A jövő a kezemben vanBeruházást tervez vállalkozásánál? Kamattámogatott vagy kedvező feltételű hitelért forduljon az UniCredithez!


A Bankmonitor 2016 versenyen bankunk nyerte el „Az év legrugalmasabb kkv hitelezője” díjat.

Részletekért kattintson!


A tájékoztatás nem teljes körű, az aktuális, részletes kondíciókat az UniCredit Bank üzletszabályzatai, kondíciós listái, illetve az adott termékre vonatkozó hirdetményei tartalmazzák. A bank fenntartja a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések és a bank Általános üzleti feltételei rögzítik.


Elmondom, add tovább!

Ügyfélajánlási akció

Elégedett a bankunkkal? Kérjük, ossza meg tapasztalatait és ajánlja az UniCreditet! Sikeres ajánlásával 6 hónapig havi zárlati díjmentesen intézheti cége pénzügyeit, és további ügyfélajánlását üzemanyag-utalvánnyal köszönjük meg. Sőt az új ügyfelünk is legalább fél évig díjmentesen1 intézheti nálunk a pénzügyeit.

Mit kell ehhez tennie? Ajánlja az UniCredit Bankot barátainak vagy ismerőseinek, és teljesítse az akció feltételeit!

A részletekért és a további feltételekért kattintson!


A tájékoztatás nem teljes körű. Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2017. március 31-ig érvényes. A számlacsomagokról a vonatkozó Kondíciós listából, az akció feltételeiről a kapcsolódó hirdetményből és részvételi feltételekből tájékozódhat. Az UniCredit Bank az akció egyéb feltételeinek egyoldalú megváltoztatási jogát fenntartja.

1 Ez a díjmentesség a vonatkozó hirdetményben és részvételi feltételekben meghatározott egy darab számlára vonatkozik.


Választani tudni kell


Kisvállalati számlacsomagok

Nálunk minden vállalkozás megtalálhatja a számára megfelelő pénzügyi megoldást. Kisvállalkozói számlacsomagjaink rugalmasan választható előnyöket és komplex pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak.

További részletekért kattintson!

A tájékoztatás nem teljes körű. A számlacsomagokról, valamint a kedvezmények mértékéről és feltételeiről a vonatkozó Kondíciós listából tájékozódhat.
Egyszerűsítünk


Kevesebb tranzakció, csökkenő banki költségek

Gyorsabban és egyszerűbben intézheti cége fizetési kötelezettségeit az Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerhez (EFER) csatlakozó állami intézmények, például a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vagy az Országos Bírósági Hivatal (OBH) részére. Az UniCredit az elsők között kínálja ügyfeleinek az EFER szolgáltatást, amelynek segítségével az egy intézménynek különböző jogcímen teljesítendő fizetéseit akár egy tranzakcióval elintézheti.


Részletekért kattintson!


A tájékoztatás nem teljes körű. A pontos feltételeket bankunk Általános üzleti feltételei, a díjszabást a kondíciós listák tartalmazzák.


Finanszírozás

Egy vállalkozás életében előfordulhat, hogy egy nagyobb beruházáshoz, fejlesztéshez vagy átmeneti időszakokra külső forrásokra is szükség van.

Beruházási hitel
Egy cégnél mindig fontos a fejlesztés
Folyószámlahitel
Gyors segítség a napi likviditás biztosítására
Forgóeszközhitel
Pörgesse fel cége mindennapi tevékenységét!
EU pályázatok
Uniós pályázatok - lehetőség a fejlődésre

Napi pénzügyek

Egy cégvezető napról napra azon fáradozik, hogy vállalkozása jól működjön, haladjon előre. A napi pénzügyek meghatározó részét képezik a céges teendőknek, ezért számlacsomagjaink a cégek igényeinek megfelelő megoldásokat nyújtanak.

Számlacsomagok
Ahány cég, annyiféle pénzügyi igény
Betéti kártyák
Hasznos társ az üzleti tárgyalásokhoz
Bankkártya elfogadás
Könnyítse meg a fizetést ügyfelei számára!
Elektronikus bankolás
Közel, távol, éjjel-nappal

Megtakarítások

Ha vállalkozásának a napi működést biztosító kereteken túl megtakarítása is van, érdemes átgondolni a különböző lehetőségeket. Ezt az összeget eltérő időtávokra és kockázati szintet vállalva helyezheti el számos befektetési forma közül választva.

Betétek
Pénze biztonságban kamatozhat
Állampapírok és részvények
Változatos lehetőségek a megtakarításainak
Befektetési alapok
Különböző befektetési lehetőségek különböző időtávokra

Terveim

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 (1/20/30/70)  325 3200

Fax:
+36 1 353 4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                    IBAN kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista