ÉRTÉKPAPÍRRAL/BETÉTTEL FEDEZETT PRIVÁT KÖLCSÖN

 

Az értékpapírral vagy betéttel fedezett kölcsönnel megvalósíthatja a céljait, vagy pénzhez juthat anélkül, hogy fel kellene bontania megtakarítását. Ha a magas hozam reményében többet szeretne befektetni a már meglévő megtakarításainál, ezt is megvalósíthatja az értékpapírral vagy betéttel fedezett Privát kölcsönünkkel. THM1 a forinthitelnél: 2,12%, THM1 a devizahitelnél: 2,97%

A THM meghatározása az aktuális feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Betéttel/értékpapírral fedezett hitel esetén a THM értéke a 2019 december első munkanapján érvényes BUBOR/EURIBOR alapul vételével, 5 éves futamidejű, 3 millió forint összegű egyenlő tőketörlesztéses forint hitelre került kiszámításra. A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla. A THM Kölcsön bankszámla igénybevételével került kiszámításra.


Reprezentatív példa:

3 millió Ft összegű egyenletes tőketörlesztéses forint magánbetéttel/értékpapírral fedezett privát kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre, a hitel normál éves kamata 1 havi BUBOR + 1,75%, a kölcsön ügyleti kamatának alapjául szolgáló referencia kamatláb (BUBOR) periódusa 1 hónap, így a kölcsön kamata változó. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 2,12%, havi törlesztőrészlet 54 750 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 159 875 Ft, a hitel teljes díja: 159 875 Ft, amely az ügyleti kamat összegén túl a folyósítási díj 15 000 forintos összegét tartalmazza.


A kölcsön összegét UniCredit bankszámlára folyósítjuk, és a kölcsön visszafizetése is erről a számláról történik, ezért bankszámla fenntartása szükséges a kölcsön futamideje alatt.

Mi mindent valósíthat meg a Privát kölcsönből?
Miért előnyös ez Önnek?
Mik az UniCredit Bank által nyújtott betéttel, illetve értékpapírral fedezett privát kölcsön jellemzői?
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!
Mit ajánlunk még a Privát kölcsönön túl?
Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Kapcsolódó dokumentumok


Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek.
Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a kölcsön igénylése és a beadott dokumentumok alapján a mindenkor hatályos Általános üzleti feltételei, Lakossági üzletszabályzata és az UniCredit Bank által magánszemélyek részére nyújtott hiteleiről szóló Hirdetménye figyelembevételével saját hitelbírálata alapján döntsön a kölcsön folyósításáról, annak összegéről. A részletes kondíciókat az UniCredit előbbiekben említett Hirdetménye tartalmazza. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo