Skip to main content

Önkéntes program

 

Bankunk előtérbe helyezi a társadalmi szerepvállalás tudatosítását kollégáink körében. Célunk, hogy helyi szinten aktív szerepvállalással karoljunk fel olyan kezdeményezéseket – legyen az akár egy óvoda, iskola, kórház, könyvtár vagy egy közösségi ház –, ahol önkéntes munkánkkal javítani lehet emberek és közösségek életkörülményein, hétköznapjain.

 

Ennek szellemében hoztuk létre házi, bankfiókjainknak szóló önkéntes programunkat, így munkatársaink összefogásának, önkéntes munkájának köszönhetően tevőlegesen is részt veszünk a helyi közösségek mindennapi életének javításában.

 

A kezdeményezést pályázati formában bonyolítjuk le, melyre bankfiókjaink munkatársai a saját maguk által megvalósított önkéntes tevékenységgel pályázhatnak. Ezek olyan projektek, amelyek minél szélesebb körben vonzanak be résztvevőket a kívánt cél eléréséhez. A legfelelősebb projekteket szakértő zsűri választja ki, a jó gyakorlatok elterjedését nem csak a legjobb példák díjazásával, de belső kommunikációval is elősegítjük.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200
Fax:
06/1-353-4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                     IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading