Ismerje meg bankszámláinkat

és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Mobil Aktív Plusz

249-1799

Ft/hó (5) - EBKM: 0,01%

Online megnyitom
Mobil aktív plusz
Ideális, ha

szívesen intézi pénzügyeit mobilon

 • Díjmentes [UniCredit Telefonbank]*
 • Díjmentes [UniCredit mBanking]*
 • Díjmentes [UniCredit eBanking]*
 • Átutalások belföldön forintban - díjmentesek mobilalkalmazáson keresztül (6)
 • Rendszeres átutalások - díjmentesek (2)
 • Beszedések - díjmentesek (2)
 • havonta 2db, max 150.000 Ft-ig díjmentes, jogszabályi belföldi ATM készpénzfelvétel (7)

Ikon Plusz

0 - 4 476

Ft/hó (1) EBKM: 0,01%

Online megnyitom
Ikon Plusz
Ideális, ha

fontos a kiszámíthatóság

 • Díjmentes [UniCredit Telefonbank]*
 • Díjmentes [UniCredit mBanking]*
 • Díjmentes [UniCredit eBanking]*
 • Átutalások belföldön forintban - díjmentesek minden elektronikus csatornán (2)
 • Rendszeres átutalások - díjmentesek (2)
 • Beszedések - díjmentesek (2)
 • Havonta 4db saját banki ATM készpénzfelvétel akciósan díjmentes (4)

Diákszámla

223

Ft/hó (8) – EBKM: 0,01%

Online igényelek
Diákszámla
Ideális, ha

pénzügyileg tudatos

 • Díjmentes [UniCredit Telefonbank]*
 • [UniCredit mBanking]* – 150 Ft/hó
 • [UniCredit eBanking]* – 150 Ft/hó
 • Átutalások belföldön forintban – 0,342% min. 147/211 Ft, max. 7 877 Ft elektronikus csatornákon (9)
 • Rendszeres átutalások – 0,309% min. 56 Ft, max. 6 850 Ft
 • Beszedések-, 0,309% min. 15 Ft, max. 6 850 Ft
 • Havonta 2, max. 150 000 Ft-ig díjmentes, jogszabályi belföldi ATM készpénzfelvétel (7)
*Mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking], Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking], Telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank]

Betéti Bankkártya Szolgáltatás

ISMERJE MEG BETÉTI BANKKÁRTYÁINKAT

Mobil Aktív Plusz számlacsomaghoz ajánljuk
[MasterCard Standard] betéti bankkártya
Ikon Plusz számlacsomaghoz ajánljuk
[MasterCard Arany] betéti bankkártya

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

A havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül. Az Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 476 Ft/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi jóváírási feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 238 Ft-t kerül jóváírásra:
- tárgyhónapban legalább 400 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 Ft megtakarítási állománnyal rendelkezik a Banknál.
Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 Ft megtakarítási állománnyal rendelkezik a Banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán.
A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.
Az akciók 2021.10.31-ig érvényesek.
2 Díjmentes3 szolgáltatások az Ikon Plusz számlacsomagban:
- korlátlan számban végezhet forint átutalást bankon belülre és bankon kívülre elektronikus csatornáinkon;
- korlátlan számban adhat beszedési megbízást és rendszeres átutalási megbízást (forintban);
- a készpénzfelvétel belföldön havonta 4 alkalommal UniCredit automatából
- SMS-t küldünk a bankszámlára érkező jóváírásokról, terhelésekről és a betéti kártyás tranzakciókról;
- Kibocsátói díj nélkül igényelhet a számlacsomaghoz [Mastercard Standard] bankkártyát;
- Akció keretében az Ikon Plusz számlához Online Számlanyitás vagy Online Számlaigénylés keretében igényelt Mastercard Arany főkártya kibocsátói díját a Bank nem terheli, továbbá az első éves tagsági díjat, annak terhelését követő 30 naptári napon belül, jóváírja. Az akció 2021. július 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A nem akciós kibocsátói díj 19 819 Ft, a tagsági díj 23 121 Ft.
- a betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön), akár az interneten is.
3 Az Ikon Plusz számlacsomagban a könyvelési tételdíjat minden egyes – a bankszámla terhére lekönyvelt – tranzakció után felszámítjuk az adott tranzakció díján felül. A normál díj a tranzakció összegének 0,1%-a, maximum 6 000 forint. A díj felszámításától a bank akciós jelleggel 2021.10.31-ig eltekint.
A tranzakciókról küldött SMS-ek díjmentességét a bank akciós jelleggel biztosítja. Az SMS-ek normál díjára vonatkozóan a hatályos Lakossági kondíciós lista – Elektronikus Szolgáltatások Díjai az irányadó.
A [Mastercard Standard] érintő bankkártya normál kibocsátói díja 5 251 forint,, amelyeket a bank az Ikon Plusz számlacsomag esetén akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátási díjon történő igénybevételére jogosít fel. Az akció 2021.10.31-ig érvényes.A betéti kártyával történő vásárlás (belföldön és külföldön) normál díja 0,2%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció 2021.10.31-ig érvényes.
4 Az Ikon Plusz számlacsomagban a készpénzfelvétel belföldön havonta 4 alkalommal UniCredit automatából díjmentes. A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció 2021.10.31-ig érvényes. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes (betéti kártyával vagy mCash szolgáltatás igénybe vételével kezdeményezett) ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en betéti kártya használatával Maestro, Mastercard Unembossed, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,333%, min 232 Ft, Premium Banking Dombornyomott MasterCard bankkártya esetében 0,110 % min. 109 Ft. A normál készpénz felvét díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében 0,744% + 521 Ft, minimum 699 Ft, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,445% + 443 Ft, minimum 499 Ft. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en mCash szolgáltatás használatával 0,716% minimum 265 Ft.
5 A Mobil Aktív Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 1 799 Ft/ hó/bankszámla. A Mobil Aktív Plusz számlacsomag havi zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban:
- legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 800 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.
- legalább 150 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1300 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.
- legalább 300 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1550 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.
Ha a fenti jóváírási feltételek egyike sem teljesül, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra a rész összeg.
A Bank a Mobil Aktív Plusz számlacsomag tekintetében – új számlanyitás esetében- a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi zárlati díjat nem számítja fel.
6 A Mobil Aktív Plusz számlacsomag esetén az rendszeres és eseti átutalások belföldön forintban (bankon belül és kívül) [UniCredit Mobil Bankon] keresztül korlátlan számban díjmentesek. Valamint a csoportos beszedési megbízások, például a közüzemi számláinak az automatikus beszedésére korlátlan számban ugyancsak díjmentesek.
7 A díjmentes készpénzfelvétel lehetőségét a Bank a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a, valamint az 53/2013 (XI.29.) NGM rendelet rendelkezései szerint biztosítja. Díjmentes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot kizárólag az érintett számla jogszabályi előfeltételeknek megfelelő tulajdonosa, és kizárólag egy fizetési számlája vonatkozásában adhat le, bankfiókban, vagy amennyiben az adott számlához Internetbanki szolgáltatással [UniCredit eBanking] rendelkezik, akkor az Internetbanki szolgáltatás felületen keresztül. Amennyiben az Ügyfél a nyilatkozaton az érintett bankszámlát a bankkártya számmegadásával jelöli meg, a kedvezmény a kártya mögött elsődleges fedezetként beállított bankszámlán kerül biztosításra. Adott hónap 20. napjáig leadott érvényes nyilatkozat esetében a következő naptári hónaptól, a hónap 20. napját követően leadott nyilatkozat esetén a második naptári hónaptól jogosult a díjmentes készpénzfelvételre. A díjmentes készpénzfelvételre az Ügyfél ATM-en keresztül jogosult. A díjmentes tranzakciók sorrendjének megállapítása a készpénzfelvétel tényleges időpontja szerint történik. Amennyiben a fentiek szerinti díjmentes körbe tartozó első két tranzakció együttes összege meghaladja a 150 000 Ft-ot, úgy az e feletti összegre a normál tranzakciós díj %-os része kerül felszámításra a maximum díjtétel figyelembe vételével. Amennyiben az ügyfél a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségével jogosulatlanul él, vagy a nyilatkozatban valótlan adatokat közöl, úgy a Bank jogosult a hivatkozott jogszabályi kereteken belül az ingyenes készpénzfelvétel díját, költségét visszamenőleg egy összegben érvényesíteni.
8 A Diákszámla esetén a havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül. Díjszámítás módja: a tranzakciók összegének 0,01%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény 2021.10.31-ig érvényes.
9 Átutalások belföldön forintban Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking] és Mobilalkalmazás szolgáltatás [UniCredit mBanking]    segítségével, bankon belül 0,342%, min. 147 Ft, max. 7 877 Ft, bankon kívül 0,342%, min. 211 Ft max. 7 877 Ft . Az átutalások egyéb normál díjairól a mindenkor hatályos Diákszámla kondíciós listából tájékozódhat.
10 Akció keretében a Mobil Aktív Plusz és Diákszámlához Online Számlanyitás vagy Online Számlaigénylés keretében igényelt Mastercard Standard főkártya kibocsátói díját a Bank nem terheli, továbbá az első éves tagsági díjat, annak terhelését követő 30 naptári napon belül, jóváírja. Az akció 2021. október 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A nem akciós kibocsátói díj a Mobil Aktív Plusz számla esetén 5 251 Ft, az éves tagsági díj 6 968 Ft; A Diákszámla esetén a nem akciós kibocsátói díj 5 392 Ft, az éve stagsági díj 7 156 Ft. Az Ikon Plusz számlacsomag esetében a kibocsátói díj 0 Ft, az éves tagsági díj 6 003 Ft.
11 A tagsági díj évente egy alkalommal utólag kerül terhelésre. Számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció 2021.10.31-ig érvényes
12 Akció keretében az Ikon Plusz számlához Online Számlanyitás vagy Online Számlaigénylés keretében igényelt Mastercard Arany főkártya kibocsátói díját a Bank nem terheli, továbbá az első éves tagsági díjat, annak terhelését követő 30 naptári napon belül, jóváírja. Az akció 2021. július 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A nem akciós kibocsátói díj 19 819 Ft, a tagsági díj 23 121 Ft. Mobil Aktív Plusz számlacsomagés esetében a kibocsátói díj 19 298 Ft, a tagsági díj 22 514 Ft. A Diákszámla számlacsomagés esetében a kibocsátói díj 19 819 Ft, a tagsági díj 23 121 Ft.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo