Akciós ajánlatok és hasznos tippek bankkártyás ügyfeleinknek

UniCredit bankkártyája a kényelmes fizetésen túl számos kedvezményt is biztosít Önnek. Itt egy helyen megtalálja azokat az akciókat, amelyekben bankkártyájával részt vehet, sőt hasznos tippeket is olvashat a kártyája használatához.

Bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítás:

az UniCredit dombornyomott kártyákhoz automatikus utasbiztosítás kapcsolódik. Az Önnel együtt utazók részére, valamint az elektronikus bankkártyák mellé pedig opcionálisan, díj ellenében igényelhető utasbiztosítás, így biztonságban tudhatja magát és az Önnel utazókat külföldi utazásai során is. Kattintson a részletekért!

Vásároljon online az internetes biztonsági kód használatával!

Mostantól, a díjmentes internetes biztonsági kód szolgáltatásunkkal online vásárlásait még biztonságosabbá teheti. Ismerje meg az aktiválás és a szolgáltatás részleteit!

Béreljen 20%-os kedvezménnyel autót a Budgettől!

Ügyfeleink számára 20%-os kedvezmény jár a Budget autókölcsönző listaáraiból a Magyarországon bérelt és UniCredit bankkártyával fizetett autók esetén. További részletek!

Külföldi kártyahasználat esetén tartsa észben:

A külföldi kártyás fizetésnél, illetve a készpénzfelvételnél az adott napon alkalmazott devizaátváltási árfolyamokról, valamint a készpénzfelvétel (bankfiók és ATM) és egyéb banki tranzakciók esetleges költségeiről Kondíciós listáinkból és Üzletszabályzatainkból tájékozódhat.

Ha kártyája elveszett vagy ellopták:

megelőzheti az illetéktelen kártyahasználatot, ha ilyen esetben azonnal letiltja bankkártyáját. Ehhez hívja a 06 (1/20/30/70) 325 3200 telefonszámot.


A tájékoztatás nem teljes körű,
a részleteket megtalálja a Betéti bankkártyákra vonatkozó Kondíciós listában és a Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére dokumentumban.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

 

 

Lakossági UniCredit Mastercard Arany betéti vagy hitelkártyájával, illetve UniCredit Mastercard Platina hitelkártyájával exkluzív szolgáltatásokat vehet igénybe.

THM: Arany hitelkártya: 38,31%, Platina hitelkártya: 38,27%,

Priceless Cities

Ebben a globális élményprogramban exkluzív ajánlatokkal és felbecsülhetetlen lehetőségekkel élhet a világ legnagyobb városaiban, a vezető márkákkal együttműködésben. Ön Mastercard, illetve Maestro kártya birtokosaként utazása során a Priceless Cities városokban exkluzív élményekkel gazdagodhat.            

RÉSZLETEK ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Mastercard budapesti és bécsi reptéri váró használata:

Töltse a repülés előtti várakozást is pihenéssel: vegye igénybe díjmentesenMastercard exkluzív repülőtéri váróját. A belépéshez nem szükséges előzetes regisztráció, elég felmutatnia lakossági UniCredit Platina Mastercard bankkártyáját és az adott napra érvényes beszállókártyáját.

UniCredit Platina Mastercard hitelkártyájával a bécsi repülőtér SKY Lounge és JET Lounge várójába is díjmentesen léphet be Ön és egy kísérője, hogy az utazás előtti idő még kellemesebben teljen. A Mastercard exkluzív várójába UniCredit Platina Mastercard hitelkártyájával és az adott napra érvényes beszállókártyájával léphet be.

 

Mastercard Úti Tippek

Töltse le okostelefonjára a Mastercard Úti Tippek alkalmazást, amelyben részletes információkat talál a népszerű külföldi nyaralóhelyek fizetési és kártyahasználati szokásairól. Az alkalmazást a 17 nyelvű hangos szótárral, valutaváltóval és egyéb praktikus funkciókkal ingyenesen töltheti le iPhone-ra az App Store-ból vagy androidos okostelefonjára a Google Play-ről. Az alkalmazásban megtalálhatja a kártyaletiltáshoz hívható telefonszámokat, elmentheti szállásának címét, sőt az útiköltség-nyilvántartó funkció segítségével számon tarthatja utazásának költségeit is. Kattintson a részletes információkért!


A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A hitelkártyahasználat szabályait és feltételeit a bank Bankkártya üzletszabályzata és a mindenkor hatályos Magánszemélyeknek szóló Hitelkártya kondíciós listák tartalmazzák. A THM értéke a mindenkor hatályos Hitelkártya kondíciós lista alapján alkalmazott díjakkal kerül kiszámításra.

A bankkártyára vonatkozó részletes feltételek és kondíciók az UniCredit Bank Bankkártya üzletszabályzatában és a Betéti bankkártyákra vonatkozó Kondíciós listában és a Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére elnevezésű kondíciós listában találhatók.

 

TIPPEK A BETÉTI-ÉS HITELKÁRTYA-SZOLGÁLTATÁS BIZTONSÁGOS HASZNÁLATHOZ

 

Fontos, hogy a betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó kártyáját

 • mindig tartsa biztonságos helyen, és rendszeresen ellenőrizze annak meglétét.
 • PIN kódját ne tárolja a azzal együtt, és ne adja meg, vagy ne tegye más személynek hozzáférhetővé.
 • soha ne adja kölcsön, és annak adatait se adja át más személynek. Ha azt szeretné, hogy más is hozzáférhessen a számlájához, akkor díj ellenében bármelyik fiókunkban igényelhet társkártyát hozzátartozója részére.
 • írja alá a hátoldalán található aláíró sávon.

 

Állítson be napi vásárlási limit összeget és a napi használati gyakorisági limiteket az átlagos vagy a tervezett költéseinek megfelelően. A számlán rendelkezésre álló egyenlegtől függetlenül minden, a limiteket meghaladó tranzakció automatikusan visszautasításra kerül a számlán rendelkezésre álló egyenlegtől függetlenül annak érdekében, hogy az esetleges visszaélésekből származó veszteség a lehető legkisebb legyen. A betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák igénylésekor a bank automatikusan a Kondíciós listában meghatározott használati limiteket állítja be, de Önnek a Kondíciós listában szereplő díj ellenében bármikor lehetősége van ettől eltérő használati limiteket beállítani bármely bankfiókunkban vagy a telefonos banki szolgáltatáson [UniCredit Telefonbank] keresztül azonosítója és a PIN kódja segítségével.

Díjköteles SMS-szolgáltatásunk segítségével azonnal értesülhet a számlájához kapcsolódó betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyákkal (főkártya, illetve társkártya) végzett tranzakciókról. A szolgáltatás előnye, hogy mindig nyomon követheti a rendelkezésére álló egyenleg változását, valamint hamarabb észreveheti, ha a kártyáját ellopták, és/vagy illetéktelen személyek próbálják használni. Bankszámlakivonatát mindig ellenőrizze, és azonnal jelezze bankunknak, ha olyan költéseket észlel, amelyet nem Ön vagy a társkártya birtokosa kezdeményezett.

 

Interneten történő vásárlás esetén ne adja meg betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyája adatait, ha az oldalon:

 • nincs kapcsolati elérhetőség, ahol az esetleges áruval/szolgáltatással kapcsolatos reklamációkat intézni lehet;
 • ingyenesnek hirdetett szolgáltatást igényel, ahol nem indokolt a betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya adatok megadása;
 • nyeremény- vagy kiemelkedő pénzkereseti lehetőséget reklámoznak, és a regisztrációhoz betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya adatokat kérnek.
 • mindig jelentkezzen ki az adott weboldalról, ha befejezte a vásárlást; különösen fontos ez olyan helyeken, ahol más is használja a számítógépet;
 • figyeljen a weboldal szövegének megfogalmazására, helyesírási hibákra, legyen gyanús, ha az adott oldal összecsapottnak tűnik.
 • phishing (adathalászat): előfordul, hogy illetéktelenek e-mailen, telefonon, közösségi oldalakon adatokat próbálnak kicsalni a kártyabirtokosoktól. Fontos tudnia, hogy sem a bank, sem a kártyatársaságok (Mastercard®, Visa) nem kérnek olyan adatokat mint CVC kód, PIN kód, kártyaszám, lejárat, illetve internetes azonosítókat, kártyabirtokosi személyes adatokat (név, születési dátum) e-mailen vagy telefonon keresztül, illetve sosem küldenek közvetlenül olyan kattintható hivatkozást/ linket az Ön e-mail címére, amely valamilyen oldalra vezet át, ahol személyes adatokat kell megadnia.

 

Mi a teendő csalás gyanúja esetén?

Ha elveszítette a betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyáját, vagy eltulajdonították azt, esetleg olyan tranzakciókat észlel a bankszámlakivonaton, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban, vagy az SMS-szolgáltatáson keresztül, amelyet nem Ön kezdeményezett, illetve nem ért vele egyet, kérjük, haladéktalanul hívja [UniCredit Telefonbankunkat] a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as telefonszámon, ahol kollégáink segítségével azonnal intézkedhet a betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó kártya letiltásáról, illetve kérheti a reklamált tranzakció kivizsgálását.

 

Mi történik, ha mégis visszaélnek a betéti- és hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyával?

 • Ha a kár nem a - fogyasztó vagy lakossági - kártyabirtokos szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartása folytán következett be, akkor a kártyabirtokos a bejelentés megtételét megelőzően bekövetkezett kárt legfeljebb tizenötezer forintos mértékig viseli.
 • Ha a kár nem a kártyabirtokos szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartása folytán következett be, és a kár a kártyabirtokos letiltását követően következett be, a kárt a bank viseli.

 

Ha további információra van szüksége, kérjük, érdeklődjön bankfiókjainkban, vagy hívja az [UniCredit Telefonbankot] a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo