LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL

 

A folyószámlahitel rugalmas segítséget nyújt pénzügyei napi intézésében, mert ezzel a váratlan kiadások esetén is rendezni tudja számláit. Ha épp megvenne egy akciós terméket, vagy megragadna egy remek utazási lehetőséget, vagy egy váratlan költséget kell fedeznie, a folyószámlához kapcsolódóan megnyitott hitelkeret erejéig a bank automatikusan teljesíti az Ön pénzforgalmi megbízásait. Az egyedi hitelbírálat alapján biztosított hitelkeret révén Ön egyszerűen és gazdaságosan áthidalhatja átmeneti pénzügyi nehézségeit. THM1: 22,85%.


Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 19,89%, amely kamat változó,  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM) 22,85%. Törlesztőrészlet összege: 6 216 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 452 488 forint, a hitel teljes díja: 77 488 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl az éves kezelési költség 2 900 forintos összegét tartalmazza.


A hitelkeret megnyitásának feltétele a jövedelem UniCredit folyószámlára irányítása és egy UniCredit folyószámla fenntartása.

Mi mindent valósíthat meg a folyószámlahitelből?

A bankszámlához kapcsolódó UniCredit folyószámla-hitelkeret igazi aranytartalék lehet, mert ennek segítségével

 • szabadon vásárolhat vagy vehet fel készpénzt a hitelkeret erejéig, bankkártyájával bármikor könnyen hozzáférhet az adott összeghez;
 • hiteltörlesztése, átutalási-beszedési megbízásai a hitelkeret erejéig akkor is teljesülhetnek, ha a számláján éppen nincs ehhez elegendő fedezet.

Ha pénzügyeit a továbbiakban az UniCredit Banknál szeretné intézni, és a jelenlegi, más banknál levő hitelkeretével megegyező folyószámla-hitelkeretre lenne szüksége, lehetősége van a másik banknál levő folyószámla-hitelkeretével azonos összegű hitelkeretet igényelni. Az igénylés feltételeiről és az ehhez szükséges dokumentumokról készséggel tájékoztatják Önt munkatársaink a fiókokban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon.

Mik a folyószámlahitel főbb jellemzői?

 • A hitelkeret összege: min. 50 000 Ft; az igénybe vehető keretösszeget a hitelbírálat alapján határozzuk meg, és a rendszeres havi számlajóváírás/jövedelem maximum 250%-a lehet.
 • Kamatot csak a felhasznált összegre kell fizetnie, amelynek mértéke 19,89%, THM1: 22,85%.
 • A kezelési költség: évi 2 900 Ft2.
 • A rendelkezésre tartási jutalék: 0%.
 • A futamidő: 1 év, ami évente automatikusan meghosszabbítható.
 • A hitelkeret a bankszámlára beérkező havi rendszeres jövedelemből automatikusan feltöltődik, majd újra és újra felhasználható3.

Milyen kedvezményeket kínálunk a folyószámlahitelünkhöz?

Ha aktívan használja a számláját2, akkor a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forint. A visszavonásig tartó akcióban való részvétel feltétele, hogy havonta minimálisan a jóváhagyott hitelkeret 25 százalékának megfelelő összegű jövedelem-jóváírás érkezzen a hitelkerethez kapcsolódó bankszámlájára a szolgáltatás megadását követő 12 hónapon keresztül.

Melyek az igénylési feltételek?

 • Önnek devizabelföldi magánszemélynek kell lennie.
 • Rendszeres, legalább a mindenkori nettó minimálbérrel megegyező igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik.
 • Legalább 2 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van.
 • Legfeljebb egy munkahelyről összesen 6 hónapos munkaviszonnyal rendelkezik, ahol a próbaidőt már letöltötte, vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, társas vállalkozás tulajdonosa.
 • Az Ön életkora eléri a 18 évet.
 • Rendelkezik nem munkahelyi, vezetékes vagy mobiltelefonnal.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a folyószámlahitelen túl?

A hitelkártyák szabadon tervezhető és rugalmas fizetési lehetőséget biztosítanak belföldön és külföldön egyaránt. THM4: 36,16%-37,99%

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Szabad felhasználású kölcsön érdekli?

A Stabil kamat kölcsönünkkel most megvalósíthatja terveit. THM: 8,97-19,86%


A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit az UniCredit Bank magánszemélyeknek szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetménye tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat; a változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla. A THM Kölcsön bankszámla igénybevételével került kiszámításra.

2 A részleteket és a hatályos kondíciókat az Ingatlanfedezet nélküli hitelekre vonatkozó hirdetmény tartalmazza. A kezelési költség aktuális normál összege a hitelkeret 1 százaléka, minimum 2 900 Ft. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

3 A hitelkeret igénybevételének és fenntartásának feltétele, hogy az Ön havi, rendszeres jövedelme, a hitelkeret minimum 25 százaléka, minimum 50 000 forint az UniCredit bankszámlájára havonta beérkezzen. A számlára beérkező jóváírások automatikusan csökkentik az igénybevett hitelkeret összegét. Szükség esetén munkatársunk segítségével egyszerűen gondoskodhat jövedelme UniCredit bankszámlára történő átirányításáról.

4 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading