UTASBIZTOSÍTÁS

EGY-EGY UTAZÁS MINDIG IZGALMAS ÉLMÉNY, UGYANAKKOR JÓ ÉRZÉS, HA AZ ISMERETLEN TÁJAKON IS BIZTONSÁGBAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT. ISMERJE MEG AZ ALLIANZ UTASBIZTOSÍTÁSAIT, AMELYEK SEGÍTSÉGÉVEL FELHŐTLEN LEHET A KIKAPCSOLÓDÁSA!

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást! Kösse meg online 10% kedvezménnyel az Allianz Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs XL vagy Útitárs Bérlet utasbiztosítást, illetve gépjárműre az Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítást az alábbi „MEGKÖTÖM” gombra kattintva! Az online kedvezményen felül az utasbiztosítások díja a 18 év alatti gyermekek esetében további 50% kedvezményt is tartalmaz.

Mire figyeljen különösen?

Az Allianz egyéni utasbiztosításai nem érvényesek a Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségekben. Ez alól kivételt jelent a következő országok földrajzilag Európához tartozó része, melyekben az utasbiztosítások érvényesek: Ausztria, Bulgária, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, továbbá Azori-szigetek, Ciprus, Kanári-szigetek és Maderia. Az Allianz egyéni utasbiztosításai továbbá érvényesek a Külügyminisztérium által meghatározott fokozott biztonsági kockázatot jelentő térségekben  is. Kérjük, a biztosításkötés előtt ellenőrizze, hogy az utasbiztosítás érvényes-e az úti célja területén!

Az Allianz utasbiztosítások kiterjednek a koronavírus-fertőzés kapcsán külföldön szükséges sürgősségi ellátásra a választott utasbiztosítás szerinti limitig, melyről bővebb tájékoztatást ide kattintva érhet el. 

 

Ha segítségre van szüksége külföldön, hívja a 24 órás Allianz Utazási Asszisztenciát a + 36 (1) 237–2333 számon!

 

Miért válassza az Allianz egyéni utasbiztosításait?

 • Az utazás céljától függően számos utasbiztosítás közül választhat: Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs Bérlet, Útitárs XL, Autó Assistance kiegészítő, Útitárs BK és Útitárs EEK kiegészítő.
 • Az utasbiztosítások személyesen és online (kivéve Útitárs BK és Útitárs EEK kiegészítő) is megköthetők.
 • Kedvező biztosítási díjon érhetők el, és széles körű védelmet nyújtanak.
 • 18 év alatti utazók részére 50% gyerekkedvezmény vehető igénybe.
 • A választott utasbiztosítástól függően két vagy három féle csomag (Ezüst, Arany, Platina) közül lehet választani, melyek eltérő díjon különböző szintű védelmet biztosítanak.
 • A napi díjas Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok utasbiztosítások korhatár nélkül megköthetők, akár 90 napra.
 • A havi díjas Útitárs XL és Útitárs Bérlet utasbiztosítások 70 éves kor alatt köthetők, akár 12 hónapra.
 • Kiterjednek Európa országaira pótdíj nélkül.
 • A választott utasbiztosítástól függően pótdíjjal akár a világ bármely országára is érvényes lehet.
 • UniCredit számlával rendelkező ügyfelekre 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik.

Az Allianz egyéni utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz. A legfontosabb információkat megtalálja a Biztosítási termékismertetőben.

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával, akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett további előnyöket is élvezhet. A legtöbb bankkártyához kapcsolódik beépített utasbiztosítás, mellyel biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik. Kérjük, hogy a külföldi utazása előtt mindig ellenőrizze, hogy a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás érvényes-e az úti célja területén!

 

Mire figyeljen különösen?

A bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítások nem érvényesek az utazásra nem javasolt térségekben.

A bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítások kiterjednek a koronavírus-fertőzés kapcsán külföldön szükséges sürgősségi ellátásra a biztosítási csomag szerinti limitig.

Ha segítségre van szüksége külföldön, hívja a 24 órás Allianz Utazási Asszisztenciát a + 36 (1) 237-2333 számon!

 

Milyen biztosítási csomagok érhetők el?

 • A Standard beépített utasbiztosítás a Mastercard Standard, a MasterCard Business, a Visa Classic és a Visa Business bankkártyákhoz, illetve az UniCredit Kék és Ezüst Üzleti hitelkártyákhoz kapcsolódik.
 • A Gold beépített utasbiztosítás az UniCredit Arany betéti és hitelkártyákhoz, illetve Mastercard Business es Premium Banking bankkártyákhoz kapcsolódik.
 • A Platina beépített utasbiztosítás az UniCredit Platina hitelkártyához kapcsolódik.

A beépített utasbiztosítással nem rendelkező UniCredit bankkártya birtokosok, és családtagjaik számára önállóan köthető Extra utasbiztosítás és Sport kiegészítő utasbiztosítás átmenetileg nem elérhető. 

A beépített utasbiztosítások mellé a széles körű védelemért Extra kiegészítő utasbiztosítás és Sport kiegészítő utasbiztosítás átmenetileg nem elérhető.

Ha nem rendelkezik beépített utasbiztosítással, a széles körű védelemért kössön Allianz egyéni utasbiztosítást 10% online kedvezménnyel! Kösse meg online az Allianz Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs XL vagy Útitárs Bérlet utasbiztosítást, illetve gépjárműre az Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítást! Az egyéni utasbiztosítások az alábbi „MEGKÖTÖM” gombra kattintva érhetők el! Az online kedvezményen felül az utasbiztosítások díja a 18 év alatti gyermekek esetében további 50% kedvezményt is tartalmaz.

Milyen utazásokhoz ideális a beépített utasbiztosítás?

A beépített utasbiztosítások a turistaként, rokonlátogatás vagy tanulmányok folytatása vagy szellemi munkavégzés céljából Európán belül tett utazásokhoz ideálisak.
 

Hol érvényes a beépített utasbiztosítás?

A beépített utasbiztosítások a földrajzilag Európához tartozó területeken, valamint az Azori szigetek, Ciprus, Kanári szigetek, Madeira és Törökország ázsiai területén érvényesek (kivéve a Külgazdasági és Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségeket).
 

Meddig érvényes a beépített utasbiztosítás?

Az utasbiztosítások külföldre utazásonként maximum 30 napig érvényesek.
 

Ki lehet biztosított a beépített utasbiztosítás esetében?

Biztosított lehet bármely UniCredit bankkártyával rendelkező személy.

 

A bankkártyához kapcsolódó utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz. A Biztosítási termékismertető segítségével pedig a legfontosabb információkat tekintheti át.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo