Garantált előnyeink jól jönnek a tervezésnél

THM: 8,97% - 19,76%

 

Kiszámíthatóság

Átlátható feltételek

Kamatkedvezmények

12-84 hónapra fix törlesztőrészlettel,
hogy minden hónapban előre
kalkulálhasson kiadásaival.

A hitel egyszerű és bárki
által könnyen megérthető
feltételekkel igényelhető.

Bizonyos feltételek teljesülése esetén a
hitel teljes futamideje alatt élvezheti kamatkedvezményeink előnyeit.


Biztonság

Szabad célra

                     Gyors átfutás

Személyi kölcsönünkhöz hitelfedezeti biztosítást is köthet, 
 
mely segítséget nyújthat a nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez.

Akár 7 000 000 forintos hitelösszeg1 is igényelhető, mely szabad célra felhasználható.

Hiánytalan hiteldokumentáció benyújtását követően 1-2 munkanapon belül folyósítjuk az összeget.

 


Kölcsönkifizetés egyszerű folyamata

 

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit-bankszámla fenntartása szükséges.

Reprezentatív példa: 3 000 000 forint összegű kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel normál kamata évi 18%, mely a teljes futamidő alatt rögzített. A havi törlesztőrészlet 76 589 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 871 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 871 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz). THM: 19,86%

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.


A jelen tájékoztatás nem teljes körű.

A banki termékek részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági Üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listája, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. Az igénylés előfeltétele, hogy az igénylő rendelkezzen havi, rendszeres, munkaviszonyból, vállalkozó tevékenységből, illetve nyugdíjból származó, minimum a minimálbért elérő jövedelemmel. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek tartalmazza.

1 A bank 2 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs
adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

2 A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo