Kazáncsere?

Nálunk így megy!

E.ON Komfort

Kamatmentes Kölcsön az E.ON Komfort kazáncsere-szolgáltatáshoz
 

 

Az E.ON innovatív és energiahatékony fűtési megoldásához az UniCredit Bank kamatmentes finanszírozást nyújt. THM: 0,0 % Nincsenek plusz költségek, nincs folyósítási költség, pontosan annyit kell törlesztenie, amennyi hitelt igényel.

 • Futamidő: 36 vagy 60 hónap.
 • 300 000 forinttól 5 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

A kölcsön törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.


 

Ha felkeltettük érdeklődését, az alábbi gombra kattintva kérjen ingyenes konzultációt az E.ON-tól és tudjon meg többet a Komfort kazáncsere-szolgáltatásról.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy az E.ON komfort kazáncsere-szolgáltatás jelenleg Fejér és Baranya megyékben elérhető.

 

Teljes komfort pár lépésben

Felmérés és tanácsadás

Az E.ON szakértői felmérik otthona meglévő fűtési rendszerét, illetve tanácsot adnak a korszerűsítésére.

Szerződéskötés és pénzügyi konstrukció

Az E.ON előkészíti a szerződését. Ha kölcsönre is szüksége van, akkor az UniCredit mobilbankára felkeresi Önt, ahol szeretné, és tájékoztatja a kölcsönről.

Hitelelbírálás

A jóváhagyást követően az UniCredit folyósítja az E.ON-nak a kölcsönösszeget.

Beszerelés, üzembehelyezés

Előre egyeztetett időpontban az E.ON telepíti és beüzemeli az új készüléket.

Kényelem és nyugalom

Önnek nincs más teendője, mint hogy hátradől és élvezi otthona komfortját és biztonságát.  

 

Reprezentatív példa (36 vagy 60 hónap futamidővel elérhető Stabil kamat 0%-os célhoz kötött személyi kölcsön – E.ON Komfort kazáncsere-szolgáltatáshoz):
3 000 000 forint összegű Stabil kamat célhoz kötött személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 0%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 0,00% havi törlesztő-részlet 50 000 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 000 000 Ft, a hitel teljes díja: 0 Ft, (mely egyéb díjat nem tartalmaz).

Igénylés feltételei
 • Alkalmazottként dolgozik, nyugdíjas, egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetén a határozatlan munkaviszonya már 3 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Havi nettó jövedelme eléri a mindenkor érvényes minimálbér összegét.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.
Segítség a nehéz helyzetekre

Generali hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez. Kérjük, a részletes tájékoztatásért kattintson  a magánszemélyeknek szóló hitelfedezeti biztosítás oldalunkra, ahol pontos információt talál a csatlakozási és biztosítási feltételekről.

Szükséges dokumentumok
 • Személyazonosító okmány (ami lehet: személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány)
 • Adóigazolvány
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
 • Jövedelemigazolás:

o Alkalmazottaknak: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás banki formanyomtatványon.

o Nyugdíjasoknak: NYUFIG igazolás, valamint nyugdíjszelvény

o Vállalkozóknak: NAV jövedelemigazolás

o Saját vállalkozásból származó jövedelem esetén: NAV köztartozás („0”-s) igazolás. Amennyiben a vállalkozás szerepel a Köztartozásmentes adatbázisban, az igazolás benyújtása nem szükséges.

 • Más banknál vezetett számla esetén az utolsó két havi, eredeti számlakivonat vagy e-kivonat hitelesített másolata, vagy e-kivonat elektronikus aláírással vagy kivonat, amely bankunk terminálján került kinyomtatásra.

 

A Felelős hitelezés  és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. További részletek a bank Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében. Az E.ON az UniCredit Bank függő közvetítőjeként jár el. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo