STABIL KAMAT SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERVEZHETŐ TÖRLESZTŐRÉSZLETEKKEL

 

Egy régen vágyott, külföldi körútra indulna? Időszerű lenne némi átalakítás az otthonában? Vagy belevágna valami újba? Legyen szó bármilyen tervről, most hozzájárulhatunk megvalósításához

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1: 8,41%.-19,86%
 • 12 – 84 hónap között választható futamidő
 • 300 000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg2,
 • a hitelösszeg szabadon felhasználható.

 

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

KEDVEZMÉNYEK A TELJES FUTAMIDŐRE

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 

 • 6,95%-os kamat érhető el Prémium aktív plusz kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 9,94%

A kedvezményhez legalább 200 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, valamint rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 7,99%-os kamat érhető el Prémium aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 8,41%

A kedvezményhez legalább 200 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 11 % -os kamat érhető el Aktív plusz kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:14,62%

A kedvezményhez legalább 110 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, valamint rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 12,49 % -os kamat érhető el Aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:13,42%

A kedvezményhez legalább 110 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

Reprezentatív példa: 3 000 000 forint összegű kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel normál kamattal számított ügyleti kamata évi 18%, mely a teljes futamidő alatt rögzített. A havi törlesztő-részlet 76 589 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 601 061 Ft, a hitel teljes díja: 1 601 061 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz) THM1: 19,86 %.

BIZTOSÍTÁS

Generali hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

 

Részletes tájékoztatásért látogasson el a honlapunkra, ahol pontos információt talál a csatlakozási feltételekről.

 

IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK:

 • Alkalmazottként dolgozik vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetében a munkaviszonya már 3 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Minimum havi nettó minimálbér.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

Igényléshez szükséges dokumentumok

A www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

 

További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről. 

 

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank üzletszabályzatai, kondíciós listái, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2A bank 2 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

3A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív kedvezmény és az Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi. Amennyiben a futamidő alatt a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo