Nyári kedvezményeső

Érdeklik kedvezményes nyári biztosítási ajánlataink? Az egyes biztosítási termékekről itt talál bővebb információt:

 

ALLIANZ EGYÉNI UTASBIZTOSÍTÁSOK

Utazni mindig izgalmas élmény. Legyen szó városnézésről, tengerparti pihenésről, téli vagy extrém sportolásról, néhány napos vagy hosszabb utazásról, az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást!

Allianz Útitárs utasbiztosítását online 10% kedvezménnyel kötheti meg, 18 év alatti gyermeke utasbiztosítására pedig 50% kedvezményt biztosítunk.
 

Az utazás céljától függően nyolc különböző, napi vagy havi díjjal megköthető utasbiztosítás közül választhat.

További információk 

ALLIANZ CASCO BIZTOSÍTÁS

Rongálástól, koccanástól, netán jégveréstől félti autóját? Vagy attól tart, hogy esetleg ellopják? Váratlan események mindig jöhetnek. Készüljön fel rájuk még időben!

Hűségét most kedvezménnyel díjazzuk: ha vállalja, hogy biztosításával 2, 3, esetleg akár 5 évig az Allianz biztosítót bízza meg, és ezalatt szerződését nem mondja fel, akkor az időszak hosszától függő kedvezményt biztosítunk a díjból!

A hűségkedvezményen felül egyedi kedvezményekre is jogosult lehet, melyről bővebb tájékoztatásért bankfiókjainkban érdeklődhet

 

vagy regisztráljon és Kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

 

 

 

További információk 

ALLIANZ GONDOSKODÁS PROGRAM

A nyári eseménydús időszakban is tudja biztonságban családját!

Válassza az Allianz Gondoskodás Programok biztosítást, melyet 2019.08.31-ig 10%-os kedvezménnyel igényelhet. Sőt, Partner Prestige számlával rendelkező ügyfeleink, továbbra is 25% kedvezménnyel* juthatnak hozzá az egész családra kiterjedő balesetbiztosításhoz.

A választható 11 féle biztosítási fedezet közül szabadon eldönthető, hogy melyek azok az események, amelyek bekövetkezése esetén szeretné anyagi biztonságban tudni családját.

A biztosítási védelem mellett eseti megtakarításainak rugalmas befektetésére is lehetősége van.

 

További kérdései vannak?

Kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

 

Bővebb tájékoztatásért bankfiókjainkban érdeklődhet,

keresse fel kollégáinkat személyesen országos fiókhálózatunkban.

 

* A Partner számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára a következő kedvezményes lehetőséget biztosítjuk, annak visszavonásáig: az UniCredit Bank fiókjaiban, újonnan kötött Allianz Gondoskodás Program keretén belül, annak éves biztosítási díjából a Partner Aktív Plusz és -Pro, Partner Ikon Plusz és -Pro számlacsomagok esetén 10%, illetve a Partner Prestige számlacsomag esetén 25% kedvezményt biztosítunk. Minden akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo