Ügyfélajánlási akció

 

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Ajánlja számlacsomagjainkat barátainak és ismerőseinek! A sikeres ajánlások után Önt jóváírásban részesítjük, új lakossági ügyfelünk pedig kedvezményes számlacsomagot is választhat  lakossági számlacsomagjaink közül, valamint kibocsátói- és első éves kártyatagsági díj mentességgel3 Mastercard Standard betéti bankkártyát igényelhet.

 

Milyen kedvezményeket kaphat ajánlásáért?

Lakossági és kisvállalati ügyfeleink számára  ̶  sikeres ajánlás esetén, az akció részvételi feltételei szerint – az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

Ha Ön

  • új lakossági ügyfelet ajánl1, 5 000 forint jóváírást kap;
  • új kisvállalati ügyfelet ajánl1, 10 000 forint jóváírást kap.

 

Hogyan tud ajánlani?

1)    Kérjük, töltse le az ajánlókártyát INNEN!

2)    Az ajánló és az ajánlott adataival kitöltött és aláírt kártyát a számlanyitáskor az ajánlott adja le bármely UniCredit fiókunkban munkatársainknak.

3)    Ha mind Ön vagy a vállalkozása, mind az ajánlott személy vagy vállalkozás a részvételi feltételekben meghatározottakat teljesíti, akkor Ön vagy a vállalkozása a fent leírt kedvezmény(ek)ben részesül.

 

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlás akkor sikeres, ha Ön mint ajánló megfelel a részvételi feltételekben foglalt feltételeknek, és az ügyfélajánlási akciónk keretében ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál:

  • lakossági bankszámlát nyit, amelyhez Mastercard® betéti bankkártyát igényel, és azt legkésőbb 2021. június 14-ig aktiválja;
  • vagy bármilyen (kivéve Flexi Business) kisvállalati számlát nyit, és a számlanyitással egy időben Mastercard Business vagy Mastercard Business Gold betéti bankkártyát igényel, és azt legkésőbb 2021. június 14-ig aktiválja.

 

Milyen kedvezményt kínálunk új – ajánlott – ügyfeleinknek?

Ha az akció keretében történt ajánlás révén választja bankunkat,

  • megnyitott Mobil Aktív Plusz, vagy Ikon Plusz számlájához kapcsolódóan havi zárlati díj-mentességet biztosítunk 6 hónapon keresztül (EBKM: 0,01%).
  • kisvállalati ügyfélként a  bankunknál elsőként megnyitott kisvállalati számlájához (kivéve Flexi Business számlacsomag) számlanyitási díjmentességet és 6 havi zárlati díjmentességet biztosítunk, amennyiben éves árbevétele meghaladja a 100 millió forintot (EBKM: 0,01%).

A további részletekről tájékoztatást nyújtanak tanácsadóink országos fiókhálózatunkban.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó banki üzletszabályzatokbólhirdetményekből, illetve a kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. az akció feltételeinek egyoldalú változtatási jogát fenntartja. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 10 darab jóváírására lehet jogosult az akció keretében. A számlaszerződés részletes leírását a bank Általános Üzleti Feltételei tartalmazzák.
Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2021. május 14-ig érvényes.

1 Ügyféltípustól függetlenül összesen 10 ügyfél sikeres ajánlásáig. A bank munkavállalói, megbízottjai által kezdeményezett ajánlásra más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.

2 Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Mobil Aktív Plusz, Ikon Plusz, Diákszámla, Partner Aktív Plusz, Partner Ikon Plusz, Partner Prestige.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo