Saját Ritmus szabad felhasználású kölcsön a Cetelemtől

 

 

Szabad felhasználású kölcsönt keres kedvező feltételekkel?


A Cetelem Saját Ritmus kölcsönével most szabadon megvalósíthatja a terveit.

 • 12 havonta egyszer elhalaszthatja egy havi törlesztését. Költségek nélkül, egyetlen telefonhívással1
 • Kezes és fedezet nélkül igényelheti.
 • Díjmentesen előtörlesztheti.
 • Az igénylés benyújtásához elegendő magával hoznia a személyes okmányait.2

Hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére személyesen UniCredit bankfiókjainkban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon, ahol részletes, személyre szabott tájékoztatást adunk a lehetőségekről és a feltételekről!

A kölcsönösszeg folyósítása lakossági forint számlára történik. A Cetelem Saját Ritmus kölcsön kapcsán az UniCredit Bank   ̶  mint hitelközvetítő   ̶  a Magyar Cetelem Zrt.   ̶  mint hitelező  ̶  képviseletében jár el.

A Cetelem Bank a Saját Ritmus kölcsönt A1-A2-A3 eredményű ügyfélminősítés mellett nyújtja, amelyet a Cetelem Bank által elvégzett hitelbírálat során határozunk meg.


Reprezentatív példa A1-A2-A3 ügyfélminősítés esetén: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén; futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 62 129 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft(ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 8,90%; THM3: 9,74%; fizetendő teljes összeg: 3 727 740 Ft valamint az egyszeri folyósítási díj, ami a hitelösszegből kerül levonásra.

 

Mire fordíthatja a hitelösszeget?

Nincs előre meghatározott hitelcél! Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét, legyen az

 • fogyasztási cikk vásárlása, pl. bútor- vagy autóvásárlás,
 • családi esemény, pl. egy esküvő megrendezése,
 • tanulmányok,
 • egy régóta vágyott úti cél elérése,
 • orvosi költségek,
 • tartozásrendezés vagy
 • további tervek megvalósítása!
A Cetelem Saját Ritmus kölcsön főbb jellemzői
 • forint alapú;
 • szabadon felhasználható;
 • fix törlesztőrészlet, ami a futamidő végéig garantáltan változatlan marad;
 • igényelhető hitelösszeg 400 000 forint   ̶ 9 900 000 forint között;
 • díjmentesen előtörleszthető.
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

Az UniCredit Bank honlapján a Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a Szabad felhasználású kölcsönön túl?

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. A honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Az UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitelénél Ön dönti el, hogy mire fordítja a hitelösszeget: egy régóta tervezett útra is elindulhat a párjával, de gyermeke külföldi tanulmányait is finanszírozhatja, vagy felmerülő extra költségeit is fedezheti belőle. A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla és a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás. A további részletekért kattintson ide!

 

A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit a Magyar Cetelem Zrt. Saját Ritmus kölcsönre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. A Cetelem Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A Cetelem Bank a kölcsön nyújtásáról a Cetelem Általános üzleti feltételei, a hatályos jogszabályok és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.


1 A futamidő első 90 napjában a részletfizetés halasztására nincs lehetőség. A halasztott törlesztő részletet tetszőleges időpontban, azonban a futamidő lejárta előtt meg kell fizetni, így a szerződéses futamidő nem hosszabbodik.

2 A hitelbírálat során előírt dokumentumok másolatait a szerződés aláírásakor kell benyújtani. A személyazonosító okmányok benyújtása a szerződés létrejöttének elengedhetetlen előfeltétele.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading