Biztosítások a mindennapokhoz

A hétköznapok során gyakran fordulhatnak elő váratlan események, amelyekre érdemes előre felkészülni. Gondoljon már most a saját maga, szerettei és otthona biztonságára! Gyakran utazik külföldre? Ne feledkezzen meg indulás előtt az utasbiztosítás megkötéséről sem, hogy az utazás valóban a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szóljon.

UTASBIZTOSÍTÁS

Egy-egy utazás mindig izgalmas élmény, ugyanakkor jó érzés, ha az utazó az ismeretlen tájakon is biztonságban érezheti magát. Ismerje meg utasbiztosításainkat, amelyek segítségével felhőtlen lehet a kikapcsolódása.

Egyéni utasbiztosítások

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást! Az utazás céljától függően nyolc különböző, napi vagy havi díjjal megköthető utasbiztosítás közül választhat:

Az egyes utasbiztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatási táblázatok a termékek nevére kattintva letölthetők.

 

Miért válassza az Allianz utasbiztosításait?

 • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
 • 18 év alatti utazók részére 25% gyerekkedvezmény vehető igénybe.
 • A választott terméktől függően 2, vagy 3 féle csomag (Ezüst, Arany, Platina) közül lehet választani.
 • Napi díjas utasbiztosítások korhatár nélkül megköthetők.
 • Havi díjas utasbiztosítások 65 éves korig köthetők.
 • Napi díjas utasbiztosítások akár 90 napra, a havi díjas utasbiztosítások akár 12 hónapra is megköthetők.
 • Pótdíj nélkül kiterjednek Európa országaira.
 • A választott terméktől függően pótdíjjal akár a világ bármely országára is érvényes (kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt térségek).
 • UniCredit ügyfeleire 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik.

A napi és havi díjas utasbiztosításokról bővebb információt az Allianz utasbiztosítások Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

Bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítások

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával,akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett továbi előnyöket is élvezhet. A legtöbb bankkártya díja már magában foglal utasbiztosítást is, így mindig biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik. Kérjük utazás előtt tájékozódjon, hogy a meglévő bankkártyájához milyen utasbiztosítás kapcsolódik!

Még nincs UniCredit bankkártyája? Tekintse meg, milyen betétikártyák vagy hitelkártyák közül választhat.

 

Milyen csomagokban érhetők el a bankkártyás utasbiztosításaink?

 • A Standard beépített utasbiztosítás külföldön nyújt Önnek védelmet, és a Mastercard Standard, a Visa Classic dombornyomott betéti kártyákhoz, illetve a Kék hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • A Gold beépített utasbiztosítással belföldön és külföldön is biztonságosan utazhat, ha bármilyen UniCredit arany betéti vagy hitelkártyával vagy Mastercard Premium Banking bankkártyával rendelkezik.
 • A Platina beépített utasbiztosítás védelmet nyújt Önnek belföldi és külföldi utazásai során, és UniCredit Platina hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • Meglévő biztosítását bármikor szélesebb körű Extra utasbiztosításra módosítjhatja,módosíthatja a kiegészítő csomag vásárlásával, külön díj ellenében.

A Maestro és a Mastercard Unembossed érintő betéti bankkártyákhoz, továbbá az UniCredit Narancs hitelkártyához nem kapcsolódik automatikusan utasbiztosítási védelem, ezekhez a bankkártyákhoz éves díj ellenében Extra utasbiztosítást igényelhet.

Mit kell tudnia a bankkártyás utasbiztosításainkról?

 • Biztosított lehet a bankkártya birtokos, és a bankkártya birtokossal együtt utazó családtagok is, ha a biztosítotti nyilatkozaton megjelölték őket.
 • Legfeljebb 60 nap külföldi tartózkodásra érvényes.
 • 70 éves korig a világ bármely országára kiterjednek.
 • 70 éves kor felett kizárólag Európa országaira terjednek ki.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató valamint a Termékismertető tartalmaz.

Utasbiztosítások a családtagjainak

Ha gyakran utazik külföldre a szeretteivel, indulás előtt gondoljon az ő biztonságukra is!

Ha UniCredit betéti vagy hitelkártyája révén Ön már rendelkezik utasbiztosítással, akkor az Önnel együtt utazó családtagokra, barátokra is köthet kedvező díj ellenében bankkártyás utasbiztosítást. Ezt megteheti egy évre, de hosszabb időre is, így gyakori utazás esetén nem szükséges minden alkalommal újra biztosítást kötnie.

Hogyan igényelhet bankkártyás utasbiztosítást a családtagjai számára?

A családtagokat név szerint meg kell jelölni a biztosítotti nyilatkozaton, melyhez kérjük, fáradjon be személyesen valamelyik bankfiókunkba, ahol tanácsadóink készséggel segítenek Önnek.

A bankkártyás utasbiztosítás mellé figyelmébe ajánljuk még:

Külföldi utazásai során a betéti bankkártyája hasznos útitársa lehet. Tekintse meg praktikus tanácsainkat a külföldi kártyahasználattal kapcsolatban.

Ha külföldön is szívesen használja a bankkártyáját, érdemes devizaszámlát nyitnia, amit beállíthat a bankkártyájához, így csökkentheti az esetleges árfolyamkockázatot.

A bankkártyás utasbiztosításokról bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

Üzleti utasbiztosítás

Az Üzleti utasbiztosítást egyéni vállalkozók és jogi személyek, így például gazdasági társaságok, helyi önkormányzatok köthetik legalább 100 keretnapra. A keretnapos utasbiztosítást mindazoknak ajánljuk, akik szellemi vagy fizikai munkavégzés céljából Magyarországról külföldre utaznak, és kényelmes megoldást keresnek utazásaik biztosítására.

Miért válassza az Üzleti utasbiztosításunkat?

 • Egyszerű és gyors szerződéskötés.
 • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
 • Nem szükséges előre megadni a biztosítottak személyét.
 • Kényelmes megoldás, az utazáshoz kapcsolódó adatok elektronikus úton a biztosító részére lejelenthetők.
 • 2 csomag (Optimum és Prémium) közül lehet választani, melyek a szolgáltatásokban és a biztosítási díjakban térnek el egymástól.
 • A világ bármely országára érvényes (kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt térségek).
 • Biztosított legfeljebb 70 éves lehet

A szolgáltatási táblázat innen letölthető.

Az Üzleti utasbiztosításról bővebb információt az UniCredit Üzleti utasbiztosítás Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

24 órás, magyar nyelvű segítségnyújtó telefonszolgálat

A bankkártyás utasbiztosítások és az üzleti utasbiztosítás esetében a biztosító 24 órás segítségnyújtó telefonszolgálata az alábbi számokon hívható:

Allianz Hungária: +36 (1) 270-0521 (Európán belül)
Allianz Global Assistance: +43 (1) 525-03-6516 (Európán kívül)

Az egyéni utasbiztosítások esetében a biztosító 24 órás segítségnyújtó telefonszolgálata az alábbi számokon hívható:

Allianz Hungária: +36 (1) 237-2333 (Európán belül)
Allianz Global Assistance: +43 (1) 525-03-6516 (Európán kívül)

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített utasbiztosításokat az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. A biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási összegekről és a részletes feltételekről pedig a termékekhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztatóban olvashat.

 

További információért keresse fel UniCredit bankfiókjainkat.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Sokak által ismert, hogy a kötelezőgépjármű-felelős¬ségbiztosítás (GFB) közúti baleset esetén megtéríti a vétlen fél kárait. Ugyanakkor kevesen tudják, hogy nem csak a gépjárműben okozott károkra, de a személyi sérülésekre is fedezetet nyújt.

 

Allianz Casco

Rongálástól, koccanástól, netán jégveréstől félti autóját? Vagy attól tart, hogy esetleg ellopják? Váratlan események mindig jöhetnek. Készüljön fel rájuk még időben, és kössön Allianz Casco biztosítást az UniCredit Bank fiókjaiban! 

Az Allianz Casco szolgáltatás fedezetet nyújt elemi kárra, lopáskárra és töréskárra is, beleértve a vaddal ütközést, a tűzkárt, az üvegtörést, de még a lopáskísérletből eredő rongálást is, mindezt ráadásul a jármű széria és extra tartozékaira egyaránt!

Alakítsa ki Ön biztosításának díját, válassza az Önnek legkedvezőbb kommunikációs és díjfizetési formát és önrészesedést.

Hűségét most kedvezménnyel díjazzuk: ha vállalja, hogy biztosításával 2, 3, esetleg akár 5 évig az Allianz biztosítót bízza meg, és ezalatt szerződését nem mondja fel, akkor az időszak hosszától függő kedvezményt biztosítunk a díjból!

 

További információért keresse fel UniCredit bankfiónkjainkat.

Allianz Otthonbiztosítás Plusz

Maximális védelem, 24 féle lakásbiztosítási fedezet és számos választható kiegészítő biztosítás! Készüljön fel az otthonát és családját veszélyeztető váratlan eseményekre, és kössön Allianz Otthonbiztosítás Plusz lakásbiztosítást az UniCredit Bank fiókjaiban a biztos megoldás érdekében.

 

További információért keresse fel UniCredit bankfiókjainkat.

 

Lakossági Építés-szerelés biztosítás

Lakóházak, családi házak, kisvállalkozói telephelyek építésére, felújítására, bővítésére, korszerűsítésére nyújt fedezetet.  Kiterjed az épületekre, a beépítésre váró és beépített épülettartozékokra, épületvillamossági, épületgépészeti berendezésekre, valamint a munkavégzés eszközeire is. A terméket azoknak is kínáljuk, akiknek a finanszírozó a banki hitel folyósításához az építés időtartamára biztosítás megkötését írja elő.

 

További információért keresse fel UniCredit bankfiókjainkat.

Spinning wheel animation

Loading