2021.01.01.-től
UNICREDIT PARTNER SZOLGÁLTATÁS AZ AUDI HUNGÁRIA ZRT. MUNKAVÁLLALÓINAK

 

A partnerség, az együttműködés számos előnyt hozhat a mindennapjainkba. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, hogy az UniCredit Bank partnerköréhez tartozva kedvezményekhez jusson.

 Mit kínál Önnek a Kiemelt Partner Szolgáltatás?

Az Audi Hungária Zrt.  munkavállalói számára olyan kedvezménycsomagokat, melyek a hétköznapokra és a fontos pillanatokra is tartogatnak kedvezményeket.

PARTNER PRESTIGE BANKSZÁMLA

Kiemelt figyelem. Ez az igazi kényelem

Díjmentes tranzakciók korlátlan számban, havidíj mentes kényelmi szolgáltatások és akár nullázható havi számlavezetési díj {díjvisszatérítéssel}.  Hitelek, biztosítás, befektetési ajánlatok egyedi kedvezményekkel. EBKM: 0,01 %

 • Nullázható havi számlavezetési díj, díjvisszatérítéssel.1

Korlátlan számban díjmentes

 • beszedés,
 • rendszeres átutalás {forintban}
 • átutalások belföldön {forintban} bankon belül és kívül
 • készpénzfelvétel bármilyen belföldi ATM-en2
 • betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyával történő vásárlások3
 • készpénzbefizetés UniCredit ATM-en4
 • SMS értesítés a számlán és kártyával történő tranzakciókról5

Díjmentes szolgáltatások

 • Internetbanki szolgáltatás {UniCredit eBanking} és Mobilalkalmazási szolgáltatás {UniCredit mBanking}6
 • Telefonos banki szolgáltatás {UniCredit Telefonbank} és SMS-szolgáltatás {UniCredit SMS-Szolgáltatás}

Betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák (továbbiakban: bankkártyák)

 • Díjmentes Mastercard Standard bankkártya7
 • Díjmentes Mastercard Arany bankkártya7

További kedvezmények

 • Akciós, évi 3%-os forint betéti kamat 2 hónapos lekötés esetén10
 • Kedvezményes tőzsdei megbízások11
 • Allianz Életbiztosítási ajánlatok 25% kedvezménnyel12

 

Kényelmi szolgáltatások

 • Mobilbankári vagy Prémium banking kiszolgálás13
 • Telefonon keresztül leadott befektetési megbízások14

Kérjük, a további részletekről kérdezze mobilbankár, vagy fióki tanácsadó kollégáinkat, illetve tájékozódjon a hatályos kondíciós listákból.

JELZÁLOGHITELEK

Partner Prestige Speciális számlacsomag esetében

 

Lakáscélú jelzáloghitel esetében a  lakossági kondíciókhoz képest (beleértve a hirdetményben szereplő kamatkedvezményeket is) 0,25%-kal kedvezőbb kamatot biztosítunk a Partner Prestige Számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek. Piaci kamatozású lakáshitelek esetén a mindenkori aktuális hirdetményben meghirdetett normál kamat és a jóváírás összegétől függő kedvezmény figyelembevételével meghatározott kamatból további 0,3 % kedvezményt biztosítunk az Audi dolgozói számára, minden hitelösszegre,  és minden kamatperiódusra

A kamatkedvezménnyel történő hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A jelzáloghitelek folyósításának feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla.

A kamatkedvezmény és a számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembe vétele nélkül számolt THM: 3,35%

A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy egy ingatlan vonatkozásában az értékbecslés díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla24, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá Prémium aktív és TOP prémium aktív kedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás.25

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

 

MEGTAKARÍTÁSOK

Betéti ajánlat

BETÉTI AJÁNLATUNK

Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink 3,00%-os éves kamatot érhetnek el, ha a 2 hónapos, akciós UniCredit forintbetétbe hozzák a megtakarításaikat! (EBKM: 3,04%; nem akciós EBKM:0,01%). A lekötés feltétele, hogy az ügyfél növelje a bankunknál lévő megtakarításainak összegét.26

Szakértőink segítenek a megtakarítások elhelyezésében, legyen szó betétlekötésről, rendszeres megtakarításról vagy egyéb befektetésekről. Sőt – bizonyos feltételek teljesülése esetén – adómentes megtakarítások is igénybe vehetők.

Kérjük, a további részletekről, az elérhető kedvezményekről és azok feltételeiről kérdezze fióki tanácsadó kollégáinkat, regisztráljon honlapunkon vagy a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as telefonszámon is érdeklődhet.

MOBIL AKTÍV PLUSZ BANKSZÁMLA

Szívesen intézi pénzügyeit mobilon? Nem lehet akadály, ha zárva a bankfiók, vagy nincs a közelben számítógép

Mobil Aktív számlacsomagunk kedvező számlavezetési díj mellett számos tranzakciót korlátlan számban díjmentesen tartalmaz. A mobilalkalmazási szolgáltatással [UniCredit Mobil Bank] Ön kényelmesen hozzáfér bankszámlájához, és azonnali forintátutalásokat kezdeményezhet belföldön.

