A Google PayTM
megérkezett!

Ismerje meg a részleteket! Részletek

Filozófiánk

Ügyfeleink vagyonának védelme és a legjobb befektetési lehetőségek megtalálása üzleti filozófiánk tartóoszlopa. Ügyfeleink megbízhatnak precíz, magas színvonalú befektetési folyamatainkban, amelyek révén magasan képzett személyi bankárokkal tarthatják a kapcsolatot. Ily módon könnyen elérhetővé válik számukra a specialisták és a globális befektetési stratégia szakértőinek tapasztalata, miközben csoportunk teljes termékskálájához hozzáférnek.

Emellett folyamatosan egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk ügyfeleink kockázatkezelési elvárásaira. Befektetési szakértők egy csoportja állandóan figyelemmel kíséri a piaci szcenáriók lehetséges alakulását, és tájékoztatja személyi bankárainkat a legígéretesebb befektetési stratégiákról. Munkatársaink továbbajánlják ezt az ügyfeleinknek, a legmesszebbmenőkig figyelembe véve céljaikat és lehetőségeiket.

Célunk, hogy ügyfeleink bizalmára építve folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, hogy a változó környezetben is segítsük ügyfélkörünket vagyonuk értékének megőrzésében, gyarapításában.A private banking ügyfélstátusz megszerzéséhez szükséges belépési limit Magyarországon 2010-től 100 millió forint, amely családok esetében összevontan értendő. Jelenleg mintegy 1400 ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával, ami közel 235 milliárd forint vagyon állomány kezelését jelenti. (2018. 1. félév végi adatok)

Mindennapi bankolás

Az UniCredit minden tevékenységét az a törekvés határozza meg, hogy átfogó támogatást nyújtson ügyfeleinek. Ezen belül a Private Banking különösen magasra helyezi a mércét: ügyfeleink számára szolgáltatásközpontú kultúrát, valamint kimagasló színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Emellett a napi szintű pénzügyi tevékenységekhez kapcsolódó kérdésekben is megbízható partnerek vagyunk.

Befektetés

Független befektetési stratégiájára építve az UniCredit Private Banking hagyományos és alternatív befektetéseket kínál számos eszközosztályban azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a legértékesebb növekedési lehetőségeket biztosítsa.

Ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a kapcsolódó kockázatokra, és világos, érthető, valamint részletes tájékoztatást nyújtunk a javasolt befektetési megoldásokra.

Tanácsadóként olyan megközelítést alkalmazunk, amely ügyfeleink szempontjainak komplex megértésére épül annak érdekében, hogy az elvárásaiknak leginkább megfelelő, testre szabott megoldásokat kínálhassunk számukra.

Kapcsolat

Ismerje meg Ön is a privátbankári szolgáltatás lehetőséget!

Amennyiben igénybe kívánja venni a befektetési tanácsadási szolgáltatásunk előnyeit és rendelkezik minimum 100 millió Ft szabad (befektethető) vagyonnal, akkor nincs más teendője, mint hívni kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.