Green személyi kölcsön

 

Ha napelemek felszerelését tervezi otthonába, vegye igénybe kedvezményes kamatozású Green személyi kölcsönünket!

Igényeljen rugalmasan, a szerződéskötéstől számított 6 hónapon belül bármikor igénybe vehető Green személyi kölcsönt tervei megvalósítására, bármi legyen is az!

Napelem-beruházás igazolása esetén pedig kamatkedvezménnyel, egy összegben folyósítjuk a kölcsönt, feltéve, ha havi 150.000 Ft jóváírás érkezik UniCredit bankszámlájára1. Kedvezményes THM2 : 7,28%

  • Futamidő 24 – 90 hónap
  • 1 000 000 Ft – 5 000 000 Ft hitelösszeg2
  • Kedvezményes kamat 6,95%
  • 180 nap lehívási határidő3

 

Reprezentatív példa kamatkedvezménnyel (24-90 hónap közötti futamidővel elérhető Green személyi kölcsön Aktív Green kamatkedvezménnyel): 3 000 000 forint összegű Green személyi kölcsön igénylése esetén 60 hónapos futamidőre a hitel Aktív Green kamatkedvezménnyel számolt ügyleti kamata évi 6,95%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM1) 7,28% havi törlesztőrészlet 59 469 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 567 344 Ft, a hitel teljes díja: 567 344 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz)

 

Reprezentatív példa kamatkedvezmény nélkül (24-90 hónap közötti futamidővel elérhető Green személyi kölcsön kedvezmény nélkül): 3 000 000 forint összegű Green személyi kölcsön igénylése esetén 60 hónapos futamidőre a hitel kedvezmény nélküli ügyleti kamata évi 18%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM1) 19,86%, havi törlesztőrészlet 76 589 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 593 403 Ft, a hitel teljes díja: 1 593 403 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz).

Kölcsönigénylés feltételei
Segítség a nehéz helyzetekre

A www.unicreditbank.hu című honlapunkon Felelős hitelezés és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékozatás nem teljes körű. További részletek a bank Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatban, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

1A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank havonta ellenőrzi. Amennyiben a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül. A kamatkedvezményre annak feltételeinek teljesítése esetén jogosult az Ügyfél, a szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételeket a Bank vizsgálja és azok nem teljesítése a szerződésben meghatározott kamatemelést vonja maga után

2A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 60 hónap futamidővel,3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

3A bank a szerződéskötéstől számítva 180 napot biztosít az ügyfél számára a kölcsön lehívására , mely időtartamon belül az ügyfél a kölcsönt választása szerinti időpontban bármikor egy összegben lehívhatja a Folyósítási kérelem nyomtatvány benyújtásával

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo