LAKÁSMEGÚJÍTÓ KÖLCSÖN

 

Lakásmegújító kölcsönünk kifejezetten az otthonával kapcsolatos beruházási célok megvalósítására szolgál. Legyen szó akár lakás-felújítási munkákról, új konyhabútorról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről, tervei megvalósításába máris belevághat, hiszen nem kell annak költségeit most egyben megfizetnie, ráér a futamidő alatt, havi részletekben törleszteni. Ingatlanfedezet nélküli kölcsönünknél az ügyintézés egyszerű, és nem kell folyósítási jutalékot fizetnie. Rugalmas megoldást nyújtó ajánlatunk kiszámítható, hiszen a futamidő teljes öt éve alatt a kamat változatlan. THM1: 21,93%

 

A Lakásmegújító kölcsönhöz kamatkedvezményt kínálunk: ha velünk intézi mindennapi pénzügyeit, akkor részesülhet az Aktív-kedvezményben, amelynek részleteiről alább talál tájékoztatást. Aktív kedvezményes THM1: 18,38%

 

Reprezentatív példa: 3 millió Ft összegű Lakásmegújító kölcsön igénylése esetén 5 éves futamidőre a hitel normál kamata éves 19,99%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM1) 21,93%, a havi törlesztőrészlet 79 465 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 767 898 Ft, a hitel teljes díja: 1 767 898 Ft.

 

A kölcsön összegét UniCredit bankszámlára folyósítjuk, és a kölcsön visszafizetése is erről a számláról történik, ezért bankszámla fenntartása szükséges a kölcsön futamideje alatt.

Mi mindent valósíthat meg a Lakásmegújító kölcsönből?

Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét, például

 • ingatlan-felújítási, -átalakítási, -javítási munkálatokra és az ehhez kapcsolódó eszközök finanszírozására,
 • lakáskorszerűsítésre, -bővítésre,
 • bútorok, lakberendezési cikkek, háztartási gépek beszerzésére.


Az elvégzett felújítási munkálatokról, a beszerzett eszközökről stb. a hitelcél igazolásaként nem kérünk be számlákat, egy egyszerűsített költségvetés2 szükséges az igényléskor; a bank jogosult a hitelcél teljesülését ellenőrizni.
Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mik a személyi kölcsönünk főbb jellemzői?

 • 0 Ft folyósítási jutalék.
 • Hitelösszeg: 500 000 – 5 000 000 Ft.
 • Kiszámíthatóság: a kölcsöneinkkel fixen tervezhet, mert a teljes 5 éves futamidő alatt rögzített a kamat, ezáltal változatlan a törlesztőrészlet.
 • Nem kell ingatlanát fedezetként bevonnia, emiatt gyorsabb is az átfutás.
 • Egyszerű ügyintézés - akár néhány munkanapon belül felveheti a kölcsönösszeget a dokumentumok hiánytalan benyújtását és a pozitív hitelbírálatot követően.
 • Növelheti a felvehető kölcsön összegét, ha társigénylőt is bevon.
 • Ha bankunknál intézi napi pénzügyeit, akkor Aktív-kedvezményben részesülhet.

 

A részletes igénylési feltételeket az Ügyfél-tájékoztató tartalmazza. Az igénylés feltételeiről és az ehhez szükséges dokumentumokról készséggel tájékoztatják munkatársaink a fiókokban vagy a 06 40 50 40 50-es számon.

 

Milyen kedvezményeket kínálunk a személyi kölcsönünkhöz?

A normál kamatból 3% kamatkedvezményt, ún. Aktív-kedvezményt nyújtunk Önnek a hitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

 • érkezzen átutalásból3 a bankszámlájára összesen legalább 90 000 forint havi jóváírás, és
 • vásároljon4 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.

 

Kamatkedvezmény esetén a THM1: 18,38% A visszavonásig érvényes akciónkban igényelt Lakásmegújító kölcsön esetén a feltételek teljesülését – a futamidő első 2 hónapjának kivételével – a bank havonta, minden hónap első és utolsó naptári napja közötti időszakban vizsgálja. Ha a vizsgált hónapban a feltételek nem teljesültek, akkor a vizsgált hónapot követő hónapban Ön kamatkedvezményre nem jogosult.

 

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

 

Mit ajánlunk még a Lakásmegújító kölcsönön túl?

Felújítási jelzáloghitelünkből is korszerűsítheti, felújíthatja otthonát. A további részletekért kattintson ide! A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla és a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás. Az UniCredit Bank csatlakozott a Magatartási kódexhez, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezően alkalmazza. THM1: 4,77-7,25%

 

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább!
Számoljon velünk!

 

Biztonságot jelenthet a pénzügyekben a hitelfedezeti biztosítás. Váratlan, nehéz helyzetekben, esetleges betegség, tartós munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén a Generali-Providencia Biztosító anyagi segítséget nyújthat Önnek, hogy a törlesztése ebben a helyzetben is problémamentesen tudjon teljesülni. További részletek

 

A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit az UniCredit Bank magánszemélyeknek szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetménye tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 


1
A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

2 Az igényléshez egyszerűsített költségvetés benyújtása szükséges, a bank jogosult a hitelcél teljesülését ellenőrizni.

3 A saját számlák közötti átutalás nem számít az Aktív-kedvezmény feltétel teljesítésének.

4 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: ha Magyarország területén vásárol bármely POS-terminálon, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

Spinning wheel animation

Loading