2016. őszi MasterCard érintőkártyás akció

 

2016. október 17-től november 15-ig tartó játékunkban UniCredit MasterCard® érintő betéti kártyájával értékes Apple ajándékot nyerhet!

 

30 napos akció – 30 szerencsés nyertes

 

Kíváncsi a részletekre? Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Még nem használtam a kártyám érintéses fizetésre (2016. február 1. és 2016. augusztus 31. között)

Most érdemes kipróbálnia az érintőkártyás fizetést, hiszen talán pont Ön lehet az, aki megnyeri a 30 darab Apple iPad Mini 4 egyikét.

Az érintéses fizetés egyszerű és gyors megoldás, ráadásul a vásárlás során a kártyáját ki sem kell adnia a kezéből. Már egyre több helyen van lehetősége érintőkártyájával fizetni, csak keresse a logót a bankkártyáján és a pénztári terminálokon, majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: 

Az érintő funkció használatának nincs külön díja. Ha további részletekre kíváncsi az érintőkártyákra vonatkozóan, kattintson.


Játsszon egy iPad Mini 4-ért!


-    2016. október 17. és november 15. között
-    fizessen összesen legalább 3 alkalommal bármilyen összeget
-    UniCredit MasterCard érintő betéti kártyájával az érintő funkciót használva bármely magyarországi elfogadóhelyen, például üzletekben, éttermekben, kávézókban, mozikban stb.


A játékot követően 30 darab iPad Mini 4 készüléket osztunk ki azon résztvevők között, akiknek a 30 napos akciós időszak alatt a legtöbb sikeresen lekönyvelt érintőkártyás tranzakciójuk volt, és érvényes nyilatkozattal rendelkeztek marketing megkeresésekre vonatkozóan.


Ha esetleg még nem aktiválta érintő bankkártyáját, akkor most érdemes minél előbb megtennie, hogy részt vehessen játékunkban! Az aktiválás részleteit a www.unicreditbank.hu/bankkartyaaktivalas oldalon találja. Ha új érintőkártyáját nem találja vagy elveszett, kérjük, fáradjon be fiókunkba, és tanácsadónk gondoskodik a pótkártya igényléséről.

Már kipróbáltam az érintéses fizetést (2016. február 1. és 2016. augusztus 31. között)

Versenyezzen a 30 darab legújabb Apple iPhone 7 egyikéért! Fizessen minél gyakrabban érintőkártyájával, és lehet, hogy pont Ön lesz a szerencsés nyertes.

 

Hogyan játszhat a nyereményért?

 

-       2016. október 17. és november 15. között

-       fizessen összesen legalább 30 alkalommal, akár naponta többször is,

-       bármilyen összeget

-       UniCredit MasterCard érintő betéti kártyájával az érintő funkciót használva bármely magyarországi elfogadóhelyen, például üzletekben, éttermekben, kávézókban, mozikban stb.

 

A játékot követően 30 darab iPhone 7 készüléket osztunk ki azon résztvevők között, akiknek a 30 napos akciós időszak alatt a legtöbb sikeresen lekönyvelt érintőkártyás tranzakciójuk volt, és érvényes nyilatkozattal rendelkeztek marketing megkeresésekre vonatkozóan.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a játékban való részvételnek további feltételei vannak. A részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza; a szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók. A bankkártyahasználat szabályait és feltételeit a bank Általános üzleti feltételei és Bankkártya-üzletszabályzata tartalmazza, amelyek elérhetők bármely bankfiókunkban, vagy megtekinthetők a honlapunkon (www.unicreditbank.hu). Az a Részvételi feltételeknek megfelelő természetes személy, aki nem kíván részt venni a Játékban, a jatek-leiratkozas@unicreditgroup.hu e-mail-címen mondhatja le a részvételt. A szerencsés nyerteseket e-mailben és/vagy SMS-ben értesítjük; az ajándékok átadására a játékot követően kerül sor a Részvételi feltételekben foglaltaknak megfelelően. Az Apple nem vesz részt és nem szponzorálja jelen Játékot.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 (1/20/30/70)  325 3200

Fax:
fax: +36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading