LAKÁSMEGÚJÍTÓ KÖLCSÖN

 

Lakásmegújító kölcsönünk kifejezetten az otthonával kapcsolatos beruházási célok megvalósítására szolgál. Legyen szó akár lakás-felújítási munkákról, új konyhabútorról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről, tervei megvalósításába máris belevághat, hiszen nem kell annak költségeit most egyben megfizetnie, ráér a futamidő alatt, havi részletekben törleszteni. Ingatlanfedezet nélküli kölcsönünknél az ügyintézés egyszerű, és nem kell folyósítási jutalékot fizetnie. Rugalmas megoldást nyújtó ajánlatunk kiszámítható, hiszen a futamidő teljes öt éve alatt a kamat változatlan. THM1: 21,93%

 

A Lakásmegújító kölcsönhöz kamatkedvezményt kínálunk: ha velünk intézi mindennapi pénzügyeit, akkor részesülhet az Aktív-kedvezményben, amelynek részleteiről alább talál tájékoztatást. Aktív kedvezményes THM1: 18,38%

 

Reprezentatív példa: 3 millió Ft összegű Lakásmegújító kölcsön igénylése esetén 5 éves futamidőre a hitel normál kamata éves 19,99%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM1) 21,93%, a havi törlesztőrészlet 79 465 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 767 898 Ft, a hitel teljes díja: 1 767 898 Ft.

 

A kölcsön összegét UniCredit bankszámlára folyósítjuk, és a kölcsön visszafizetése is erről a számláról történik, ezért bankszámla fenntartása szükséges a kölcsön futamideje alatt.

Mi mindent valósíthat meg a Lakásmegújító kölcsönből?
Mik a személyi kölcsönünk főbb jellemzői?
Milyen kedvezményeket kínálunk a személyi kölcsönünkhöz?
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!
Mit ajánlunk még a Lakásmegújító kölcsönön túl?

 

A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit az UniCredit Bank magánszemélyeknek szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetménye tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 


1
A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

2 Az igényléshez egyszerűsített költségvetés benyújtása szükséges, a bank jogosult a hitelcél teljesülését ellenőrizni.

3 A saját számlák közötti átutalás nem számít az Aktív-kedvezmény feltétel teljesítésének.

4 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: ha Magyarország területén vásárol bármely POS-terminálon, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo