Próbálja ki hitelkártyáinkat kötöttségek nélkül! Akciónkban most kibocsátói díj nélkül igényelhet UniCredit hitelkártyát1. Sőt, az első év végén a tagsági díjat is visszatérítjük2.

Miért praktikus egy hitelkártya?

 • mert nem kell lemondania egy visszautasíthatatlan ajánlatról a hónap végén sem,
 • pénzvisszatérítési akciónkban költései után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat,
 • számos szolgáltató, például szállodai szobafoglalás vagy autóbérlés esetén, betéti kártyát nem fogad el;
 • kamatmentesen vásárolhat vele, ha a teljes összeget a törlesztési periódus végén kiegyenlíti3.
 • UniCredit számlája van? Adjon meg automatikus átvezetési megbízást az automatikus törlesztésre!

Így juthat el az UEFA Champions League döntőjére:

Az UFEA Champions League döntőre ne felejtsen el magával hozni

 • 1 fő jó társaságot, akivel megosztaná ezt a felejthetetlen eseményt,
 • érvényes útlevelet, hiszen Kijev nem az Európai Unió része,
 • ha van, akkor kedvenc csapata/játékosa mezét,
 • végül de nem utolsó sorban, jó hangulatot!

Az utazásról, szállásról, ellátásról a programokról és a 2 db exkluzív jegyről az UEFA Champions League döntőjére, az UniCredit Bank gondoskodik.

Hitelkártya igényléshez hozza magával az alábbi dokumentumokat az Önhöz legközelebb eső UniCredit bankfiókba:

 • Személyazonosító okmány (ami lehet: személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány)
 • Adóigazolvány
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
 • Jövedelemigazolást:
  - Alkalmazottaknak: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás banki formanyomtatványon.
  - Nyugdíjasoknak: NYUFIG igazolás, valamint nyugdíjszelvény
  - Vállalkozóknak: NAV jövedelemigazolás
  - Saját vállalkozásból származó jövedelem esetén: NAV köztartozás („0”-s) igazolás. Amennyiben a vállalkozás szerepel a Köztartozásmentes adatbázisban, az igazolás benyújtása nem szükséges.
 • Más banknál vezetett bankszámla esetén az utolsó két havi, eredeti számlakivonat vagy e-kivonat hitelesített másolata, vagy e-kivonat elektronikus aláírással vagy kivonat, amely Bankunk terminálján került kinyomtatásra.

 

Az igényléshez szükséges nyomtatványokat letöltheti bankunk holnapjáról.

THM4: 35,39% - 36,20%

Reprezentatív példa: 375 000 Ft hitelkeret összegre UniCredit narancs hitelkártya esetében a hitelkamat változó mértéke havi 2,22%. A bankkal határozatlan időre szóló hitelkártya-szerződés megkötése esetén az 1 hónapos elszámolási időszakra a teljes hiteldíj mutató (THM) az első évben: 36,20%. Abban az esetben, ha az átvétel után azonnal elvásárolja a teljes hitelkeretet,majd 11 hónapon keresztül csak a minimum fizetendő összeget (törlesztőrészlet) rendezi (melynek induló mértéke 18 750 Ft azt követően a hitelkártya kihasználtság 5%-a), majd a 12. hónapban rendezi a teljes tartozását, akkor a hitel teljes becsült díja: 101 948 Ft, míg a fogyasztó által fizetendő teljes becsült összeg: 476 948 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: havi zárlati díj 150 Ft; Kártya kibocsátói díj: 0 Ft).

Reprezentatív példa: 375 000 Ft hitelkeret összegre UniCredit kék hitelkártya esetében a hitelkamat változó mértéke havi 2,22%. A bankkal határozatlan időre szóló hitelkártya-szerződés megkötése esetén az 1 hónapos elszámolási időszakra a teljes hiteldíj mutató (THM) az első évben: 36,20%. Abban az esetben, ha az átvétel után azonnal elvásárolja a teljes hitelkeretet,majd 11 hónapon keresztül csak a minimum fizetendő összeget (törlesztőrészlet) rendezi (melynek induló mértéke 18 750 Ft azt követően a hitelkártya kihasználtság 5%-a), majd a 12. hónapban rendezi a teljes tartozását, akkor a hitel teljes becsült díja: 101 948 Ft, míg a fogyasztó által fizetendő teljes becsült összeg: 476 948 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: havi zárlati díj 150 Ft; Kártya kibocsátói díj: 0 Ft).

Reprezentatív példa: 750 000 Ft hitelkeret összegre UniCredit arany hitelkártya esetében a hitelkamat változó mértéke havi 2,22%. A bankkal határozatlan időre szóló hitelkártya-szerződés megkötése esetén az 1 hónapos elszámolási időszakra a teljes hiteldíj mutató (THM) az első évben: 35,79%. Abban az esetben, ha az átvétel után azonnal elvásárolja a teljes hitelkeretet,majd 11 hónapon keresztül csak a minimum fizetendő összeget (törlesztőrészlet) rendezi, (melynek induló mértéke 37 500 Ft azt követően a hitelkártya kihasználtság 5%-a), majd a 12. hónapban rendezi a teljes tartozását, akkor a hitel teljes becsült díja: 201 674 Ft, míg a fogyasztó által fizetendő teljes becsült összeg: 951 674 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: havi zárlati díj 150 Ft; Kártya kibocsátói díj: 0 Ft).

Reprezentatív példa: 1 000 000 Ft hitelkeret összegre UniCredit platina hitelkártya esetében a hitelkamat változó mértéke havi 2,22%. A bankkal határozatlan időre szóló hitelkártya-szerződés megkötése esetén az 1 hónapos elszámolási időszakra a teljes hiteldíj mutató (THM) az első évben: 35,39%. Abban az esetben, ha az átvétel után azonnal elvásárolja a teljes hitelkeretet,majd 11 hónapon keresztül csak a minimum fizetendő összeget (törlesztőrészlet) rendezi, (melynek induló mértéke 50 000 Ft azt követően a hitelkártya kihasználtság 5%-a), majd a 12. hónapban rendezi a teljes tartozását, akkor a hitel teljes becsült díja: 265 937 Ft, míg a fogyasztó által fizetendő teljes becsült összeg: 1 265 937 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: havi zárlati díj 0 Ft; Kártya kibocsátói díj: 0 Ft).


A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza.

A hitelkártyákra vonatkozó részletes  feltételeket a bank Általános üzleti feltételei, a Bankkártya üzletszabályzata, a részletes kondíciókat a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A bank a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról saját hitelbírálata alapján dönt.

1 Az akcióban az akció időtartama alatt kibocsátott, Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina hitelkártyák vesznek részt. (nem minősül új kibocsátású kártyának a vonatkozó igénylési időszak alatt pótolt hitelkártya). Az Akcióban nem vesznek részt azon hitelkártyák (Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina) amelyek a Kártyabirtokos üzleti célú költéseinek finanszírozására szolgálnak.

2 A tagsági díj akkor kerül jóváírása, ha a hitelkártya a tagsági díj terhelésének időpontjában nem szűnt meg, vagy nem áll felmondás alatt.

3 A kamatmentesség feltétele akkor teljesül, amennyiben a hitelkártyával csak vásárlási tranzakciók történtek.

4  A THM meghatározása az aktuális feltételek, és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Spinning wheel animation

Loading