Beszéljünk az Önhöz illő számlacsomagról!

Válassza ki, hogy melyik kedvezményes szolgáltatásokat nyújtó számlacsomag az, ami a leginkább megfelel az Ön pénzügyi szokásainak.

Szívesen intézi pénzügyeit mobilon? Megkönnyíti életét az azonnali fizetés?

 

Mobil Aktív számlacsomagunk kedvező számlavezetési díj mellett számos tranzakciót korlátlan számban díjmentesen tartalmaz. Nem lehet akadály, ha zárva a bankfiók, vagy nincs a közelben számítógép. A mobilalkalmazási szolgáltatással [UniCredit Mobil Bank] Ön kényelmesen hozzáfér bankszámlájához, és azonnali átutalásokat kezdeményezhet. 

Korlátlan számban díjmentesek:

 • Az átutalások belföldön forintban (bankon belül és kívül) [UniCredit Mobil Bankon] keresztül

 • Rendszeres átutalások forintban bankon belül és bankon kívül

 • Beszedések

 

Sőt, a havi számlavezetési díj is csökkenthető1! A havi számlavezetési díj összege díjvisszatérítéssel, ha a jóváírások összege meghaladja

 • a 300 ezer forintot, csupán 249 Ft;

 • a 150 ezer forintot, csupán 499 Ft,

 • a 75 ezer forintot, csupán 999 Ft.

Ha a havi jóváírások összege nem éri el a 75 ezer forintot, akkor a számlavezetés díj 1799 forint. (EBKM: 0,01%)

Igényeljen mobilalkalmazási szolgáltatást, hogy azonnali fizetéseit díjmentesen intézhesse.

Gyakran utazik? Válasszon számlacsomagja mellé, a betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard Arany érintő betéti kártyát]! A kártyához kapcsolódik Gold szintű utasbiztosítás, valamint lehetősége nyílik vele igénybe venni a Budapest Airport Gyorsító Sávját is. Így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Lakossági Kondíciós lista, valamint az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági Üzletszabályzat, illetve a Bankkártya Üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1A számlavezetési díjat az adott hónapra vonatkozóan minden esetben ráterheljük a bankszámlára, és a következő hónapban a feltüntetett összeg feletti részt jóváírjuk, amennyiben a Lakossági kondíciós listában részletezett jóváírási feltétel teljesül (amely jóváírásokba a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele). Ha a jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a számlavezetési díjból nem írjuk jóvá a részösszeget. Az akció visszavonásig érvényes, a számlanyitást követő első két hónapban a Bank számlavezetési díjat nem terhel, és nem vizsgálja a jóváírási feltételt.

 

A fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről szóló 144/2018. Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) alapján a Bank 2019. augusztus 1-jétől egységesített terminológiát használ a fizetési számláihoz kapcsolódó legjellemzőbb szolgáltatásaival összefüggő szerződésekkel kapcsolatos kereskedelmi és marketing célú tájékoztatóiban, melyről bővebben az alábbi oldalon talál tájékoztatást: www.unicreditbank.hu/padtajekoztato

Gyakran használja a számláját, ezért fontos Önnek a kiszámíthatóság? 

 

Ez a számlacsomag széles körű díjmentes szolgáltatásokat biztosít Önnek. A számla havi számlavezetési díja 2 123 forint is lehet díjvisszatérítéssel1, ha havonta legalább 400 000 forint jóváírás érkezik a számlájára, vagy 5 millió forintos megtakarítási állománnyal rendelkezik bankunknál. Sőt a havi számlavezetési díjat 0 forintra is csökkentheti, ha 30 millió forint megtakarítási állománnyal rendelkezik bankunknál. A számla normál havi számlavezetési díja 4 247 forint1. EBKM: 0,01%
 

DÍJMENTES2 SZOLGÁLTATÁSOK :

 • korlátlan számban végezhet forint átutalást bankon belülre és bankon kívülre elektronikus csatornáinkon;
 • korlátlan számban adhat beszedési megbízást és rendszeres átutalási megbízást (forintban);
 • a készpénzfelvétel belföldön havonta 4 alkalommal UniCredit automatából, valamint további 4 alkalommal díjmentes a készpénzfelvétel belföldön bármely egyéb bankautomatából;
 • SMS-t küldünk a bankszámlára érkező jóváírásokról, terhelésekről és a betéti kártyás tranzakciókról;
 • kibocsátói díj nélkül igényelhet a számlacsomaghoz [Mastercard Standard] vagy [Visa Classic] bankkártyát;
 • a betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön), akár az interneten is.

Gyakran utazik? Válasszon számlacsomagja mellé, a betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard Arany érintő betéti kártyát]! A kártyához kapcsolódik Gold szintű utasbiztosítás, valamint lehetősége nyílik vele igénybe venni a Budapest Airport Gyorsító Sávját is. Így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.

 

Igényeljen számlacsomagja mellé [UniCredit Mobilalkalmazást], hogy mindig naprakész legyen pénzügyeivel kapcsolatban.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A számlacsomag normál havi számlavezetési díja 4 247 forint/hó, amelyet az adott hónapra vonatkozóan minden esetben ráterhelünk a Számlatulajdonos bankszámlájára, de ha a tárgyhónapban legalább 400 000 forint jóváírás érkezik a számlára (amelybe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele), vagy a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál, akkor a számlavezetési díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 123 forintot jóváírunk a bankszámlán. Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál, akkor a számlavezetési díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban a számlavezetési díj teljes összegét jóváírjuk a bankszámlán. A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét –deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva – , valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét. Az akció visszavonásig érvényes.
2 A könyvelési tételdíjat minden egyes – a bankszámla terhére lekönyvelt – tranzakció után felszámítjuk az adott tranzakció díján felül. A normál díj a tranzakció összegének 0,1%-a, maximum 6 000 forint. A díj felszámításától a bank akciós jelleggel visszavonásig eltekint. Az ATM készpénzfelvételre vonatkozó kedvezményt a bank akciós jelleggel visszavonásig biztosítja. A normál készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-ből [Maestro], [Mastercard érintő], [Mastercard Standard érintő], [Visa Classic], [MastercardArany érintő], [Visa Gold bankkártyák] esetében 0,317%, minimum 254 forint, [Premium Banking Dombornyomott Mastercard érintő bankkártya] esetében 0,105%, minimum 105 forint. A normal készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-ből [Maestro], [Mastercard Unembossed érintő], [Mastercard Standard érintő], [Visa Classic, [Mastercard Arany érintő], [Visa Gold bankkártyák] esetében 1,137% + 573 Ft, minimum 764 Ft, [Premium Banking Dombornyomott Mastercard érintő bankkártya] esetében 0,425% + 424 minimum 477Ft. A tranzakciókról küldött SMS-ek díjmentességét a bank akciós jelleggel biztosítja. Az SMS-ek normál díjára vonatkozóan a hatályos Lakossági kondíciós lista – Elektronikus Szolgáltatások Díjai az irányadó. A [Mastercard Standard] érintő és [Visa Classic bankkártya] normál kibocsátói díja 5 016 forint, amelyet a bank az Ikon számlacsomag esetén akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátási díjon történő igénybevételére jogosít fel. A betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön) normál díja 0,2%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció visszavonásig érvényes.

A fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről szóló 144/2018. Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) alapján a Bank 2019. augusztus 1-jétől egységesített terminológiát használ a fizetési számláihoz kapcsolódó legjellemzőbb szolgáltatásaival összefüggő szerződésekkel kapcsolatos kereskedelmi és marketing célú tájékoztatóiban, melyről bővebben az alábbi oldalon talál tájékoztatást: www.unicreditbank.hu/padtajekoztato

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo