Mi van a csomagban?

 

A Partner Ikon Plusz számlacsomag az alábbi díjmentes szolgáltatásokat tartalmazza. 

 • Mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking]2
 • Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking]3
 • Telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank]
 • Csoportos beszedések4
 • E-számlakivonat


Rendszeres átutalások és eseti átutalások belföldön forintban mobilalkalmazási szolgáltatáson keresztül korlátlan számban díjmentesek4.


Sőt, akciónk keretében [Mastercard Standard] érintő bankkártya igénylése esetében a kibocsátói díjat és az első éves tagsági díjat elengedjük.5

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

 

Kényelmi szolgáltatások

VÁLASSZON KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT SZÁMLÁJÁHOZ

Partner Ikon Plusz számlacsomag

Akár 0 Ft / hó

 • Mastercard Standard

  - - Ft / év

  Ft

 • Mastercard Arany

  - - Ft / év

  Ft

 • Mobilalkalmazási szolgáltatás

  - - Ft / hó

  Ft

 • Internetbanki szolgáltatás

  - - Ft / hó

  Ft

 • Telefonos banki szolgáltatás

  - - Ft / hó

  Ft

 • [UniCredit SMS szolgáltatás]

  - - Ft / hó

  Ft

 • E számlakivonat

  - - Ft / hó

  Ft

Összesen

Az online számlaigénylés folyamat során online felületünk segítségével Ön egy lakossági fizetési számla igénylést tud elindítani, melyet mobilbankári által vagy bankfiókban történő azonosítás és szerződéskötést követően tud befejezni.

A szerződéskötés módját,  helyét és időpontját a folyamat során lehetősége van kiválasztani. A mobilbankári aláírás papír alapon, míg a bankfiókunkban történő aláírás  digitálisan vagy papír alapon történhet. A digitális aláírás igénybevételének feltétele az eBanking szolgáltatás igénylése a számlacsomag mellé.

A lenti gomb megnyomásával Ön a fentiek szerinti folyamatot kezdi meg, továbbá  nyilatkozik arról, hogy teljesíti a fenti, a számla megnyitásához elengedhetetlenül szükséges feltételeket.

Ne felejtse el!

ELLENŐRÍZZE, HOGY TELJESÍTI-E A FELTÉTELEKET

1. Általános feltételek

 • Betöltötte a 18. életévét?
 • Magyar állampolgár?
 • A számlanyitás során saját nevében jár el és saját részére kíván számlát nyitni?
 • Nem kiemelt közszereplő, sem annak közeli hozzátartozója, sem azzal közeli kapcsolatban álló személy?14
 • Sem magánszemélyként, sem egyéni vállalkozóként, sem tényleges tulajdonosként nem rendelkezik UniCredit bankszámlával?

A számlanyitáshoz szüksége lesz érvényes magyar személyi azonosító hatósági okmányra (személyazonosító igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumúvezetői engedély) és lakcímet igazoló hatósági igazolványra is. 

2. Egyéb feltételek

A bankszámla igényléshez és a mobilbankári vagy bankfiókban történő azonosításhoz és szerződéskötéshez szüksége lesz:

 • érvényes magyar személyi azonosító hatósági okmányra (személyazonosító igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély)
 • és lakcímet igazoló hatósági igazolványra is.
 • Partneri igazolás, melyet a munkáltató által aláírva szerződéskötéskor szükséges átadni a mobilbankárnak vagy a fióki tanácsadónak.

Az Internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking] aktiválásához szüksége lesz működő magyar mobil telefonszámra, amelyre aktiváló kódot küldhetünk Önnek.

Nem tudja teljesíteni a feltételeket vagy kérdése van?

AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHAT

1. Fióki igénylés és aláírás

Ha a fenti feltételek valamelyike nem adott az Ön esetében, akkor lehetősége van arra, hogy mobilbankár igénybevételével vagy bankfiókban előre egyeztetett időpontban igénylejen bankszámlát és kiegészítő szolgáltatásokat.

Ekkor, a termékek kiválasztása, és a számlaszerződés aláírása is személyesen, mobilbankár segítségével vagy bankfiókban történik.

Ezt választom!

2. Telefonos kapcsolatfelvétel

Ha kérdése lenne, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36 1 325 3272 telefonszámon.

 

Továbbá lehetősége van visszahívást kérni az alábbi „Visszahívást kérek” szövegre történő kattintással, majd egy adatlap kitöltésével.

Visszahívást kérek!

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Lakossági Kondíciós lista, valamint az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági Üzletszabályzat, illetve a Bankkártya Üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, és az ott elérhető tájékoztatókra, összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokra (bankszámlaválasztó program, országos fiók- és ATM-kereső, díjjegyzék-összehasonlító), továbbá az MNB Pénzügyi Navigátor oldalára, ahol további hasznos információkat talál pénzügyi döntésekhez.

1 A Partner Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 288 Ft/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján, kivéve, amennyiben a tárgyhónapban a Számlatulajdonos rendelkezik folyószámla hitellel, és a hitelszerződés tárgyhónapot megelőzően – de legkésőbb 2019.05.16-án – hatályba lépett, és hatályban van. Ez esetben a Bank csak 1 072 Ft zárlati díjat terhel. A kedvezményes díj akciós, mely akciót a Bank csak a 2018. november 19-e előtt kötött számlaszerződések és csomagváltások esetében és visszavonásig biztosítja.

i) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 144 Ft kerül jóváírásra:

- tárgyhónapban legalább 200 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,

- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 Ft megtakarítási állománnyal* rendelkezik a Banknál,

ii) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél mindkét alábbi feltételt teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 216 Ft kerül jóváírásra, mely akciót a Bank csak a 2018. november 19-e előtt kötött számlaszerződések és csomagváltások esetében és visszavonásig biztosítja:

- tárgyhónapban legalább 300 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,

- Számlatulajdonos a Banknál az alábbi, hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés a tárgyhónapot megelőzően – de legkésőbb 2019.05.16-án – hatályba lépett és hatályban van.

Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 Ft megtakarítási állománnyal* rendelkezik a Banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.

*A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét

2 A normál díj 150 Ft/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. 3 Az eBanking havi szolgáltatási díja SMS-es belépés esetén 200 Ft / hónap, míg az eBanking havi szolgáltatási díja Tokenes és mTokenes belépés esetén 150 Ft / hónap, mely díjak felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes. 4 Korlátlan számban díjmentesek az [UniCredit mBankingen] keresztül kezdeményezett átutalások belföldön forintban (bankon belül és kívül); rendszeres átutalások forintban bankon belül és bankon kívül; csoportos beszedési megbízások, például a közüzemi számláinak az automatikus beszedésére.

Akció keretében a számlához rendelt [Mastercard Standard] betéti főkártya esetében a Bank a kibocsátói díjat illetve az első éves tagsági díjat nem számítja fel. Az akció 2020. december 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A nem akciós kibocsátói díj 5 251 Ft, a nem akciós tagsági díj 6 968 Ft.

6 Akció keretében Mastercard Standard főkártya igénylése esetében a Bank a kibocsátói díjat nem terheli. Az akció 2020. december 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A MasterCard Standard bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

7 Akció keretében Mastercard Standard főkártya igénylése esetében a Bank az első éves tagsági díjat nem terheli. Az akció 2020. december 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes. A Mastercard Standard nem akciós, normál tagsági díja évi 6003 forint.

A Tagsági díj évente egy alkalommal utólag kerül terhelésre. A díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

8 A Tagsági díj évente egy alkalommal utólag kerül terhelésre. A díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint.

Az akció visszavonásig érvényes.

9 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A MasterCard Arany érintő és VISA Gold bankkártya bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

10 A normál díj 2.000 Ft, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.


11 A normál díj 150 Ft/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.


12 Az eBanking havi szolgáltatási díja SMS-es belépés esetén 200 Ft / hónap. A 150 Ft feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció 2019. február 28-ig érvényes. Az eBanking havi szolgáltatási díja Tokenes és mTokenes belépés esetén 150 Ft / hónap.


13 Akciósan díjmentesek az SMS értesítések a bankszámlán történő jóváírásokról és terhelésekről, a betéti kártyával történő sikeres, sikertelen és törölt készpénzfelvételről, illetve vásárlásról. Az akció visszavonásig érvényes.

14A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján kiemelt közszereplő az a természetes személy, aki fontos közfeladatot lát el, vagy az ügyfél-átvilágítási intézkedések elvégzését megelőző egy éven belül fontos közfeladatot látott el, továbbá az ilyen személy közeli hozzátartozója, vagy akivel közeli kapcsolatban áll.

Egy fontos közfeladatot ellátó személy lehet:

 • az államfő, a kormányfő, a miniszter, a miniszterhelyettes, az államtitkár, Magyarországon az államfő, a miniszterelnök, a miniszter és az államtitkár,
 • az országgyűlési képviselő vagy a hasonló jogalkotó szerv tagja, Magyarországon az országgyűlési képviselő és a nemzetiségi szószóló,
 • a politikai párt irányító szervének tagja, Magyarországon a politikai párt vezető testületének tagja és tisztségviselője,
 • a legfelsőbb bíróság, az alkotmánybíróság és olyan magas rangú bírói testület tagja, amelynek döntései ellen fellebbezésnek helye nincs, Magyarországon az Alkotmánybíróság, az ítélőtábla és a Kúria tagja,
 • a számvevőszék és a központi bank igazgatósági tagja, Magyarországon az Állami Számvevőszék elnöke és alelnöke, a Monetáris Tanács és a Pénzügyi Stabilitási Tanács tagja,
 • a nagykövet, az ügyvivő és a fegyveres erők magas rangú tisztviselője, Magyarországon a rendvédelmi feladatokat ellátó szerv központi szervének vezetője és annak helyettese, valamint a Honvéd Vezérkar főnöke és helyettesei,
 • többségi állami tulajdonú vállalatok igazgatási, irányító vagy felügyelő testületének tagja, Magyarországon a többségi állami tulajdonú vállalkozás ügyvezetője, irányítási vagy felügyeleti jogkörrel rendelkező vezető testületének tagja,
 • nemzetközi szervezet vezetője, vezető helyettese, vezető testületének tagja, vagy ezzel egyenértékű feladatot ellátó személy.

A kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója a kiemelt közszereplő házastársa, élettársa; vér szerinti, örökbefogadott, mostoha- és nevelt gyermeke, továbbá ezek házastársa vagy élettársa; vér szerinti, örökbefogadó, mostoha- és nevelőszülője.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo