Meglévő hitele(i)m kiváltásához ingatlanfedezetet tudok biztosítani

Szeretném kiváltani fedezetlen hitele(i)met. Ft hitelre van szükségem. A háztartásom havi nettó bevétele Ft,miután kiváltottam (néhány) hitelemet, még más hitelek törlesztésére kell fordítanom forintot és rendelkezem még Ft hitelkerettel (hitelkártya, folyószámlahitel).


   Az adott ajánlatra vonatkozó részleteket és reprezentatív példát az ajánlaton belül a részletekre kattintva tekintheti meg.

   A jelzáloghitelek feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla, továbbá Aktív plusz, Prémium aktív és TOP premium aktív kedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás.

   Ezen eredmény az Ön által megadott adatok és paraméterek alapján a kalkulátor által generált tájékoztató jellegű információ, nem minősül a bank hitelbírálati döntésének és nem kötelezi a bankot hitel nyújtására. A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült, bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint jelzáloghitel esetén a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági Üzletszabályzatban, Kondíciós Listájában és Hirdetményében rögzítettek alapján saját hitelbírálata alapján dönt.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. THM: 4,06-20,10%

    

   UniCredit Mobil app
   UniCredit Mobil

   vagy
   Spinning wheel animation

   Loading