UTASBIZTOSÍTÁS

Egy-egy utazás mindig izgalmas élmény, ugyanakkor jó érzés, ha az utazó az ismeretlen tájakon is biztonságban érezheti magát. Ismerje meg utasbiztosításainkat, amelyek segítségével felhőtlen lehet a kikapcsolódása.

Allianz Útitárs utasbiztosítását online 10% kedvezménnyel kötheti meg, 18 év alatti gyermeke utasbiztosítására pedig 50% kedvezményt biztosítunk.

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást! Az utazás céljától függően nyolc különböző, napi vagy havi díjjal megköthető utasbiztosítás közül választhat:

Az egyes utasbiztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatási táblázatok a termékek nevére kattintva letölthetők.

 

Miért válassza az Allianz utasbiztosításait?

 • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
 • 18 év alatti utazók részére 50% gyerekkedvezmény vehető igénybe.
 • A választott terméktől függően 2, vagy 3 féle csomag (Ezüst, Arany, Platina) közül lehet választani.
 • Napi díjas utasbiztosítások korhatár nélkül megköthetők.
 • Havi díjas utasbiztosítások 70 éves korig köthetők.
 • Napi díjas utasbiztosítások akár 90 napra, a havi díjas utasbiztosítások akár 12 hónapra is megköthetők.
 • Pótdíj nélkül kiterjednek Európa országaira.
 • A választott terméktől függően pótdíjjal akár a világ bármely országára is érvényes (kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt térségek).
 • UniCredit ügyfeleire 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik.

A napi és havi díjas utasbiztosításokról bővebb információt az Allianz utasbiztosítások Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával,akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett továbi előnyöket is élvezhet. A legtöbb bankkártya díja már magában foglal utasbiztosítást is, így mindig biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik. Kérjük utazás előtt tájékozódjon, hogy a meglévő bankkártyájához milyen utasbiztosítás kapcsolódik!

Még nincs UniCredit bankkártyája? Tekintse meg, milyen betétikártyák vagy hitelkártyák közül választhat.

 

Milyen csomagokban érhetők el a bankkártyás utasbiztosításaink?

 • A Standard beépített utasbiztosítás külföldön nyújt Önnek védelmet, és a Mastercard Standard, a Visa Classic dombornyomott betéti kártyákhoz, illetve a Kék hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • A Gold beépített utasbiztosítással belföldön és külföldön is biztonságosan utazhat, ha bármilyen UniCredit arany betéti vagy hitelkártyával vagy Mastercard Premium Banking bankkártyával rendelkezik.
 • A Platina beépített utasbiztosítás védelmet nyújt Önnek belföldi és külföldi utazásai során, és UniCredit Platina hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • Meglévő biztosítását bármikor szélesebb körű Extra utasbiztosításra módosítjhatja,módosíthatja a kiegészítő csomag vásárlásával, külön díj ellenében.

A Maestro és a Mastercard Unembossed érintő betéti bankkártyákhoz, továbbá az UniCredit Narancs hitelkártyához nem kapcsolódik automatikusan utasbiztosítási védelem, ezekhez a bankkártyákhoz éves díj ellenében Extra utasbiztosítást igényelhet.

Mit kell tudnia a bankkártyás utasbiztosításainkról?

 • Biztosított lehet a bankkártya birtokos, és a bankkártya birtokossal együtt utazó családtagok is, ha a biztosítotti nyilatkozaton megjelölték őket.
 • Legfeljebb 60 nap külföldi tartózkodásra érvényes.
 • 70 éves korig a világ bármely országára kiterjednek.
 • 70 éves kor felett kizárólag Európa országaira terjednek ki.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató valamint a Termékismertető tartalmaz.

Ha gyakran utazik külföldre a szeretteivel, indulás előtt gondoljon az ő biztonságukra is!

Ha UniCredit betéti vagy hitelkártyája révén Ön már rendelkezik utasbiztosítással, akkor az Önnel együtt utazó családtagokra, barátokra is köthet kedvező díj ellenében bankkártyás utasbiztosítást. Ezt megteheti egy évre, de hosszabb időre is, így gyakori utazás esetén nem szükséges minden alkalommal újra biztosítást kötnie.

Hogyan igényelhet bankkártyás utasbiztosítást a családtagjai számára?

A családtagokat név szerint meg kell jelölni a biztosítotti nyilatkozaton, melyhez kérjük, fáradjon be személyesen valamelyik bankfiókunkba, ahol tanácsadóink készséggel segítenek Önnek.

A bankkártyás utasbiztosítás mellé figyelmébe ajánljuk még:

Külföldi utazásai során a betéti bankkártyája hasznos útitársa lehet. Tekintse meg praktikus tanácsainkat a külföldi kártyahasználattal kapcsolatban.

Ha külföldön is szívesen használja a bankkártyáját, érdemes devizaszámlát nyitnia, amit beállíthat a bankkártyájához, így csökkentheti az esetleges árfolyamkockázatot.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

Az Üzleti utasbiztosítást egyéni vállalkozók és jogi személyek, így például gazdasági társaságok, helyi önkormányzatok köthetik legalább 100 keretnapra. A keretnapos utasbiztosítást mindazoknak ajánljuk, akik szellemi vagy fizikai munkavégzés céljából Magyarországról külföldre utaznak, és kényelmes megoldást keresnek utazásaik biztosítására.

Miért válassza az Üzleti utasbiztosításunkat?

 • Egyszerű és gyors szerződéskötés.
 • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
 • Nem szükséges előre megadni a biztosítottak személyét.
 • Kényelmes megoldás, az utazáshoz kapcsolódó adatok elektronikus úton a biztosító részére lejelenthetők.
 • 2 csomag (Optimum és Prémium) közül lehet választani, melyek a szolgáltatásokban és a biztosítási díjakban térnek el egymástól.
 • A világ bármely országára érvényes (kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt térségek).
 • Biztosított legfeljebb 70 éves lehet

A szolgáltatási táblázat innen letölthető.

 

További kérdései vannak?

Kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot!

Bővebb tájékozatásról bankfiókjainkban érdeklődhet,

keresse fel kollégáinkat személyesen országos fiókhálózatunkban!

Az Üzleti utasbiztosításról bővebb információt az UniCredit Üzleti utasbiztosítás Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

Spinning wheel animation

Loading