CPR Invest – MedTech A – ACC (HUF és EUR) 

 

Mit jelent az egészségügyi technológia?

Olyan termékek, szolgáltatások és megoldások gyűjtőfogalma, amelyek célja, hogy innovatív technológiákat felhasználva életeket mentsen, vagy javítsa az emberek életkörülményeit – egészségügyi szempontból. Befektetés egy olyan világba, amelyben biztonságosabb, hatékonyabb és olcsóbb az egészségügyi ellátás.

Kinek a figyelmébe ajánljuk?
Hogyan fektetheti be pénzét?
Milyen kockázatok merülhetnek fel?
Figyelmébe ajánljuk!

Fontos tájékoztatás

A CPR Invest - MedTech - A HUF – ACC és a CPR Invest – MedTech A – ACC EUR a CPR Invest (továbbiakban: a CPR Invest - MedTech - A HUF – ACC és a CPR Invest – MedTech A – ACC EUR Alap együtt a továbbiakban: Alapok) egy alalapja, amelyet a Luxemburg Nagyhercegség törvényei alapján hozták létre. A CPR Invest – MedTech A – ACC Alapok kezelője a CPR Asset Management (székhely: 90, Boulevard Pasteur, F 75015 Paris, France). A CPR Invest – MedTech A – ACC Alapok és annak alapkezelő társasága Luxemburgban kapott engedélyt, és a Commission de Surveillance de Secteur Financier (CSSF) szabályai vonatkoznak rá.

Az Alapok befektetési jegyeinek forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt., tev. eng. sz.: I-1523/2003., a Budapesti Értéktőzsde tagja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény és a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül. A jelen kereskedelmi kommunikáció nem ad teljes körű információt az Alapokról és a forgalmazás feltételeiről, nem minősül sem ajánlattételnek, sem befektetési ajánlásnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a befektetésből származó haszon és a befektetés eredeti értéke ingadozni fog, ami által a befektetési jegyek az értékesítéskor többet vagy kevesebbet érhetnek, mint a vásárláskor megfizetett összeg. Az Alapok múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből esetlegesen származó károkat. Ennek érdekében kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át az adott alap hatályos Tájékoztatóját, illetve Kiemelt Befektetői Információját (KIID), valamint a bank mindenkor aktuális, a befektetési jegyek forgalmazására vonatkozó feltételeit, valamint a forgalmazási és visszaváltási díjait is tartalmazó Kondíciós listáját és Üzletszabályzatát. Valamennyi felsorolt dokumentum hozzáférhető a forgalmazási helyeken, valamint a forgalmazó honlapján. A KIID és a havi jelentések magyar, míg a Tájékoztató és a beszámolók angol nyelven ismerhetők meg.

1 A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo