Jól jöhet a mindennapi pénzügyeknél

Legyen szó egy nagyobb költséggel járó időszakról vagy egy nagyobb összegű fűtés számláról,
vagy ha összegyűltek kiadásai a folyószámlahitel gyors segítség lehet.

 

                

Folyószámlahitel
szabadon felhasználható.
50.000 Forinttól
igényelhető.
Kamatot csak a kihasznált rész
után kell fizetni.
Akció2 keretében az első éves
2 900 forintos kezelési költséget
nem számítja fel a bank.

Az egyedi hitelbírálat alapján biztosított hitelkeret révén Ön egyszerűen és gazdaságosan áthidalhatja átmeneti pénzügyi nehézségeit. THM1: 22,10%.

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 20,13%, amely kamat változó.  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, ebben az esetben a teljes hiteldíj mutató (THM) 22,10%. Törlesztőrészlet összege: 6 291 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 450 488  forint, a hitel teljes díja:  75 488 forint, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz.)

A hitelkeret megnyitásának és fenntartásának feltétele a megfelelő összegű jövedelem UniCredit folyószámlára irányítása és egy UniCredit folyószámla fenntartása3.

Igénylési feltételek
  • Önnek devizabelföldi magánszemélynek kell lennie.
  • Rendszeres, legalább a mindenkori nettó minimálbérrel megegyező igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik.
  • Legalább 2 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van.
  • Legfeljebb egy munkahelyről minimum 3 hónapos határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik, ahol a próbaidőt már letöltötte, vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, társas vállalkozás tulajdonosa.
  • Az Ön életkora eléri a 18 évet.
  • Rendelkezik nem munkahelyi, vezetékes vagy mobiltelefonnal.
Hitelváltási lehetőség

Ha pénzügyeit a továbbiakban az UniCredit Banknál szeretné intézni, és a jelenlegi, más banknál levő hitelkeretével megegyező folyószámla-hitelkeretre lenne szüksége, lehetősége van a másik banknál levő folyószámla-hitelkeretével azonos összegű hitelkeretet igényelni. Az igénylés feltételeiről és az ehhez szükséges dokumentumokról készséggel tájékoztatják Önt munkatársaink a fiókokban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon.

 

Mit ajánlunk még a folyószámlahitelen túl?

A hitelkártyák felelős használattal szabadon tervezhető és rugalmas fizetési lehetőséget biztosítanak belföldön és külföldön egyaránt. THM4: 36,16%-37,99%

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Szabad felhasználású kölcsön érdekli?

A Stabil Kamat kölcsönünkkel most megvalósíthatja terveit. THM4: 8,41-19,86%.A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla.

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjánakhonlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye és Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listája  tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat; a változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.A THM Kölcsön bankszámla igénybevételével került kiszámításra.
2 Az akció visszavonásig érvényes. A részleteket és a hatályos kondíciókat az Ingatlanfedezet nélküli hitelekre vonatkozó hirdetmény tartalmazza.
3 A hitelkeret igénybevételének és fenntartásának feltétele, hogy az Ön havi, rendszeres jövedelme, a hitelkeret minimum 25 százaléka, minimum 50 000 forint az UniCredit bankszámlájára havonta beérkezzen. A számlára beérkező jóváírások automatikusan csökkentik az igénybevett hitelkeret összegét. Szükség esetén munkatársunk segítségével egyszerűen gondoskodhat jövedelme UniCredit bankszámlára történő átirányításáról.
4 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo