Premium Banking

Kényelmes és személyre szabott ügyintézés országszerte kiemelt ügyfeleink számára. Premium Banking szolgáltatásunk alappillére, hogy Ön és személyes tanácsadója együtt találják meg az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi megoldásokat.

PREMIUM BANKING – AZ ÖN PÉNZÜGYEI, AZ ÖN TANÁCSADÓJA

 

Kényelmes és személyre szabott ügyintézés országszerte kiemelt ügyfeleink számára. Premium Banking szolgáltatásunk alappillére, hogy Ön és személyes tanácsadója együtt találják meg az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi megoldásokat.

 

Kinek lehet előnyös a Premium Banking szolgáltatás?

Azoknak az ügyfeleknek, akik

 • széles körű és emelt szintű banki szolgáltatásokat keresnek;
 • fontosnak tartják a kedvezményes számlavezetési és a minden igényt lefedő befektetési lehetőségeket;
 • személyes tanácsadást vennének igénybe befektetési döntéseik meghozatalához;
 • időbeosztása megköveteli a rugalmas kiszolgálást és az időpont-egyeztetési lehetőséget;
 • hisznek a hosszú távú bizalmi kapcsolatnak köszönhető előnyökben.

Ügyfeleinknek a Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez az alábbi két feltétel közül egyet kell teljesítenie:

 • a bankunknál elhelyezett megtakarításai1 meghaladják az 5 000 000 forintot;
 • a bankunknál vezetett bankszámlájára legalább havi 300 000 forint jóváírás érkezzen átutalásból (ebbe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele).

A fenti kritériumok teljesítésének felülvizsgálatára minden évben sor kerül, amelynek során a Bank ellenőrzi a feltételek tényleges teljesítését. A fenti feltételek nem teljesülése esetén az ügyfélstátusz változásról és adott esetben a szükséges szerződésmódosításról, minden érintett ügyfelet írásban értesítünk.

 

Figyelmébe ajánljuk!

 

Kapcsolódó dokumentumok

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Lakossági Kondíciós Listában, valamint a Lakossági Hirdetmény és Kondíciós Lista – Premium Banking és Kiemelt Premium Banking ügyfélstátusszal rendelkező ügyfelek számára biztosított kedvezmények hirdetményben találhatóak. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza.

 

1 A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.

MEGTAKARÍTÁSI ÉS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Megtakarítási portfóliójuk összeállításakor Premium Banking ügyfeleink szakértői segítségre és széles termékválasztékunkra támaszkodhatnak. Befektetési palettánk az alacsony kockázatú, stabil hozamú megtakarításoktól a kockázatosabb, de magasabb hozam lehetőségét nyújtó befektetésekig - többek között - az alábbi termékeket tartalmazza:

 • a hagyományos betétlekötési lehetőségeken kívül kizárólag Premium Banking ügyfeleink részére érhetők el a LIBOR1 referencia kamatokhoz kötött betétlekötési lehetőségeink;
 • a befektetési alapok a tetszőlegesen rövid befektetési időtartamtól kezdve több éves időtávig kínálnak megtakarítási lehetőségeket. Ügyfeleink az Amundi Alapkezelő széles befektetési alap kínálatából, illetve további alapkezelők termékeiből is választhatnak;
 • választhat széles állampapír-palettánkról is, így minimális kockázat mellett élvezheti a fix kamat nyújtotta biztonságot;
 • ha részvény-befektetési lehetőségek érdeklik, megtalálja kínálatunkban a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvényeket is. Premium Banking ügyfeleink számára a tőzsdei megbízások kedvező díjjal érhetők el2;
 • bankunk kínálatában megtalálja az olyan öngondoskodást támogató, hosszú távú megtakarítási lehetőségeket, mint a Tartós Befektetési Szerződés (TBSZ), valamint a Nyugdíj-előtakarékossági Számla (NYESZ), amelyek a törvényben meghatározott feltételek teljesülése esetén akár kamatadómentesek3 is lehetnek;
 • ha megtakarítási céljai mellett a biztonság is fontos az Ön számára, akkor kínálatunkban megtalálja a befektetéshez kötött biztosításokat is.

 

Ügyfeleinknek a Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez az alábbi két feltétel egyikét kell teljesítenie:

 • a bankunknál elhelyezett megtakarításai4 meghaladják az 5 000 000 forintot;
 • a bankunknál vezetett bankszámlájára legalább havi 300 000 forint jóváírás érkezzen átutalásból (ebbe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele).

A fenti kritériumok teljesítésének felülvizsgálatára minden évben sor kerül, amelynek során a Bank ellenőrzi a feltételek tényleges teljesítését. A fenti feltételek nem teljesülése esetén az ügyfélstátusz változásról és adott esetben a szükséges szerződésmódosításról, minden érintett ügyfelet írásban értesítünk.

 

Figyelmébe ajánljuk!

 

Kapcsolódó dokumentumok

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Látraszóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói magánszemélyek részére c. hirdetményében és a magánszemélyek részére szóló Kondíciós listájában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza.

 

 

A LIBOR referenciák az adott futamidőnek megfelelő LIBOR referenciahozamokkal azonosak. Értékük a lekötés értéknapján  ̶  a www.mnb.hu oldalon az azt megelőző banki munkanapra vonatkozóan - publikált referenciahozammal egyezik meg. Részletek a Lakossági hirdetmény és kondíciós lista – Premium Banking számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek részére elnevezésű hirdetményben.

2 A Budapesti Értéktőzsdén vásárolt részvények esetében a részvénytranzakciós díjakat lakossági ügyfelek esetén a Lakossági Hirdetmény és Kondíciós Lista – Premium Banking és Kiemelt Premium Banking ügyfélstátusszal rendelkező ügyfelek számára biztosított kedvezmények  elnevezésű hirdetmény tartalmazza.

A részletes feltételeket a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény tartalmazza. A TBSZ számla részletes feltételeit a Lakossági Kondíciós Lista – UniCredit TBSZ számlákra vonatkozó kondíciók, a NYESZ-számla részletes feltételeit a Lakossági Kondíciós Lista – Nyugdíj-előtakarékossági számlák vezetésére vonatkozó kondíciók elnevezésű hirdetmény tartalmazza.

4 A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.

Az Országos Betétbiztosítási Alap 100 000 Euro összeghatárig védelmet nyújt az elhelyezett betétek tekintetében. Az OBA védelem kizárólag a betéteket érinti, és nem vonatkozik az értékpapírokra.

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo