A Google PayTM
megérkezett!

Ismerje meg a részleteket! Részletek

Felkészültünk a vendégek és a bankkártyák fogadására is.

Biztosítsa az elektronikus fizetési lehetőséget vevői részére!

Részletek

Az UniCredit

Az UniCredit a nagy-, közép- és multinacionális vállalatok, ezenkívül az állami szervezetek, pénzügyi intézmények, intézményi befektetők, valamint magántőke-befektetők stratégiai partnere.

Az UniCredit Bank innovatív termékfejlesztésre épülő kultúrája és magas színvonalú szolgáltatása fontos szerepet játszik abban, hogy a helyi piac ismerete és munkatársaink beható technikai tudása alapján minőségi pénzügyi tanácsot és szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek.

A tartós partnerkapcsolatok iránt elkötelezett ügyfélkapcsolati menedzsereink és termékspecialistáink egyedi megoldásokat kínálnak a finanszírozás, a Cash management, a befektetések és a befektetési banki szolgáltatások terén.

A legfontosabb idegen nyelveket beszélő ügyfélkapcsolati menedzserek révén az UniCredit International Centers a határokon átnyúló üzleti tevékenységük kezelésében hatékonyan tudja támogatni a nemzetközi és multinacionális vállalatokat.

Az Európai Unió egyik vezető pénzügyi intézményeként az UniCredit segítséget nyújt az uniós forrásokhoz való hozzáférésben.

International Centers

Több nyelvet beszélő, beható piacismerettel rendelkező szervezeti egységünknek köszönhetően támogatni tudjuk az Önök nemzetközi vagy multinacionális vállalatának a határokon átnyúló üzleti tevékenységét.
"Egypontos" ügyfélkiszolgálási modellünk segítségével teljes körűen tudjuk támogatni valamennyi igényüket az Önöknek kínált, egyedi, testreszabott szolgáltatásaink révén.

Tovább

Uniós források

A Csoport magyarországi leányvállalataként az UniCredit Bank Hungary Zrt. kulcsfontosságúnak tartja ügyfelei részletes tájékoztatását, felkészítését és segítését a Magyarország uniós csatlakozása óta rendelkezésre bocsátott források sikeres felhasználása terén.
Az Európai Unió egyik vezető pénzügyi intézményeként az UniCredit segítséget nyújt az uniós forrásokhoz való hozzáférésben.
Dedikált Európai Kompetencia Központunk teljes körű, első osztályú szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a garanciák és szándéknyilatkozatok kibocsátásáig, valamint az áthidaló finanszírozástól a beruházások kiegészítő finanszírozásáig.

Tovább

Finanszírozás

Az UniCredit a legnagyobb vállalati hitelező Európában. A finanszírozás terén a termékek széles körét nyújtjuk az egyszerű „plain vanilla” finanszírozástól a komplex, strukturált finanszírozási megoldásokig, amelyek túlmutatnak a klasszikus hitel keretein. 

Cash Management

Az UniCredit jelentős hírnévnek örvend a készpénzkezelési és e-banking megoldások vezető szállítójaként. Az ügyféligények egyedi megközelítésével cash management szakértőink a teljes pénzügyi értékláncot figyelembe veszik.

POS terminál igénylés online

Online igénylés

Megtakarítások és befektetések

Az UniCredit támogatást nyújt a források hatékony befektetésében.

Befektetésbanki szolgáltatások

Európa egyik legkonszolidáltabb befektetési banki hálózatának köszönhetően az UniCredit megkönnyíti a tőkepiachoz való hozzáférést. Építünk a müncheni, bécsi és londoni ügyfélkapcsolati menedzserek és szakosodott termékfelelős csoportok közötti szoros együttműködésre.