Kibocsátói díj

Tagsági díj

THM

Pénzvisszatérítés maximális összege elszámolási ciklusonként

Utasbiztosítás

Kiegészítő utasbiztosítás

THM: 37,28-38,31%

 

Kapcsolódó anyagok

 

Pénzvisszatérítési akciónkban költései után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat. Ismerje meg a részleteket!


Béreljen 20%-os kedvezménnyel autót a Budgettől!

Ügyfeleink számára 20%-os kedvezmény jár a Budget autókölcsönző listaáraiból a Magyarországon bérelt és UniCredit bankkártyával fizetett autók esetén. További részletek!

 

Akciós ajánlatok hitelkártyás ügyfeleinknek

Mastercard hitelkártyájával számos akcióban is részt vehet, és élhet a kedvezményes ajánlatokkal.

Kattintson és nézze meg, milyen előnyöket nyújthat a bankkártyája.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A fenti összehasonlítás a táblázatban kiemelt tulajdonságok alapján készült, az egyes termékek, szolgáltatások részletes leírását, azok további kondícióit az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei, a Lakossági hitelkártya kondíciós listaLakossági kondíciós lista, valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételeiLakossági üzletszabályzata, illetve Bankkártya üzletszabályzata tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

* A díj számítási módja: A kártyához tartozó hitelkeret összegének 0,5%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

** A lakossági hitelkártyák esetén biztosított, visszavonásig tartó pénzvisszatérítési akció részleteiért és a jóváírás feltételeiért kattintson ide.

*** A Mastercard kedvezmények igénybevételéhez előzetes regisztráció szükséges!

 

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo