Hitelek szabad célra

Mi az UniCredit Bankban hiszünk abban, hogy ha segítünk ügyfeleinknek megvalósítani céljaikat, azzal nem csak nekik, hanem a környezetüknek is jót teszünk. Legyen szó egy új autóról, lakásfelújításról vagy más nagyobb beruházásról, a szabad felhasználású jelzáloghitelellel megvalósíthatja terveit! Hogy ez minél könnyebb legyen, a szabad felhasználású jelzáloghitelnél – igényeinek megfelelően – több mindenről is Ön dönthet!

Szabad felhasználású jelzáloghitel

Bármiről is legyen szó, a szabad felhasználású hitelünkkel megvalósíthatja a céljait. Nincs megkötés a hitelcélnál, Ön dönti el szabadon, mire fordítja a jelzáloghitelt: autóvásárlástól lakásfelújításig, utazástól tanulmányokig bármilyen célra igényelheti. A bank nem kér a felhasználásáról semmilyen igazolást. Természetesen tanácsadóink készséggel segítik a megfelelő hitel kiválasztásában. THM: 4,65-7,91%1

A szabad felhasználású jelzáloghitelünkhöz kamatkedvezményt kínálunk. Ha a lent leírtaknak megfelelően velünk intézi mindennapi pénzügyeit, akkor részesülhet az Aktív, Aktív plusz, Prémium aktív-, TOP Prémium aktív-kedvezményben, amelynek részleteiről alább talál tájékoztatást.

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.


Reprezentatív példa Aktív kedvezménnyel: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott szabad felhasználású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén, 5 éves kamatperiódussal, a hitel kamata kamatperiódusonként változó, mértéke évi 5,45%, a törlesztőrészletek száma 240 db, az első kamatperiódusban a havi törlesztőrészletek összege 34 546 Ft, a további kamatperiódusokban a kamat változásával módosulhat THM1: 5,70%, a hitel teljes díja: 3 307 604 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: 1 db ingatlan-nyilvántartási eljárás díja 12 600 Ft (jelzálogjog bejegyzési kérelem),1 db Takarnet rendszerből lekért tulajdoni lap díja 1 000 Ft); a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 307 604 Ft. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

Milyen kedvezményeket kínálunk a szabad felhasználású hitelünkhöz?

Az ajánlatban szereplő kamat Aktív – kedvezmény figyelembe vételével került meghatározásra.

Aktív-kedvezményt, azaz a normál kamatból - változó kamatozású hitelek esetén 0,50%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 0,80%, 15 és 20 éves futamidejű Stabil kamat hitelek esetén 0,75% -kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és
 • vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.

További elérhető kamatkedvezmények:

Aktív plusz kedvezményt, azaz a normál kamatból 1,25% kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére kizárólag referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és
 • vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.

Prémium aktív-kedvezményt, azaz a normál kamatból – referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén 1,50%, 5 éves kamatperiódusú és Stabil Kamat hitelek esetén 1,00%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 1,10% - kamatkedvezmény nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára legalább 300 000 forint havi jóváírás, és
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.

TOP prémium-aktív kedvezményt, azaz a normál kamatból – referencia kamatlábhoz kötött és Stabil Kamat hitelek esetén 1,75%, 5 éves kamatperiódusú hitel esetén 1,50%, 10 éves kamatperiódusú hitelek esetén 1,25%- kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára 300 000 forint havi jóváírás, és
 • rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4, és
 • rendelkezzen az UniCredit bankfiókban, Adós által kötött új vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A kamatkedvezmény részletes feltételeit a bank mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye tartalmazza.

Mi mindent valósíthat meg a hitelünkből?

Ön dönti el, mire használja fel a hitel összegét, lehet az például

 • lakásfelújítás, korszerűsítés,
 • bármilyen fogyasztási cikk vásárlása, pl. egy új szekrénysor vagy egy autó,
 • családi esemény, például esküvő megrendezése,
 • váratlan kiadás vagy;
 • bármi más!

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mik a szabad felhasználású jelzáloghitelünk főbb jellemzői?

 • A hitelösszeg 1-40 millió forint.
 • A futamidő 45-25 év.
 • Fixálhatja a kamatot és a törlesztőrészletet 1, 5 vagy 10 évre.
 • Szabad felhasználású jelzáloghitelünkhöz választhatja Stabil Kamat hitelünket is, amely a teljes futamidőre rögzített kamatozást és változatlan törlesztőrészletet biztosít 10, 15 vagy 20 éven át.
 • Ön döntheti el, hogy milyen ingatlant ajánl fel fedezetnek6. A fedezet legfeljebb három magyarországi lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.

Igénylési feltételek

Igényelheti az UniCredit Bank szabad felhasználású jelzáloghitelét, ha Ön cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély, és

 • megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.
 • Elmúlt már 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 65 éves. Amennyiben az Ön életkora a hitel lejáratakor meghaladná a 65 évet, akkor hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és az UniCredit Bank kedvezményezettként való megjelölése mellett igényelheti a hitelünket.
 • Rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal.
 • Legalább 3 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van.
 • Rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik.
 • Legalább 3 hónapos munkaviszonya van az utolsó munkahelyén, és a próbaidőt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy nyugdíjas.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a Szabadfelhasználású hitelen túl?

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!

Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Lakásfelújítást tervez?

A Stabil kamat kölcsönünk segítségével belevághat ebbe. THM: 8,97-19,86%

Biztonságot jelenthet a pénzügyekben a hitelfedezeti biztosítás. Váratlan, nehéz helyzetekben, esetleges betegség, tartós munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén a Generali Biztosító anyagi segítséget nyújthat Önnek, hogy a törlesztése ebben a helyzetben is problémamentesen tudjon teljesülni. További részletek

Kapcsolódó anyagok

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni-jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói" című hirdetményei és a Kondíciós lista tartalmazzák.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Aktív-kedvezmény figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén  ̶  referencia kamatlábhoz kötött kamatozás esetén ide értve a referencia kamatláb változását is  ̶  a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít az Aktív-, Aktív plusz, a Prémium aktív-, és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek.

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: ha Magyarország területén vásárol bármely POS-terminálon, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

5 Referencia kamatlábhoz kötött hitelek esetén a minimális futamidő 2 év.

6 A felvehető hitelösszeg nem haladhatja meg az ingatlan bank által is elfogadott forgalmi értékének 70 százalékát. A forgalmi érték alapján folyósítható hitelösszeget a bank a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, egyedi bírálat alapján az ingatlan értékbecslését követően állapítja meg.

7 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Stabil kamat személyi kölcsön tervezhető törlesztőrészletekkel

 

Egy régen vágyott, külföldi körútra indulna? Időszerű lenne némi átalakítás az otthonában? Vagy belevágna valami újba? Legyen szó bármilyen tervről, most hozzájárulhatunk megvalósításához

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1:8,97%.-19,86%
 • 12 – 84 hónap között választható futamidő
 • 300 000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg2,
 • a hitelösszeg szabadon felhasználható.

kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

KEDVEZMÉNYEK A TELJES FUTAMIDŐRE

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 

8,5%-os kamat érhető el Prémium aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 8,97%

A kedvezményhez legalább 300 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

13 % -os kamat érhető el Aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:14,01%

A kedvezményhez legalább 150 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%


Reprezentatív példa: 3 000 000 forint összegű kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel normál kamattal számított ügyleti kamata évi 18%, mely a teljes futamidő alatt rögzített. A havi törlesztő-részlet 76 589 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 135 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 135 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz) THM1: 19,86%.

BIZTOSÍTÁS

Generáli hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

Részletes tájékoztatásért látogasson el a honlapunkra, ahol pontos információt talál a csatlakozási feltételekről.

 

IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK:

 • Alkalmazottként dolgozik vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetében a munkaviszonya már 6 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Havi nettó jövedelme 110 000 forint vagy adóstársat tud a hitelügyletbe bevonni, vagy ha legalább 6 hónapja UniCredit-számlára érkező 85 000 forint jövedelemmel rendelkezik.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

Igénlyéshez szükséges dokumentumok


www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

 

További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről. 

 

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank üzletszabályzatai, kondíciós listái, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2A bank 1,5 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

3A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív kedvezmény és az Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi. Amennyiben a futamidő alatt a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül.

Saját Ritmus szabad felhasználású kölcsön a Cetelemtől             

Szabad felhasználású kölcsönt keres kedvező feltételekkel?


A Cetelem Saját Ritmus kölcsönével most szabadon megvalósíthatja a terveit.

 • 12 havonta egyszer elhalaszthatja egy havi törlesztését. Költségek nélkül, egyetlen telefonhívással1
 • Kezes és fedezet nélkül igényelheti.
 • Díjmentesen előtörlesztheti.
 • Az igénylés benyújtásához elegendő magával hoznia a személyes okmányait.2

Hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére személyesen UniCredit bankfiókjainkban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon, ahol részletes, személyre szabott tájékoztatást adunk a lehetőségekről és a feltételekről!

A kölcsönösszeg folyósítása lakossági forint számlára történik. A Cetelem Saját Ritmus kölcsön kapcsán az UniCredit Bank   ̶  mint hitelközvetítő   ̶  a Magyar Cetelem Bank Zrt.   ̶  mint hitelező  ̶  képviseletében jár el.
A Cetelem Bank a Saját Ritmus kölcsönt A1-A2-A3 eredményű ügyfélminősítés mellett nyújtja, amelyet a Cetelem Bank által elvégzett hitelbírálat során határozunk meg.

Reprezentatív példa: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén; futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 62 129 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft(ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 8,90%; THM3: 9,74%; fizetendő teljes összeg: 3 727 740 Ft valamint az egyszeri folyósítási díj, ami a hitelösszegből kerül levonásra.

Mire fordíthatja a hitelösszeget?

Nincs előre meghatározott hitelcél! Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét, legyen az

 • fogyasztási cikk vásárlása, pl. bútor- vagy autóvásárlás,
 • családi esemény, pl. egy esküvő megrendezése,
 • tanulmányok,
 • egy régóta vágyott úti cél elérése,
 • orvosi költségek,
 • tartozásrendezés vagy
 • további tervek megvalósítása!

A Cetelem Saját Ritmus kölcsön főbb jellemzői

 • forint alapú;
 • szabadon felhasználható;
 • fix törlesztőrészlet, ami a futamidő végéig garantáltan változatlan marad;
 • igényelhető hitelösszeg 400 000 forint   ̶ 9 900 000 forint között;
 • díjmentesen előtörleszthető.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

Az UniCredit Bank honlapján a Felelős hitelezés és a Banki fogalomtársegíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a Szabad felhasználású kölcsönön túl?

Több hitellel rendelkezik? Szeretné régi, drága személyi kölcsönét, hitelkártyáját egy kedvezőbb kamatozású kölcsönre cserélni? A Cetelem Bank Adósságrendező kölcsönével kiválthatja a már meglévő hiteleit. THM3: 9,74%.

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. A honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Az UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitelénél Ön dönti el, hogy mire fordítja a hitelösszeget: egy régóta tervezett útra is elindulhat a párjával, de gyermeke külföldi tanulmányait is finanszírozhatja, vagy felmerülő extra költségeit is fedezheti belőle. A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla és a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás. A további részletekért kattintson ide!


Kapcsolódó anyagok


A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit a Magyar Cetelem Bank Zrt. Saját Ritmus kölcsönre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. A Cetelem Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A Cetelem Bank a kölcsön nyújtásáról a Cetelem Általános üzleti feltételei, a hatályos jogszabályok és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 

1 A futamidő első 90 napjában a részletfizetés halasztására nincs lehetőség. A halasztott törlesztő részletet tetszőleges időpontban, azonban a futamidő lejárta előtt meg kell fizetni, így a szerződéses futamidő nem hosszabbodik.

2 A hitelbírálat során előírt dokumentumok másolatait a szerződés aláírásakor kell benyújtani. A személyazonosító okmányok benyújtása a szerződés létrejöttének elengedhetetlen előfeltétele.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading