Skip to main content

Meglévő hitele(i)m kiváltásához ingatlanfedezetet tudok biztosítani

Szeretném kiváltani fedezetlen hitele(i)met. Ft hitelre van szükségem. A háztartásom havi nettó bevétele Ft,miután kiváltottam (néhány) hitelemet, még más hitelek törlesztésére kell fordítanom forintot és rendelkezem még Ft hitelkerettel (hitelkártya, folyószámlahitel).


   Az adott ajánlatra vonatkozó részleteket és reprezentatív példát az ajánlaton belül a részletekre kattintva tekintheti meg.

   A jelzáloghitelek feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla.


   Ezen eredmény az Ön által megadott adatok és paraméterek alapján a kalkulátor által generált tájékoztató jellegű információ, nem minősül a bank hitelbírálati döntésének és nem kötelezi a bankot hitel nyújtására. A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült, bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint jelzáloghitel esetén a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági Üzletszabályzatban, Kondíciós Listájában és Hirdetményében rögzítettek alapján saját hitelbírálata alapján dönt.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. THM: 4,37-14,30%

   Mobile Phones
   UniCredit Mobil


   vagy

   UniCredit Bank Hungary Zrt.


   Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
   1242 Budapest Pf. 386

   Telefonbank:
   +36 1 325 3200


   Fax:
   +36 1 353 4959


   Bankkód: 109
   SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

   Valutaárfolyamok

   EUR
   Valutaárfolyam
   Vétel
   Teljes árfolyamlista

   Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

   Spinning wheel animation

   Loading