Elektronikus szolgáltatások

 

Miért kötné magát a bankfiókok nyitva tartásához, ha éjjel-nappal hozzáférhet pénzügyeihez otthon, útközben vagy akár külföldi utazásai során?

 

eBanking

Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking]

Intézze pénzügyeit kényelmesen online! Az [UniCredit eBanking-ben] otthon, útközben vagy külföldön könnyen hozzáférhet a bankszámlájához, megnézheti számlaegyenlegét vagy utalhat is.

Ismerje meg a részleteket!

 

 

UniCredit Mobilalkalmazás

Mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking]

Ismerje meg az okostelefonokra és tabletekre letölthető [UniCredit mBanking-et], amellyel bárhol, éjjel-nappal hozzáférhet pénzügyeihez. 

Ismerje meg a részleteket!

 

 

Erős ügyfél-hitelesítés

Erős ügyfél-hitelesítés

Ismerje meg erős ügyfél-hitelesítési megoldásainkat!

Ismerje meg a részleteket!

 

 

Telefonbank Szolgáltatás

Telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank]

Intézze banki ügyeit gyorsan és kényelmesen az [UniCredit Telefonbankon] keresztül. Nem kell a bankfiókok nyitvatartási idejéhez alkalmazkodnia vagy sorban állnia, hiszen telefonon akár otthonról vagy útközben is igénybe veheti széles körű banki szolgáltatásunkat. Választhat, hogy bankügyeit az automata rendszeren keresztül bonyolítja, vagy munkatársunk segítségét kéri. 

Ismerje meg a részleteket!

 

 

[SMS-Szolgáltatás]

[UniCredit SMS szolgáltatás]

Nagyobb biztonságban érezheti magát a bankkártyája használata során, ha [UniCredit SMS szolgáltatásunkat] választja, hiszen így szinte azonnal értesülhet minden kártyás tranzakciójáról. Kérhet SMS értesítést betéti kártya-szolgáltatáshoz vagy hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódóan vagy akár több folyószámlájához is, valamint a társkártyával történő költéseket is nyomon követheti.

Ismerje meg a részleteket!

 

 

Elektronikus Számlakivonat

Elektronikus Számlakivonat

Kényelmesen és egyszerűen is megkaphatja a bankszámlakivonatát, ha az elektronikus számlakivonatot választja a papír alapú helyett. Így nem kell várnia a postai levélre, nem halmozódik fel a sok papír a fiókjában, és mindig gyorsan megtalálja a kivonatot, ha keresi.
Ismerje meg a részleteket!

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo