Certifikátok

 

A certifikát szó jelentése: „igazolás” arról, hogy a certifikát tulajdonosa jogosult a kibocsátó bank által létrehozott értékpapír által megtestesített követelésre. A befektető a certifikát megvásárlásával arra szerez jogot, hogy a kibocsátó bankkal szemben esedékességkor az előre meghatározott alaptermék értékétől függő pénz- vagy egyéb követelést érvényesítsen.
  

Express Plus Certifikát

Nemcsak egy-egy részvény árfolyam-emelkedése, hanem stagnálása esetén is szeretne profitálni?

Ha úgy ítéli meg, hogy a közeljövőben egy adott – az aktuális kibocsátásban mögöttes eszközként részt vevő – részvény (vagy egyéb mögöttes eszköz) árfolyama emelkedhet, stagnálhat (oldalazhat) vagy csak enyhén eshet, és ennek bekövetkezése esetén profitálni szeretne, akkor az UniCredit Bank AG (HypoVereinsbank) „kibocsátó” által aktuálisan kínált certifikát terméket érdemes megismernie.

 

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Ha Ön Premium Banking ügyfelünk, akkor kérjen visszahívást, és Premium Banking tanácsadóink felkeresik, majd egy előre egyeztetett személyes találkozó keretében mondják el a részleteket!

 

Következő kibocsátás

Caterpillar Inc. (US1491231015) mögöttes eszköz; EUR denomináció; 2019.11.27-ig jegyezhető.

Ismerje meg a jelenleg értékesítés alatt álló certifikát előnyeit, kockázatait és további részleteit az alábbi dokumentumokon keresztül:

 

A BEFEKTETÉS RÉSZLETES MŰKÖDÉSE
FONTOSABB ELŐNYÖK ÉS FELMERÜLŐ KOCKÁZATOK

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak, illetve befektetési ajánlásnak. A termék forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt., tev. eng. sz.: I-1523/2003., a Budapesti Értéktőzsde tagja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből esetlegesen származó károkat, veszteségeket. Ennek érdekében kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át a termék hatályos Alaptájékoztatóját, a Kiemelt Információt tartalmazó dokumentumot (KID), valamint a bank mindenkor hatályos, a termék forgalmazására vonatkozó feltételeit, üzletszabályzatait, valamint a megbízási díjait is tartalmazó kondíciós listáit. Valamennyi felsorolt dokumentum hozzáférhető a forgalmazási helyeken, valamint a bank honlapján, illetve a KID kibocsátó honlapján.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo