A mobilalkalmazási szolgáltatásunkban [UniCredit mBanking] kétféle értesítést lehet beállítani: az egyik a kártya tranzakciós értesítés, a másik a jóváírás értesítés.

A kártya tranzakciós értesítés bekapcsolásával üzenetet kap kártyás vásárlásairól és az ATM-es készpénzfelvételeiről. Az üzeneteket a sikeres és sikertelen kártyatranzakciók után is megkapja, ily módon a kártya jogosulatlan használatát, esetleg ellopását is hamarabb észlelheti. Az értesítések az alkalmazáson keresztül érkeznek okostelefonjára. A tranzakciók részletes információit is megnézheti: kattintson az értesítésre, majd azonosítást követően az [UniCredit mBankingben] láthatja a tranzakciók részleteit. (A szolgáltatás bekapcsolása után Ön továbbra is megkapja a korábban esetleg megrendelt tranzakciós értesítő SMS-eket. A két szolgáltatás egymástól függetlenül működik.)

A jóváírás értesítés bekapcsolásával Ön a számlájára érkező utalásokról kaphat értesítést.

Hogyan aktiválhatja a kártyatranzakciós értesítési szolgáltatást?

1.       Kérjük, töltse le az [UniCredit mBanking] alkalmazást, és aktiválja az [UniCredit mBanking] szolgáltatást! A letöltés és aktiválás módjáról itt olvashat bővebben.

2.       Aktiválás után lépjen be az [UniCredit mBankingbe], és a Beállítások között, az Értesítések menüpontban kapcsolja be az egyes értesítési funkciókat! (Ne feledkezzen el az értesítési küszöb beállításáról sem!)