Egy jó bankszámla megkönnyíti a hétköznapokat!

Az online számlanyitás segítségével pedig egyszerűen juthat az Ön igényeinek megfelelő csomaghoz.

Szívesen intézi pénzügyeit mobilon? Megkönnyíti életét az azonnali fizetés?

 

Mobil Aktív számlacsomagunk kedvező számlavezetési díj mellett számos tranzakciót korlátlan számban díjmentesen tartalmaz. Nem lehet akadály, ha zárva a bankfiók, vagy nincs a közelben számítógép. A mobilalkalmazási szolgáltatással [UniCredit mBanking] Ön kényelmesen hozzáfér bankszámlájához, és azonnali átutalásokat kezdeményezhet. 

 

Díjmentes szolgáltatások:

 • Az eseti átutalások belföldön forintban (bankon belül és kívül) [UniCredit Mobil Bankon] keresztül;
 • rendszeres átutalások forintban bankon belül és bankon kívül korlátlan számban;
 • korlátlan számban adhat beszedési forint megbízást;

 

Díjmentes kényelmi szolgáltatások:

 • Akció keretében [Mastercard Standard] érintő bankkártya igénylése esetében a Bank a kibocsátói díjat és az első éves tagsági díjat nem terheli.1
 • mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking]2, hogy azonnali fizetéseit díjmentesen intézhesse.
 • internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking]3
 • Telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank]
 • E-számlakivonat

 

Sőt, a havi számlavezetési díj is csökkenthető4 A havi számlavezetési díj összege díjvisszatérítéssel, ha a jóváírások összege meghaladja a

 • 300 ezer forintot, csupán 249 Ft;
 • 150 ezer forintot, csupán 499 Ft,
 • 75 ezer forintot, csupán 999 Ft. EBKM: 0,01%

Ha a havi jóváírások összege nem éri el a 75 ezer forintot, akkor a számlavezetés díj 1799 forint. EBKM: 0,01%

Igényeljen mobilalkalmazási szolgáltatást, hogy azonnali fizetéseit díjmentesen intézhesse.

Gyakran utazik? Válasszon számlacsomagja mellé, a betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard Arany érintő betéti kártyát]! A kártyához kapcsolódik Gold szintű utasbiztosítás, valamint lehetősége nyílik vele igénybe venni a Budapest Airport Gyorsító Sávját is. Így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.

Kapcsolódó dokumentumok:

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Lakossági Kondíciós lista, valamint az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági Üzletszabályzat, illetve a Bankkártya Üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

 

1 Akció keretében Mastercard Standard főkártya igénylése esetében a Bank a kibocsátói díjat és az első éves tagsági díjat nem terheli. A nem akciós kibocsátói díj 5 251 Ft, a nem akciós tagsági díj 6 968 Ft. Az akció 2020. december 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes.
2 Mobilalkalmazási szolgáltatás egyszeri belépés normál díja 2.000,- Ft, normál havi díja 150,- Ft, melyet a Bank nem számít fel.
3 Az Internet banking szolgáltatás egyszeri belépés normál díja 2.000,- Ft; normál havi díja 150,- Ft, melyet a Bank nem számít fel.
4A számlavezetési díjat az adott hónapra vonatkozóan minden esetben ráterheljük a bankszámlára, és a következő hónapban a feltüntetett összeg feletti részt jóváírjuk, amennyiben a Lakossági kondíciós listában részletezett jóváírási feltétel teljesül (amely jóváírásokba a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele). Ha a jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a számlavezetési díjból nem írjuk jóvá a részösszeget. Az akció visszavonásig érvényes, a számlanyitást követő első két hónapban a Bank számlavezetési díjat nem terhel, és nem vizsgálja a jóváírási feltételt.

 

A fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről szóló 144/2018. Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) alapján a Bank 2019. augusztus 1-jétől egységesített terminológiát használ a fizetési számláihoz kapcsolódó legjellemzőbb szolgáltatásaival összefüggő szerződésekkel kapcsolatos kereskedelmi és marketing célú tájékoztatóiban, melyről bővebben az alábbi oldalon talál tájékoztatást: www.unicreditbank.hu/padtajekoztato

Gyakran használja a számláját, ezért fontos Önnek a kiszámíthatóság? 

 

Ez a számlacsomag széles körű díjmentes szolgáltatásokat biztosít Önnek. A számla havi számlavezetési díja 2 238 forint is lehet díjvisszatérítéssel1, ha havonta legalább 400 000 forint jóváírás érkezik a számlájára, vagy 5 millió forintos megtakarítási állománnyal rendelkezik bankunknál. Sőt a havi számlavezetési díjat 0 forintra is csökkentheti, ha 30 millió forint megtakarítási állománnyal rendelkezik bankunknál. A számla normál havi számlavezetési díja 4 476 forint1. EBKM: 0,01%
 


Díjmentes2 szolgáltatások:

 • korlátlan számban végezhet forint átutalást bankon belülre és bankon kívülre elektronikus csatornáinkon;
 • korlátlan számban adhat beszedési megbízást és rendszeres átutalási megbízást (forintban);
 • a készpénzfelvétel belföldön havonta 4 alkalommal UniCredit automatából;
 • SMS-t küldünk a bankszámlára érkező jóváírásokról, terhelésekről és a betéti kártyás tranzakciókról;
 • a betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön), akár az interneten is.

 

Díjmentes kényelmi szolgáltatások:

 • [Mastercard Standard] érintő bankkártyát kibocsátói díj nélkül igényelhet a számlacsomaghoz és 2020.12.31-ig tartó akció keretében az első éves tagsági díjat is elengedjük.2
 • Mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking]3
 • Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking]4
 • Telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank]
 • E-számlakivonat

Gyakran utazik? Válasszon számlacsomagja mellé, a betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard Arany érintő betéti kártyát]! A kártyához kapcsolódik Gold szintű utasbiztosítás, valamint lehetősége nyílik vele igénybe venni a Budapest Airport Gyorsító Sávját is. Így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

 

1 A számlacsomag normál havi számlavezetési díja 4 247 forint/hó, amelyet az adott hónapra vonatkozóan minden esetben ráterhelünk a Számlatulajdonos bankszámlájára, de ha a tárgyhónapban legalább 400 000 forint jóváírás érkezik a számlára (amelybe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele), vagy a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál, akkor a számlavezetési díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 123 forintot jóváírunk a bankszámlán. Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál, akkor a számlavezetési díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban a számlavezetési díj teljes összegét jóváírjuk a bankszámlán. A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét –deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva – , valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét. Az akció visszavonásig érvényes.     
2 A könyvelési tételdíjat minden egyes – a bankszámla terhére lekönyvelt – tranzakció után felszámítjuk az adott tranzakció díján felül. A normál díj a tranzakció összegének 0,1%-a, maximum 6 000 forint. A díj felszámításától a bank akciós jelleggel visszavonásig eltekint.
Az ATM készpénzfelvételre vonatkozó kedvezményt a bank akciós jelleggel visszavonásig biztosítja. A normál készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-ből [Maestro], [Mastercard érintő], [Mastercard Standard érintő], [Mastercard Arany érintő] bankkártyák esetében 0,317%, minimum 254 forint, [Premium Banking Dombornyomott Mastercard érintő bankkártya] esetében 0,105%, minimum 105 forint.
A tranzakciókról küldött SMS-ek díjmentességét a bank akciós jelleggel biztosítja. Az SMS-ek normál díjára vonatkozóan a hatályos Lakossági kondíciós lista – Elektronikus Szolgáltatások Díjai az irányadó.
A [Mastercard Standard] érintő normál kibocsátói díja 5 016 forint, melyet a bank az Ikon Plusz számlacsomag esetén akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátási díjon történő igénybevételére jogosít fel. Továbbá akció keretében Mastercard Standard főkártya igénylése esetében a Bank az első éves tagsági díjat sem terheli. A tagsági díj normál éves díja 6 968 forint.  Az akció 2020. december 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes.
A betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön) normál díja 0,2%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció visszavonásig érvényes.
3 A Mobilalkalmazás szolgáltatás egyszeri belépés normál díja 2.000,- Ft;  normál havi díja 150,- Ft, melyet a Bank nem számít fel.
4 Az Internet banking szolgáltatás egyszeri belépés normál díja 2.000,- Ft; normál havi díja 150,- Ft, melyet a Bank nem számít fel.

A fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről szóló 144/2018. Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) alapján a Bank 2019. augusztus 1-jétől egységesített terminológiát használ a fizetési számláihoz kapcsolódó legjellemzőbb szolgáltatásaival összefüggő szerződésekkel kapcsolatos kereskedelmi és marketing célú tájékoztatóiban, melyről bővebben az alábbi oldalon talál tájékoztatást: www.unicreditbank.hu/padtajekoztato

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo