Erős ügyfél-hitelesítés

 

 

2019 szeptember 14-től kötelezően alkalmazandóvá válnak az új, európai uniós pénzforgalmi irányelv (2015/2366/EU), a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó rendelkezései.

A rendelkezéssel összhangban az internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking] ennek megfelelően kétlépcsős azonosítással működik az Ön biztonsága érdekében. Rendszerünk állandó felhasználóneve és jelszava mellett egy, az adott művelethez köthető egyszer használatos kóddal is azonosítja Önt a bejelentkezés vagy megbízás beadása (pl.: átutalások) során.

 

Az alábbi azonosítási eljárások közül választhat:

 

mToken

Lehetősége van egyszer használatos 6 számjegyű kódot generálni a mobilalkalmazási szolgáltatásban [UniCredit mBanking] a „TOKEN GENERÁLÁSA” menüpontban a bejelentkezésekhez és a megbízások aláírására.

Ismerje meg a részleteket!

 

SMS hitelesítés

Ha nem rendelkezik [UniCredit mBanking] alkalmazással, akkor az [UniCredit eBanking] rendszerbe történő bejelentkezéshez és a megbízások aláíráshoz egy egyszer használatos kódot küldünk Önnek SMS-ben, a rendszereinkben rögzített mobiltelefonszámára.

Ismerje meg a részleteket!

 

Fizikai Token eszköz

Ha Ön rendelkezik fizikai Token eszközzel, akkor az [UniCredit eBanking] rendszerbe történő bejelentkezéshez és a megbízások aláírásához fizikai Token eszközével tud egyszer használatos 6 számjegyű kódot generálni.

Ismerje meg a részleteket!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo