INGATLANFELÚJÍTÁSI KÖLCSÖN A CETELEMTŐL

 


Felújítana? Bővítené az otthonát?


A Cetelem Ingatlanfelújítási kölcsönével könnyedén megvalósíthatja a terveit: legyen szó külső vagy belső átalakításról, korszerűsítésről vagy kisebb dekorációs elképzelésekről.


Az Ingatlanfelújítási kölcsön 1 000 000   ̶ 6 000 000 forint közötti összeg lehet. Hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére személyesen UniCredit bankfiókjainkban vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számon, ahol személyre szabott tájékoztatást adnunk a lehetőségekről és a feltételekről!


Az Ingatlanfelújítási kölcsön kapcsán az UniCredit Bank   ̶  mint hitelközvetítő   ̶  a Magyar Cetelem Bank Zrt.   ̶  mint hitelező   ̶  képviseletében jár el. A kölcsönösszeg folyósítása lakossági forint számlára történik.


Reprezentatív példa: 3 000 000 Forint összegű Ingatlanfelújítási kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a hitel fix éves kamata 12,99%, egyszeri folyósítási díj 30 000 forint. A THM1 14,30%, a fix havi törlesztőrészlet 68 243 Ft, a fizetendő teljes összeg 4 094 580 Ft, valamint az egyszeri folyósítási díj, amelyet a hitelösszegből kerül levonásra.

Mi mindent valósíthat meg az Ingatlanfelújítási kölcsönből?

Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét, például:

 • külső belső felújításra;
 • a korszerűsítéshez szükséges alapanyagok beszerzésére: festék, csempe, padlólap, külső burkolólap, szigetelő anyag;
 • szerelvényekre: radiátorok, kazán, ablakok, ajtók, kerítés;
 • a szakemberek (festő, víz- és gázszerelő, kőműves) munkadíjának fedezésére;
 • minden egyébre, amire a felújításhoz még szüksége van.

A Cetelem Ingatlanfelújítási kölcsönének főbb jellemzői

 • forint alapú;
 • fix törlesztőrészletű, ami a futamidő végéig garantáltan változatlan marad;
 • önrészre nincs szükség;
 • a lakásfelújítás mellett más terveit is megvalósíthatja belőle;
 • a hitelösszeg 50 százalékát számlákkal kell igazolni;
 • kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

Az UniCredit Bank honlapján a Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, a jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még az Ingatlanfelújítási kölcsönön túl?

Szabad felhasználású kölcsön érdekli? A Cetelem Saját Ritmus kölcsönnel most megvalósíthatja a terveit, ráadásul 12 havonta egyszer elhalaszthatja a részletbefizetést, változatlan futamidő mellett. A1 ügyfélminősítés esetén a THM1: 24,10% A2 ügyfélminősítés esetén a THM1: 18,11%.


Több hitellel rendelkezik? Szeretné régi, drága személyi kölcsönét, hitelkártyáját egy kedvezőbb kamatozású kölcsönre cserélni? A Cetelem Bank Adósságrendező kölcsönével kiválthatja a már meglévő fedezetlen hiteleit.  THM1: 14,30%.


Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. A honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!


Az UniCredit felújítási jelzáloghiteléből is korszerűsítheti, felújíthatja az otthonát. A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla és a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás. A további részletekért kattintson ide!


A tájékoztatás nem teljes körű, ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kölcsön kondícióit a Magyar Cetelem Bank Zrt. Ingatlanfelújítási kölcsönre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. A Cetelem Bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát.
A Cetelem Bank a kölcsön nyújtásáról a Cetelem Általános üzleti feltételei, a hatályos jogszabályok és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Spinning wheel animation

Loading