Teljesebbé tenné a családi reggeleket egy új bútorral? Támogatná saját vagy egy családtagja fejlődését?
Legyen bármi ami Önnek igazán számít, az UniCredit segít megtalálni hozzá a megfelelő pénzügyi megoldást.

A Stabil Kamat kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix,
így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • számos kedvezményes formában elérhető,
 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1: 7,28%-19,86%
 • 12 – 84 hónap között választható futamidő
 • 300 000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg2,
 • a hitelösszeg szabadon felhasználható.
kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges
KATTINTSON, HOGY MEGISMERJE A TELJES FUTAMIDŐRE IGÉNYBEVEHETŐ KEDVEZMÉNYEINKET!

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 • 5,99%-os kamat érhető el Prémium aktív plusz kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 8,87%

A kedvezményhez legalább 200 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, valamint rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 6,95%-os kamat érhető el Prémium aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM1: 7,28%

A kedvezményhez legalább 200 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 9,99 % -os kamat érhető el Aktív plusz kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:13,44%

A kedvezményhez legalább 110 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, valamint rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

 • 12,49 % -os kamat érhető el Aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt . THM1:13,42%

A kedvezményhez legalább 110 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára3, A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. Normál kamat mellett a THM1: 19,86%

 

Reprezentatív példa: 3 000 000 forint összegű kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel normál kamattal számított ügyleti kamata évi 18%, mely a teljes futamidő alatt rögzített. A havi törlesztő-részlet 76 589 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 135 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 135 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz) THM1: 19,86%.

 

BIZTOSÍTÁS

Az UniCredit bank a Generali Biztosító ZRt megbízottjaként függő biztosításközvetőént jár el.

Generali hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztőrészletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

 

IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK:

 • Alkalmazottként dolgozik vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetében a munkaviszonya már 3 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Havi nettó jövedelme 110 000 forint vagy adóstársat tud a hitelügyletbe bevonni, vagy ha legalább 6 hónapja UniCredit-számlára érkező 85 000 forint jövedelemmel rendelkezik.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

 

Kapcsolódó anyagok:

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtárpedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről.

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós lista, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

1 A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2 A bank 2 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

3 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív kedvezmény és az Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi. Amennyiben a futamidő alatt a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül.

4 A Generali Hitelfedezeti Biztosítás a bank mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, amelyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani. A bank a hitelfedezeti biztosítás esedékes díjfizetését a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi.

 

Spinning wheel animation

Loading