Adósságrendező kölcsön a Cetelemtől

 


A Cetelem Adósságrendező kölcsönével kiválthatja meglévő hiteleit, így azokat egy hitelbe rendezve egyszerűsítheti a pénzügyeit. A kölcsön akár 100% hitelkiváltásra is felhasználható, vagy további terveit is megvalósíthatja belőle.

A hitelösszeg 400 000–7 000 000 forint közötti összeg lehet, amely kezes és fedezet nélkül igényelhető. Érdemes egy már meglévő hitel esetében is megnézni a lehetőségeket. Hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére személyesen UniCredit bankfiókjainkban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon, ahol személyre szabott tájékoztatást adunk a lehetőségekről és a feltételekről.

Az Adósságrendező kölcsön kapcsán az UniCredit Bank   ̶ mint hitelközvetítő   ̶  a Magyar Cetelem Bank Zrt.   ̶  mint hitelező   ̶ képviseletében jár el.  A kölcsönösszeg folyósítása lakossági forintszámlára történik.

A Cetelem Bank az Adósságrendező kölcsönt A1-A2-A3 eredményű ügyfélminősítés mellett nyújtja, amelyet a Cetelem Bank által elvégzett hitelbírálat során határozunk meg.

Reprezentatív példa A1 ügyfélminősítés esetén: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén a futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 68 243 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft (ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 12,99%; THM1: 14,30%; fizetendő teljes összeg: 4 094 580 Ft, valamint az egyszeri folyósítási díj, amelyet a hitelösszegből kerül levonásra.

Reprezentatív példa A2 ügyfélminősítés esetén: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén a futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 71 354 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft (ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 14,99%; THM1: 16,59%; fizetendő teljes összeg: 4 281 240 Ft, valamint az egyszeri folyósítási díj, amelyet a hitelösszegből kerül levonásra.

Reprezentatív példa A3 ügyfélminősítés esetén: 3 000 000 Ft kölcsönösszeg esetén a futamidő: 60 hó; fix havi törlesztő: 76 163 Ft; folyósítási díj: 30 000 Ft (ezt a hitelösszegből vonjuk le); fix éves ügyleti kamat: 17,99%; THM1: 20,10%; fizetendő teljes összeg: 4 569 780 Ft, valamint az egyszeri folyósítási díj, amelyet a hitelösszegből kerül levonásra.

Mely hiteleket válthatja ki?

A Cetelem Adósságrendező kölcsöne például a következő hitelek kiváltására igényelhető:

  • áruhitel,
  • hitelkártya, bevásárló kártya,
  • folyószámlahitel,
  • személyi kölcsön, gyorskölcsön.

Mit ajánlunk még ezen a személyi kölcsönön túl?

Szabad felhasználású kölcsön érdekli? A Cetelem Saját Ritmus kölcsönével most megvalósíthatja a terveit, ráadásul 12 havonta egyszer elhalaszthatja a részletbefizetést. A1 ügyfélminősítés esetén a THM1: 15,44%A2 ügyfélminősítés esetén a THM1: 17,75%. A3 ügyfélminősítés esetén a THM1: 21,30%


Lakásfelújítást tervez?
A Cetelem Ingatlanfelújítási kölcsönével kedvező kamatozással valósíthatja meg korszerűsítési és lakberendezési terveit. THM1: 14,30%.


Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!

Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. A honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

Az UniCredit Bank honlapján elérhető Felelős hitelezés és Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, a jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.


A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit a Magyar Cetelem Bank Zrt. Adósságrendező kölcsönre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. A Cetelem Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A Cetelem Bank a kölcsön nyújtásáról a Cetelem Általános üzleti feltételei, a hatályos jogszabályok és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.


1
A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

UniCredit Mobil app
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading