UTASBIZTOSÍTÁS

EGY-EGY UTAZÁS MINDIG IZGALMAS ÉLMÉNY, UGYANAKKOR JÓ ÉRZÉS, HA AZ ISMERETLEN TÁJAKON IS BIZTONSÁGBAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT. ISMERJE MEG AZ ALLIANZ UTASBIZTOSÍTÁSAIT, AMELYEK SEGÍTSÉGÉVEL FELHŐTLEN LEHET A KIKAPCSOLÓDÁSA!

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást! Kösse meg online 10% kedvezménnyel az Allianz Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs XL vagy Útitárs Bérlet utasbiztosítást, illetve gépjárműre az Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítást az alábbi „MEGKÖTÖM” gombra kattintva! Az online kedvezményen felül az utasbiztosítások díja a 18 év alatti gyermekek esetében további 50% kedvezményt is tartalmaz.

Mire figyeljen különösen?

Az Allianz egyéni utasbiztosításai nem érvényesek a Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségekben. Ez alól kivételt jelent a következő országok földrajzilag Európához tartozó része, melyekben az utasbiztosítások érvényesek: Ausztria, Bulgária, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, továbbá Azori-szigetek, Ciprus, Kanári-szigetek és Maderia. Az Allianz egyéni utasbiztosításai továbbá érvényesek a Külügyminisztérium által meghatározott fokozott biztonsági kockázatot jelentő térségekben  is. Kérjük, a biztosításkötés előtt ellenőrizze, hogy az utasbiztosítás érvényes-e az úti célja területén!

Az Allianz utasbiztosítások kiterjednek a koronavírus-fertőzés kapcsán külföldön szükséges sürgősségi ellátásra a választott utasbiztosítás szerinti limitig, melyről bővebb tájékoztatást ide kattintva érhet el. 

 

Ha segítségre van szüksége külföldön, hívja a 24 órás Allianz Utazási Asszisztenciát a + 36 (1) 237–2333 számon!

 

Miért válassza az Allianz egyéni utasbiztosításait?

 • Az utazás céljától függően számos utasbiztosítás közül választhat: Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok, Útitárs Bérlet, Útitárs XL, Autó Assistance kiegészítő, Útitárs BK és Útitárs EEK kiegészítő.
 • Az utasbiztosítások személyesen és online (kivéve Útitárs BK és Útitárs EEK kiegészítő) is megköthetők.
 • Kedvező biztosítási díjon érhetők el, és széles körű védelmet nyújtanak.
 • 18 év alatti utazók részére 50% gyerekkedvezmény vehető igénybe.
 • A választott utasbiztosítástól függően két vagy három féle csomag (Ezüst, Arany, Platina) közül lehet választani, melyek eltérő díjon különböző szintű védelmet biztosítanak.
 • A napi díjas Útitárs, Téli Sportok, Extrém Sportok utasbiztosítások korhatár nélkül megköthetők, akár 90 napra.
 • A havi díjas Útitárs XL és Útitárs Bérlet utasbiztosítások 70 éves kor alatt köthetők, akár 12 hónapra.
 • Kiterjednek Európa országaira pótdíj nélkül.
 • A választott utasbiztosítástól függően pótdíjjal akár a világ bármely országára is érvényes lehet.
 • UniCredit számlával rendelkező ügyfelekre 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik.

Az Allianz egyéni utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz. A legfontosabb információkat megtalálja a Biztosítási termékismertetőben.

Bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítások

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával, akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett további előnyöket is élvezhet A legtöbb bankkártyához a biztosított számára ingyenes beépített utasbiztosítás tartozik, mellyel biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik.

 

Milyen biztosítási csomagok vannak?

Standard, Gold vagy Platina beépített utasbiztosítás kapcsolódik az alábbi bankkártyákhoz:

 • Standard: MasterCard Standard bankkártya, MasterCard Business bankkártya, UniCredit Kék hitelkártya, Ezüst üzleti hitelkártya
  Tovább
 • Gold: MasterCard Arany bankkártya, MasterCard Business Arany bankkártya, Arany hitelkártya, Arany üzleti hitelkártya, Premium Banking dombornyomott MasterCard bankkártya
  Tovább
 • Platina: Platina hitelkártya, MasterCard Platina bankkártya
  Tovább

 

A beépített utasbiztosítások mellé a széles körű védelemért Extra utasbiztosítás és Sport utasbiztosítás választható kiegészítésként, 1 éves határozott időtartamra.

A beépített utasbiztosítással nem rendelkező UniCredit bankkártya birtokosok, és családtagjaik számára önállóan köthető Extra utasbiztosítás és mellé Sport kiegészítő utasbiztosítás érhető el, 1 éves határozott időtartamra.

KI LEHET BIZTOSÍTOTT?

Biztosított lehet bármely UniCredit bankkártyával rendelkező személy és a következő családtagjai: házastárs vagy élettárs, és legfeljebb három fő 18 év alatti gyermek.

MILYEN UTAZÁSOKHOZ IDEÁLIS?

A Standard, Gold és Platina utasbiztosítások a turistaként, rokonlátogatás vagy tanulmányok folytatása céljából Európán belüli utazásokhoz ideálisak. Az Európán kívüli utazásokhoz Extra utasbiztosítás kötését javasoljuk.

Sportolás esetén Sport kiegészítő utasbiztosítás válaszható beépített utasbiztosítással vagy Extra utasbiztosítással rendelkezők részére. A biztosított sportokat az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmazza.

HOL ÉRVÉNYES?

A Standard, Gold és Platina beépített utasbiztosítások, valamint a Sport kiegészítő utasbiztosítás a földrajzilag Európához tartozó területeken, valamint az Azori szigetek, Ciprus, Kanári szigetek, Madeira és Törökország ázsiai területén érvényes.

Az Extra utasbiztosítás a világ bármely országára kiterjed a biztosított 70 éves koráig. Ha a biztosított betölti a 70. életévét az utazás napjáig, a biztosítások kizárólag a földrajzilag Európához tartozó területeken, valamint az Azori szigetek, Ciprus, Kanári szigetek, Madeira és Törökország ázsiai területén érvényesek.

A biztosító kockázatviselése nem terjed ki olyan térségek területére, amelyek a kockázatviselés első napján vagy a biztosított által az adott területre való beutazás napján a Külgazdasági és ülügyminisztérium által utazásra nem javasolt utazási térségek között szerepelnek, valamint az

Északi sarkvidék (Arktisz) és a Déli sarkvidék (Antarktisz) területére. Az utazásra nem javasolt térségek listája a www.konzuliszolgalat.kormany.hu oldalról érthető el.

MEDDIG ÉRVÉNYES?

Az utasbiztosítások külföldre utazásonként maximum 30 napig érvényesek.

DOKUMENTUMOK

Ha segítségre van szüksége külföldön, hívja a 24 órás Allianz Utazási Asszisztenciát a + 36 (1) 237-2333 számon!

A jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz. A Biztosítási Termékismertető segítségével pedig a legfontosabb információkat tekintheti át.

 

Még nincs UniCredit bankkártyája? Tekintse meg, milyen betéti kártyák vagy hitelkártyák közül választhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo