugyanakkor jó érzés, ha az utazó az ismeretlen tájakon is biztonságban érezheti magát. Ismerje meg utasbiztosításainkat, amelyek segítségével felhőtlen lehet a kikapcsolódása.

Kösse meg online 10% kedvezménnyel az Allianz Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs XL vagy Útitárs Bérlet utasbiztosítást, illetve gépjárműre az Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítást az alábbi „MEGKÖTÖM” gombra kattintva! Az online kedvezményen felül az utasbiztosítások díja a 18 év alatti gyermekek esetében további 50% kedvezményt is tartalmaz.

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást! Az utazás céljától függően nyolc különböző, napi vagy havi díjjal megköthető utasbiztosítás közül választhat:Extrém Sportok utasbiztosítás (AHE-21499/E15) 
Téli Sportok utasbiztosítás (AHE-21499/T13) 
Útitárs Bérlet utasbiztosítás (AHE-21499/B7) 
Útitárs XL utasbiztosítás (AHE-21499/BXL13)
Útitárs BK kiegészítő utasbiztosítás (AHE-21499/BK14) 
Útitárs EEK kiegészítő utasbiztosítás (AHE-21499/EEK11)
Útitárs utasbiztosítás (AHE-21499/U13) 
Autó Assistance kiegészítő az autóval vagy motorral utazóknak

Az egyes utasbiztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatási táblázatok a termékek nevére kattintva letölthetők.

 

Miért válassza az Allianz utasbiztosításait?

 • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
 • 18 év alatti utazók részére 50% gyerekkedvezmény vehető igénybe.
 • A választott terméktől függően 2, vagy 3 féle csomag (Ezüst, Arany, Platina) közül lehet választani.
 • Napi díjas utasbiztosítások korhatár nélkül megköthetők.
 • Havi díjas utasbiztosítások 70 éves korig köthetők.
 • Napi díjas utasbiztosítások akár 90 napra, a havi díjas utasbiztosítások akár 12 hónapra is megköthetők.
 • Pótdíj nélkül kiterjednek Európa országaira.
 • A választott terméktől függően pótdíjjal akár a világ bármely országára is érvényes (kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt térségek).
 • UniCredit ügyfeleire 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik.

A napi és havi díjas utasbiztosításokról bővebb információt az Allianz utasbiztosítások Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a bankkártyához köthető kiegészítő biztosítások átmenetileg nem elérhetők!

Helyettük az alábbi egyéni utasbiztosításokat kínáljuk Ügyfeleinknek:

A biztosításokat online, 10% kedvezménnyel kötheti meg az alábbi linkre kattintva:

 

Bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítások

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával, akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett továbi előnyöket is élvezhet. A legtöbb bankkártya díja már magában foglal utasbiztosítást is, így mindig biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik. 

 

Milyen biztosítási csomagok vannak?

 • A Standard beépített utasbiztosítás külföldön nyújt Önnek védelmet, és a Mastercard Standard, a Visa Classic dombornyomott betéti kártyákhoz, illetve a Kék hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • A Gold beépített utasbiztosítással belföldön és külföldön is biztonságosan utazhat, ha bármilyen UniCredit arany betéti vagy hitelkártyával vagy Mastercard Premium Banking bankkártyával rendelkezik.
 • A Platina beépített utasbiztosítás védelmet nyújt Önnek belföldi és külföldi utazásai során, és UniCredit Platina hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • Meglévő biztosítását bármikor szélesebb körű Extra utasbiztosításra módosítjhatja,módosíthatja a kiegészítő csomag vásárlásával, külön díj ellenében.

 

A beépített utasbiztosítással nem rendelkező UniCredit bankkártya birtokosok, és családtagjaik számára önállóan köthető Extra utasbiztosítás érhető el és mellé Sport kiegészítő utasbiztosítás is köthető. 

A beépített utasbiztosítások mellé a széles körű védelemért Extra kiegészítő utasbiztosítás és Sport kiegészítő utasbiztosítás választható.

Milyen utazásokhoz ideális?

A Standard, Gold és Platina utasbiztosítások a turistaként, rokonlátogatás vagy tanulmányok folytatása céljából Európán belül tett utazásokhoz ideálisak. Az Európán kívüli utazásokhoz Extra utasbiztosítás vagy Extra kiegészítő utasbiztosítás kötését javasoljuk.

Sportolás esetén Sport kiegészítő utasbiztosítás válaszható beépített utasbiztosítással vagy Extra utasbiztosítással rendelkezők részére. A biztosított sportokat az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmazza. 

Hol érvényes?

A Standard, Gold és Platina beépített utasbiztosítások, valamint a Sport kiegészítő utasbiztosítás a földrajzilag Európához tartozó területeken, valamint az Azori szigetek, Ciprus, Kanári szigetek, Madeira és Törökország ázsiai területén érvényes.

Az Extra utasbiztosítás és az Extra kiegészítő utasbiztosítás a világ bármely országára kiterjed a biztosított 70 éves koráig. Ha a biztosított betölti a 70. életévét az utazás napjáig, a biztosítások kizárólag a földrajzilag Európához tartozó területeken, valamint az Azori szigetek, Ciprus, Kanári szigetek, Madeira és Törökország ázsiai területén érvényesek.

Meddig érvényes?

Az utasbiztosítások külföldre utazásonként maximum 30 napig érvényesek.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz. A Biztosítási Termékismertető segítségével pedig a legfontosabb információkat tekintheti át.

Ki lehet biztosított?

Biztosított lehet bármely UniCredit bankkártyával rendelkező személy és a következő családtagjai: házastárs vagy élettárs, és legfeljebb három fő 18 év alatti gyermek.Olvassa át a bankkártyás utasbiztosítások legfőbb jellemzőit, melyet a Termékismertető is tartalmaz (link). 

Még nincs UniCredit bankkártyája? Tekintse meg, milyen betétikártyák
vagy hitelkártyák közül választhat.

Ha gyakran utazik külföldre a szeretteivel, indulás előtt gondoljon az ő biztonságukra is!

Ha UniCredit betéti vagy hitelkártyája révén Ön már rendelkezik utasbiztosítással, akkor az Önnel együtt utazó családtagokra is köthet kedvező díj ellenében bankkártyás utasbiztosítást. Ezt megteheti egy évre, de hosszabb időre is, így gyakori utazás esetén nem szükséges minden alkalommal újra biztosítást kötnie.

Hogyan igényelhet bankkártyás utasbiztosítást a családtagjai számára?

A családtagokat név szerint meg kell jelölni a biztosítotti nyilatkozaton, melyhez kérjük, fáradjon be személyesen valamelyik bankfiókunkba, ahol tanácsadóink készséggel segítenek Önnek.

A bankkártyás utasbiztosítás mellé figyelmébe ajánljuk még:

Külföldi utazásai során a betéti bankkártyája hasznos útitársa lehet. Tekintse meg praktikus tanácsainkat a külföldi kártyahasználattal kapcsolatban.

Ha külföldön is szívesen használja a bankkártyáját, érdemes devizaszámlát nyitnia, amit beállíthat a bankkártyájához, így csökkentheti az esetleges árfolyamkockázatot.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo