Valósítsa meg régi lakásterveit!

THM1: 3,08-6,77% (Kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM: 4,66-7,59%)

 

Kiszámíthatóság

Átlátható feltételek

Kamatkedvezmények

Törlesztőrészletét 5-20 évig (lépésköz 12 hónap) terjedő futamidőre fixálhatja,
hogy minden hónapban előre kalkulálhasson kiadásaival.

A hitel az MNB által meghatározott egyszerű és bárki által könnyen megérthető feltételekkel igényelhető.

Bizonyos feltételek folyamatos teljesülése esetén a hitel teljes futamideje alatt élvezheti kamatkedvezményeink előnyeit2.

Díjkedvezmények

Gyors átfutás

Kedvező előtörlesztés

A közjegyzői okirat és az értékbecslés díjára vonatkozóan visszatérítést
nyújtunk, nem számítjuk fel a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap térképmásolat, és a műszaki szemle díját,
sőt, a hitel átutalási költségét is elengedjük.

Az értékbecslés rendelkezésre állását követő 15. munkanapig megtörténik a döntés, majd a folyósítási feltételek maradéktalan teljesítését követően 2 munkanapon belül folyósítjuk a hitelösszeget.

Lakástakarék pénztári megtakarításait díjmentesen fordíthatja a hitel elő- vagy végtörlesztésére annak lejáratakor, továbbá bármikor kedvező díjakon előtörleszthet.

 

A hitelfolyósítás menete

 

 

VISSZAHÍVÁST KÉREK

 

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

Reprezentatív példa: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott piaci kamatozású, használt lakásvásárlási célú, ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén a hitel kamata fix, a fix éves ügyleti kamat: 7,20%, a törlesztőrészletek száma 240 db, a fix törlesztőrészletek összege: 39 744 Ft; THM: 7,58%, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl magában foglal 12 600 Ft ingatlan-nyilvántartási eljárás díjat, a hitel teljes díja: 4 561 584 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 9 561 584 Ft.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes kamatkedvezmények és Kölcsön-bankszámla csomag figyelembe vétele mellett történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.  A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy egy ingatlan vonatkozásában az értékbecslés díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.

2 A kamatkedvezményre az ügyfél a futamidő első két hónapjában a feltételek teljesítése nélkül is jogosult. A kamatkedvezmény akciók az akciók visszavonásáig megkötött hitelszerződésekre érvényesek, a kedvezmények nem összevonhatóak.

 

 

 

Még több lehetőség, még több rugalmasság

 


CSOK

Az új „szocpol”-lal, a családi otthonteremtési kedvezménnyel növelheti önerejét most már használt lakás vásárlása vagy bővítése esetén is. A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

ÉRDEKEL

Lakásbiztosítás ajánlatok

24 féle lakásbiztosítási fedezetet és számos választható kiegészítő biztosítást nyújt az Allianz Otthonbiztosítás Plusz lakásbiztosítás bankfiókjainkban.

ÉRDEKEL

Hitelfedezeti biztosítás

Hitelfedezeti biztosítással gondoskodhat UniCredit jelzáloghitelének visszafizetéséről nem várt eseménynél is.

ÉRDEKEL

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

Spinning wheel animation

Loading