Skip to main content

Tud ingatlanfedezetet biztosítani a hitelhez?

Ft értékben van hitelre szükségem. A háztartásom havi nettó bevétele Ft, jelenleg forintot törlesztek más hitelekre és rendelkezem még Ft hitelkerettel (hitelkártya, folyószámlahitel).


   Az adott ajánlatra vonatkozó részleteket és reprezentatív példát az ajánlaton belül a részletekre kattintva tekintheti meg.

   A jelzáloghitelek feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla.


   Ezen eredmény az Ön által megadott adatok és paraméterek alapján a kalkulátor által generált tájékoztató jellegű információ, nem minősül a bank hitelbírálati döntésének és nem kötelezi a bankot hitel nyújtására. A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült, bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint jelzáloghitel esetén a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági Üzletszabályzatban, Kondíciós Listájában és Hirdetményében rögzítettek alapján saját hitelbírálata alapján dönt. Ingatlan fedezet biztosítása nélkül kalkulált hitel esetében az UniCredit Bank, mint hitelközvetítő jár el a  Magyar Cetelem Bank, mint hitelező képviseletében.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. THM: 5,37-21,30%

   Mobile Phones
   UniCredit Mobil


   vagy

   UniCredit Bank Hungary Zrt.


   Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
   1242 Budapest Pf. 386

   Telefonbank:
   +36 1 325 3200


   Fax:
   +36 1 353 4959


   Bankkód: 109
   SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

   Valutaárfolyamok

   EUR
   Valutaárfolyam
   Vétel
   Teljes árfolyamlista

   Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

   Spinning wheel animation

   Loading