Kibocsátói díj

Tagsági díj

THM

Pénzvisszatérítés maximális összege elszámolási ciklusonként

Utasbiztosítás

Kiegészítő utasbiztosítás

Hitelfedezeti élet biztosítás és adminisztráció díja főkártyára

Mastercard kedvezmények

Akciós ajánlatok hitelkártyás ügyfeleinknek

Mastercard hitelkártyájával számos akcióban is részt vehet, és élhet a kedvezményes ajánlatokkal.

Kattintson és nézze meg, milyen előnyöket nyújthat a bankkártyája.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A fenti összehasonlítás a táblázatban kiemelt tulajdonságok alapján készült, az egyes termékek, szolgáltatások részletes leírását, azok további kondícióit az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei, a Lakossági hitelkártya kondíciós listaLakossági kondíciós lista, valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételeiLakossági üzletszabályzata, illetve Bankkártya üzletszabályzata tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

* A díj számítási módja: A kártyához tartozó hitelkeret összegének 0,5%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

** A lakossági hitelkártyák esetén biztosított, visszavonásig tartó pénzvisszatérítési akció részleteiért és a jóváírás feltételeiért kattintson ide.

*** A Mastercard kedvezmények igénybevételéhez előzetes regisztráció szükséges!

 

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

UniCredit Mobil app
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading