ÉRTÉKPAPÍRRAL/BETÉTTEL FEDEZETT PRIVÁT KÖLCSÖN

„Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelen vészhelyzetre való tekintettel bankunk új, értékpapírral fedezett kölcsönigénylést bizonytalan ideig nem fogad be. Készpénz fedezet mellett azonban új hitelek továbbra is elérhetők, amennyiben a fedezet és a kölcsön devizaneme megegyezik.

Megértését köszönjük!

Üdvözlettel,

UniCredit Bank Hungary Zrt.”

Az értékpapírral vagy betéttel fedezett kölcsönnel megvalósíthatja a céljait, vagy pénzhez juthat anélkül, hogy fel kellene bontania megtakarítását. Ha a magas hozam reményében többet szeretne befektetni a már meglévő megtakarításainál, ezt is megvalósíthatja az értékpapírral vagy betéttel fedezett Privát kölcsönünkkel. THM1 a forinthitelnél: 2,59%, THM1 a devizahitelnél: 2,93%

A THM meghatározása az aktuális feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Betéttel/értékpapírral fedezett hitel esetén a THM értéke a 2020 június első munkanapján érvényes BUBOR/EURIBOR alapul vételével, 5 éves futamidejű, 3 millió forint összegű egyenlő tőketörlesztéses forint hitelre került kiszámításra. A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla. A THM Kölcsön bankszámla igénybevételével került kiszámításra.


Reprezentatív példa:

3 millió Ft összegű egyenletes tőketörlesztéses forint magánbetéttel/értékpapírral fedezett privát kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre, a hitel normál éves kamata 1 havi BUBOR + 1,75%, a kölcsön ügyleti kamatának alapjául szolgáló referencia kamatláb (BUBOR) periódusa 1 hónap, így a kölcsön kamata változó. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 2,59%, havi törlesztőrészlet 55 875 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 194 188 Ft, a hitel teljes díja: 194 188 Ft, amely az ügyleti kamat összegén túl a folyósítási díj 15 000 forintos összegét tartalmazza.


A kölcsön összegét UniCredit bankszámlára folyósítjuk, és a kölcsön visszafizetése is erről a számláról történik, ezért bankszámla fenntartása szükséges a kölcsön futamideje alatt.

Mi mindent valósíthat meg a Privát kölcsönből?
Miért előnyös ez Önnek?
Mik az UniCredit Bank által nyújtott betéttel, illetve értékpapírral fedezett privát kölcsön jellemzői?
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!
Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Kapcsolódó dokumentumok


Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek.
Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a kölcsön igénylése és a beadott dokumentumok alapján a mindenkor hatályos Általános üzleti feltételei, Lakossági üzletszabályzata és az UniCredit Bank által magánszemélyek részére nyújtott hiteleiről szóló Hirdetménye figyelembevételével saját hitelbírálata alapján döntsön a kölcsön folyósításáról, annak összegéről. A részletes kondíciókat az UniCredit előbbiekben említett Hirdetménye tartalmazza. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, változásuk esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo