Felelősség korlátozása és szerzői jog


Az UniCredit Bank rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár az UniCredit Bank minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak. Ezért az UniCredit Bank nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. Az UniCredit Bank nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.


Az UniCredit Bank fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Az UniCredit Bank nem használja weboldalait arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.


Az UniCredit Bank weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák felhasználásához az UniCredit Bank előzetes hozzájárulása szükséges.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200
Fax:
06/1-353-4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                     IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading