Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a lakossági hitelek árazására és visszafizetésére vonatkozóan.

Bankunk természetesen azonnal megkezdte a munkát annak érdekében, hogy fedezetlen hiteleinket ezeknek a változásoknak megfelelően nyújthassuk majd ügyfeleinknek. Ezen jelenleg is dolgozunk, ezért türelmét kérjük. Az új szabályoknak megfelelő termékfeltételek kidolgozásáig, bankunk új hitelkártya igénylést 2020. március 19-től átmenetileg nem fogad be. Megértését köszönjük!

Üdvözlettel
UniCredit Bank Hungary Zrt.

Hitelkártyák

Találja meg az Ön számára legkedvezőbb hitelkártyát!

topcard-gold

Arany hitelkártya

  • akár 48 000 Ft pénzvisszatérítés/év**

  • gyorsított biztonsági ellenőrzés a Liszt Ferenc repülőtéren

  • külföldi utasbiztosítással

Részletek
topcard-platina

Platina hitelkártya

  • akár 48 000 Ft pénzvisszatérítés/év**

  • Mastercard váró és gyorsított biztonsági ellenőrzés a Liszt Ferenc repülőtéren

  • külföldi utasbiztosítással

Részletek
topcard-blue

Kék hitelkártya

  • 1%-os pénzvisszatérítéssel**

  • külföldi utasbiztosítással

  • dombornyomott és érintős

Részletek

THM: 37,28-38,31%

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön."

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A hitelkártya-használat szabályait és feltételeit a bank Általános üzleti feltételei, Bankkártya üzletszabályzata, a részletes kondíciókat, így a hitelkártya kamat- és díjelemeit a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát, valamint azt a jogot, hogy a hitelkártya igénylése és a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben és a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján döntsön a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

** A lakossági hitelkártyák esetén biztosított, visszavonásig tartó pénzvisszatérítési akció részleteiért és a jóváírás feltételeiért kattintson ide.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo