Biztosítások a mindennapokhoz

A hétköznapok során gyakran fordulhatnak elő váratlan események, amelyekre érdemes előre felkészülni. Gondoljon már most a saját maga, szerettei és otthona biztonságára! Gyakran utazik külföldre? Ne feledkezzen meg indulás előtt az utasbiztosítás megkötéséről sem, hogy az utazás valóban a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szóljon.

UTASBIZTOSÍTÁS

 

Egy-egy utazás mindig izgalmas élmény, ugyanakkor jó érzés, ha az utazó az ismeretlen tájakon is biztonságban érezheti magát. Ismerje meg utasbiztosításainkat, amelyek segítségével felhőtlen lehet a kikapcsolódása.

Bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítások

Ha már rendelkezik UniCredit betéti vagy hitelkártyával, akkor a kényelmes kártyás fizetés mellett további előnyöket is élvezhet. A legtöbb bankkártya díja már magában foglalja az utazási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást is, így mindig biztonságban érezheti magát, ha külföldre utazik.

Még nincs UniCredit bankkártyája? Tekintse meg, milyen betéti kártyák és hitelkártyák közül választhat.


Mit kell tudnia a különböző utasbiztosításainkról?

 • A Standard utasbiztosítás külföldön nyújt Önnek védelmet, és a MasterCard Standard, a Visa Classic dombornyomott betéti kártyákhoz, illetve a Kék hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • A Gold utasbiztosítással belföldön és külföldön is biztonságosan utazhat, ha bármilyen UniCredit arany betéti vagy hitelkártyával vagy MasterCard Premium Banking bankkártyával rendelkezik.
 • A Platina utasbiztosítás kiemelt szintű védelmet nyújt Önnek belföldi és külföldi utazásai során, és UniCredit Platina hitelkártyához kapcsolódik automatikusan.
 • Meglévő biztosítását bármikor szélesebb körűre módosíthatja, külön díj ellenében.


A Maestro és a MasterCard Unembossed érintő betéti bankkártyákhoz, továbbá az UniCredit Narancs hitelkártyához nem kapcsolódik automatikusan utasbiztosítási védelem, ezekhez a bankkártyákhoz éves díj ellenében Extra utasbiztosítást igényelhet.


A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A hitelkártyák THM-je: Arany hitelkártya: 38,18%, Platina hitelkártya: 38,13%, Narancs/Kék hitelkártya: 37,15%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

Utasbiztosítások a családtagjainak

Ha gyakran utazik külföldre a szeretteivel, indulás előtt gondoljon az ő biztonságukra is!


Ha UniCredit betéti vagy hitelkártyája révén Ön már rendelkezik utasbiztosítással, akkor az Önnel együtt utazó családtagokra, barátokra is köthet kedvező díj ellenében utasbiztosítást. Ezt megteheti egy évre, de hosszabb időre is, így gyakori utazás esetén nem szükséges minden alkalommal újra biztosítást kötnie.


Hogyan igényelhet utasbiztosítást?
Kérjük, fáradjon be személyesen valamelyik bankfiókunkba, ahol tanácsadóink készséggel segítenek Önnek.


Az utasbiztosítás mellé figyelmébe ajánljuk még:

 • Külföldi utazásai során a betéti bankkártyája hasznos útitársa lehet. Tekintse meg praktikus tanácsainkat a külföldi kártyahasználattal kapcsolatban.
 • Ha külföldön is szívesen használja a bankkártyáját, érdemes devizaszámlát nyitnia, amit beállíthat a bankkártyájához, így csökkentheti az esetleges árfolyamkockázatot.
 • Baleset vagy egy komolyabb betegség esetén anyagi támogatást nyújthat Önnek az ERGO számlabiztosítás.

Kapcsolódó dokumentumok


A biztosító 24 órás magyar nyelvű segítségnyújtó szolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:

Budapest: (+36-1) 270-0521; fax: (+36-1) 488-1005
Bécs: (+43-1) 525-03-6516

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. bankkártyáihoz kapcsolódó utas- és balesetbiztosítási szolgáltatást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja a kártyabirtokosoknak. A biztosításra vonatkozó díjakról a Lakossági kondíciós lista – Betéti Bankkártya és a Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére elnevezésű kondíciós listából tájékozódhat. A biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási összegekről és a részletes feltételekről pedig az Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételekben olvashat.

ERGO SZÁMLABIZTOSÍTÁS

 

Bármikor előfordulhat, hogy egy váratlan esemény megnehezíti az életét, legyen az egy komolyabb betegség vagy egy szerencsétlen baleset. Ezekre az esetekre érdemes már most felkészülnie, hogy szükség esetén anyagi támogatást kapjon a problémák mielőbbi megoldásához.

Az ERGO1 Számlabiztosítás  a bankszámlájához kapcsolódik, így gondoskodhat az Ön biztonságáról, védelmet nyújtva a nehéz helyzetekben.

 

Milyen esetekben nyújthat anyagi segítséget az ERGO számlabiztosítás?

 • Számos kritikus betegség bekövetkeztekor, és az azok kapcsán felmerülő többletköltségek esetén;
 • közlekedési, munkahelyi vagy otthoni baleseteknél;
 • balesetek során bekövetkező maradandó egészségkárosodás esetén vagy csonttörésnél;
 • támaszt nyújt a családjának tragédia esetén;
 • hivatalos okmányok, kulcsok bankkártyával együtt történő ellopása esetén;
 • bankautomatából történő készpénzfelvétel során elszenvedett rablás után;
 • meghatározott keretek között a bankkártyával való visszaélés esetén;
 • tartós keresőképtelenség felmerülésekor, a felhasznált bankszámlahitel megtérítésével;
 • ha az autója útközben meghibásodik, vagy baleset miatt működésképtelenné válik.

Hogyan működik az ERGO számlabiztosítás?

 • A fenti egészségügyi problémák (baleset, betegség, haláleset) felmerülése esetén a biztosító az Ön bankszámláján levő összegnek2 akár a háromszorosát is kifizeti, így nyújtva anyagi támogatást.
 • A felsorolt egyéb váratlan esetekben (lopás, rablás, visszaélések) pedig évente egyszer, meghatározott keretek között megtéríti az Ön kárát vagy a pótlási költségeket.
 • Gépjárműve meghibásodásakor megtéríti a helyszíni javítás és az autómentés költségeit, továbbá segítséget nyújt az utazás zökkenőmentes folytatásához.

 

Hogyan igényelheti az ERGO számlabiztosítást?

A szolgáltatás terjedelmétől függően három biztosítási csomag közül választhat: Arany, Ezüst és Bronz. Az egyes biztosítási csomagok részleteiről itt tájékozódhat.

A biztosítást megkötheti személyesen bármely bankfiókunkban, ahol tanácsadóink készséggel segítenek az Ön számára legmegfelelőbb csomag kiválasztásában.

 

A számlabiztosítás mellé figyelmébe ajánljuk még:

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Az ERGO Számlabiztosítás az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung AG Magyarországi Fióktelepének közös terméke. A termék részletes feltételeit a Biztosítási feltételek dokumentum tartalmazza.

 

1 Az ERGO Életbiztosító Zrt. 2009 óta stratégiai együttműködési partnere az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nek. A Biztosító szolgáltatásai az UniCredit Független Biztosításközvetítő Kft.-n keresztül érhetők el a bank fiókjaiban. A termékről további információkat talál a www.ergo.hu oldalon.

2 A biztosított számla pozitív egyenlege az adott értéknapon esedékes díjak levonása, a terhelések és a jóváírások könyvelése után rendelkezésre álló, felhasználható pénzösszeg. Ebbe nem tartoznak bele a lekötött betétek, az értékpapírok vagy bármilyen más pénzösszegek.  

GENERALI BIZTOSÍTÓ HÁZŐRZŐ OTTHON- ÉS ÉLETMÓD-BIZTOSÍTÁSA

 

Otthonunk gyakran a legértékesebb vagyontárgyunk, ezért nagyon fontos lakásunk, házunk megfelelő védelme. A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársaságaként testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokat nyújt: nemcsak a vagyontárgyak védelmét tartja fontosnak, hanem olyan megoldásokat is kínál a lakásbiztosítások körében, amelyek az ügyfeleink életmódjából eredő kockázatokra is megoldást nyújtanak.

 

Mit kínál az otthon- és életmód-biztosítás?

A Generali Házőrző otthon- és életmód-biztosítás

 • nemcsak az ismert alapkockázatokra (mint például tűz, vihar, jégverés, betöréses lopás, vízkár, üvegtörés, árvíz) nyújt védelmet, hanem
 • a további több mint 25 szolgáltatáscsomag garantálja, hogy az ügyfelek a biztosítási igényeiknek megfelelően alakíthassák ki családjuk, otthonuk védelmét.

A Házőrzőn belül 4-féle termékből választhat – Mozaik, Nívó, Extra, Top – az alapszíntű szolgáltatásoktól kezdve az all risk, azaz a teljes körű és a magas szintű szolgáltatásokig.
A Házőrző Top csomag minden olyan kockázatot tartalmaz, amely az alapkockázatok, valamint a kiegészítő biztosítások alapján nem térülne meg: szolgáltat kívülről jövő, véletlen, váratlan, előre nem látható, balesetszerűen és hirtelen bekövetkező események esetére, a feltételben felsorolt kizárások kivételével.

Milyen kedvezményeket kínál a Generali Biztosító?

20% tartamengedmény
Díjengedmény jár, ha a biztosítási szerződését legalább három évig fenntartja. Az így megkötött biztosítás esetén a tartamengedmény 3 év után automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így azt akár a biztosítás teljes tartama alatt élvezheti a biztosítási feltételekben rögzítettek szerint.


5% E-kommunikációs engedmény

Kedvezményt kap, ha a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott elérhetőségein keresztül a szerződései megkötésével, kezelésével, megszüntetésével, valamint a szolgáltatási, illetve kárrendezési igényeivel kapcsolatos információkat a biztosító elektronikus úton küldhesse Önnek.

 

Fizetési módhoz és gyakorisághoz kapcsolódó engedmény
9%
-kal alacsonyabb díjat kell fizetnie, amennyiben bankszámláról csoportos beszedéssel, éves gyakorisággal fizeti a biztosítást.

 

Hogyan igényelheti a lakásbiztosítást?

Kérjük, látogasson el bármelyik bankfiókunkba, ahol tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére. 

 

Mi a teendő kár esetén?

A káreseményt a bekövetkezte után minél előbb, de legkésőbb az észleléstől számított 2
munkanapon belül kell bejelenteni a biztosítónak. Részletes információkat a kárbejelentésről a www.generali.hu honlapon az „Online ügyfélszolgálat” menüponton belül az „Online kárbejelentés” almenüpontban kaphat.

 

Mit ajánlunk még a Házőrző biztosításon túl?

 • Ha külföldi utazásai során is szeretné biztonságban érezni magát, válasszon utasbiztosítást.
 • A Hitelfedezeti biztosítás abban az esetben is segíthet UniCredit jelzáloghitelének visszafizetésében, ha Önnel valamilyen nem várt esemény történik.

 

Kapcsolódó anyagok

 

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

OLTALOM BALESETBIZTOSÍTÁS

 

A baleseteket sajnos nem mindig lehet elkerülni, viszont fontos, hogy felkészüljünk erre a lehetőségre is, hiszen így tudjuk garantálni szeretteink számára és saját magunknak is az anyagi biztonságot ebben a nehéz helyzetben.

Baleset következtében jövedelmünk csökkenhet, miközben nőnek kiadásaink. Előfordulhat, hogy privát egészségügyi intézményhez kell fordulnunk, vagy gyógytornászra és extra kezelésekre, gyógyszerekre van szükségünk, ami plusz kiadást jelenthet.

Az ilyen váratlan helyzetekben nyújthatnak anyagi segítséget az Oltalom Balesetbiztosítás élet-és balesetbiztosítási csomagjaink.
 

Ki veheti igénybe az Oltalom Balesetbiztosítás csomagjait?

A csomagokat minden 18 és 65 év közötti ügyfelünk igényelheti, aki rendelkezik aktív lakossági forint fizetési számlával, és annak főtulajdonosa. A biztosítást az egész családjára is kiterjesztheti*.

Milyen kockázatokra terjed ki a biztosítás és mekkora díjat kell érte fizetni?

Baleseti csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy kedvező havi díjért cserébe magas szolgáltatásokat nyújtson. Fontos, hogy olyan csomagot válasszon, amely megfelelően pótolhatja a jövedelem kiesést és megfelelő anyagi támaszt nyújthat.

Az egész világra kiterjed, kivéve a műtéti térítés, az csak az Európai Unió területére.

 

CSOMAG és SZOLGÁLTATÁS:

B5

B10

B20

Baleseti Halál,

 

5 millió Ft

10 millió Ft

20 millió Ft

Baleseti Rokkantság (a maradandó egészségkárosodás és a hozzá rendelt térítési százaléktól függően maximum)

5 millió Ft

10 millió Ft

20 millió Ft

Baleseti műtéti térítés

50 ezer Ft

100 ezer Ft

200 ezer Ft

Baleseti csonttörés, csontrepedés

5 ezer Ft

10 ezer Ft

20 ezer Ft

Bármely okú halál

100 ezer Ft

100 ezer Ft

100 ezer Ft

HAVIDÍJ:

B5

B10

B20

Egyéni

600 Ft

1.150 Ft

2.150 Ft

Családi

1.200 Ft

2.300 Ft

4.300 Ft

 

*Családi Csomag választása esetén Egyéb Biztosítottá válik a Főbiztosított 18 és 65 év közötti házastársa, bejegyzett élettársa, illetve élettársa, valamint 18. életévüket el nem érő gyermekeik, akik fölött akár külön-külön vagy együttesen törvényes képviseletet gyakorolnak. Az Egyéb Biztosított házastársra, bejegyzett élettársra, élettársra, valamint gyermekekre vonatkozó szolgáltatások teljesítésének feltétele, hogy az Egyéb Biztosítottal kapcsolatos biztosítási esemény bekövetkezésének időpontjában az Egyéb Biztosított a Főbiztosítottal azonos bejelentett állandó lakcímmel rendelkezzen.

Családi Csomag esetén a biztosítási összegek a Főbiztosított mellett az Egyéb Biztosítottakra is személyenként érvényesek.

Amennyiben a Biztosító kockázatviselése a Főbiztosított vonatkozásában megszűnik úgy a Főbiztosítotthoz kapcsolódó Egyéb Biztosított(ak) vonatkozásában is megszűnik.

 

Mi a teendő baleset esetén?

 

Levélben vagy személyesen is megteheti a szolgáltatás iránti igénybejelentését az NN elérhetőségein. További információval az NN TeleCentere készséggel áll rendelkezésére.

NN Biztosító Zrt.
Életbiztosítási Szolgáltatások
1068 Budapest, Dózsa György út 84/B

Telefonszám: NN TeleCenter 1433

Igénybejelentő nyomtatványok:

 

Elérhető nyomtatványok:

Kapcsolódó dokumentumok:

Melyek a fontosabb mentesülések és kizárások?

A Biztosító nem nyújt szolgáltatást, ha különösen, de nem kizárólagosan az alábbiak során vagy következtében történt a biztosítási esemény:

 • kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegségekkel, kóros állapotokkal, veleszületett rendellenességekkel és azok következményeivel okozati összefüggésben álló biztosítási eseményekre, amennyiben arról a Biztosított tudomással bírt, vagy azt ismernie kellett ;
 • ha a Biztosított szándékosan elkövetett súlyos bűncselekménye folytán vagy azzal összefüggésben, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül elkövetett öngyilkosság következtében hal meg.
 • a Biztosított halálát a Kedvezményezett szándékosan okozta,
 • amennyiben a Biztosított halála, balesete extrém sporttevékenység végzése során következik be.
 • a biztosító kockázatviselése nem terjed ki a nem térített műtétekre, és az Európai Unió területén kívül elvégzett műtétekre.
 • a balesetbiztosítási fedezetek vonatkozásában, ha a biztosítási eseményt a Biztosított vagy a vele közös háztartásban élő hozzátartozója jogellenes, szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartása okozta;(pl. az alkoholizmus, alkoholos befolyásoltság, a kábítószer, kábító hatású anyag szedése következtében történt), továbbá öngyilkossági kísérlet esetén

A kizárások és mentesülések pontos felsorolását az „Oltalom Balesetbiztosítás” baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

 

Az NN Biztosító Zrt. „Oltalom Balesetbiztosítás” baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. az UniCredit Biztosításközvetítő Kft. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.), alügynökeként nyújtja.

Spinning wheel animation

Loading