Sőt, állítsa össze online új számlacsomagját, és ugorjon be a bankfiókba mindössze egy aláírásra! EBKM: 0,01%

MOBIL AKTÍV PLUSZ BANKSZÁMLA

 

 • 249 Ft-ra csökkenthető vagy nullázható havi számlavezetési díj27

Korlátlan számban díjmentes

 • Az átutalások belföldön forintban (bankon belül és kívül) [UniCredit Mobil Bankon] keresztül
 • Rendszeres átutalások forintban bankon belül és bankon kívül
 • Beszedések

Díjmentes szolgáltatások

 • Mobilalkalmazási szolgáltatás {UniCredit mBanking}6
 • Telefon banki szolgáltatás {UniCredit Telefonbank} és SMS-szolgáltatás {UniCredit SMS-szolgáltatás}

Kényelmi szolgáltatások

 • Mobilbankári vagy Prémium banking13 kiszolgálás

RUGALMAS SEGÍTSÉG TERVEI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Személyi kölcsön és Jelzáloghitel partner kedvezményekkel

SZEMÉLYI KÖLCSÖN AKCIÓ

KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

Mobilbankár szolgáltatás

Előfordult már, hogy a bankfióki nyitvatartási időn kívül szeretett volna egy szakemberrel beszélni a pénzügyi igényeiről, vagy személyes tájékoztatást kapni a banki termékekről?

Partner szolgáltatás keretében dedikált banki tanácsadót, mobilbankárt biztosítunk, aki az Ön munkahelyén személyesen is elérhető, amennyiben munkáltatója erre lehetőséget biztosít; továbbá segítséget nyújt a bankváltásban, ha ezentúl szeretne az UniCredit adta kedvezményekkel élni.

A Mobilbankárok olyan speciálisan képzett szakemberek, akik bankunk megbízásából járnak el és kérésére felkeresik Önt, és az aktuális pénzügyi igényei és adottságai figyelembevételével tájékoztatást adnak a hiteltermékeinkről, a számlavezetési lehetőségekről, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokról.

Kívánsága szerint a leendő banki ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

A mobilbankári közreműködésnek nincsen külön költsége!

Ez a kényelmes megoldás – tájékoztatás, mobilbankári ügyintézés – minden esetben térítésmentes az Ön számára.

Felkeltettük az érdeklődését?

Mobilbankárunk a megadott adatok alapján fogja Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy a számlanyitás vagy egyéb termék igénylés részleteit egyeztessék. A bank az adatokat csupán a számlanyitáshoz szükséges adategyeztetéshez  használja fel, és azt a regisztrációt követő 60 napig tárolja.

 

Felkeltettük az érdeklődését, de vannak felmerült kérdései?

Mobilbankár:
Blaha Mónika: +36 30 593 1467
Blaha.Monika@unicreditgroup.hu

Jelzáloghitel, letelepedési támogatás és fedezetlen hitelek:
Pongrácz Eszter: +36 30 383 9394
Eszter.Pongracz@unicreditgroup.hu

Befektetések, angol nyelvű ügyintézés:
Dobos-Szalay Melinda: +36 30 296 6326
Melinda.Dobos-szalay@unicreditgroup.hu

KKV ügyintézés:
Győriné Simon Hajnalka: +36 30 274 2064
Hajnalka.Gyorine.Simon@unicreditgroup.hu

Fiókvezető:
Kozma Balázs: +36 30 906 0088
Balazs.Kozma@unicreditgroup.hu

A további részletekről tájékoztatást nyújtanak dedikált tanácsadóink, vagy +36 1 801 1868-as központi információs vonalunkon érdeklődhet, mely 0-24 órában elérhető.

 

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek a munkáltatója ezekre a szolgáltatásokra vonatkozóan korábban együttműködési megállapodást kötött bankunkkal. Partner számlacsomagok megnyitására azon lakossági ügyfelek jogosultak, akik a bank által biztosított elektronikus felületen a számlacsomag igénylése céljából regisztráltak, vagy a bank által biztosított fogadóórákon vagy fiókhálózatban személyesen jelzik ez irányú igényüket és a számlanyitás jogosultságukat igazolják a munkáltató által kitöltött és cégszerűen aláírt munkáltatói igazolással.

 

Jelzáloghitel kamatkedvezmény

 

Kapcsolódó dokumentumok:

UniCredit Partner Prestige Speciális Csomagra vonatkozó Külön kondíciók     
UniCredit Mobil Aktív Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók

Munkáltatói Igazolás – Partner Csomagokhoz     
Munkáltatói Igazolás – Teljes, egyéb termékekhez

Szükséges dokumentumok letelepedési támogatás vizsgálatához

Adatlap letelepedési támogatás vizsgálatához

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A kölcsön futamideje alatt szükséges egy, az UniCredit Banknál vezetett számla fenntartása. A jelzáloghitel feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

 

1 A Csomag normál számlavezetési díja 8 000 forint/hó/bankszámla. A számlavezetési díj az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban legalább 400 000 forint jóváírás érkezik átutalásból belföldön (bankon belülről/kívülről) (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a számlavezetési díj teljes összege a következő hónapban kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 400 000 forint, de legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból belföldön (bankon belülről/kívülről) (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 4 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 300 000 forint, de legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból belföldön (bankon belülről/kívülről) (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 2 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a fenti jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a számlavezetési díjból jóváírásra nem kerül sor. A Bank a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi számlavezetési díjat nem számítja fel.

2  Az akció visszavonásig érvényes és a belföldi készpénzfelvételekre vonatkozik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, MasterCard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, MasterCard Arany érintő, Visa Gold betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák esetében0,735%, min 272 Ft, Premium Banking Dombornyomott MasterCard betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya esetében 0,113%, min. 111 Ft, A normál készpénz felvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, MasterCard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, MasterCard Arany érintő, Visa Gold betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák esetében 1,222% + 615 Ft, minimum 820 FtPremium Banking Dombornyomott MasterCard betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya esetében 0,457% + 454 Ft, minimum 512 Ft

3 Díjmentes (A normál díj 0,3%, max. 6000 Ft, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció 2021. október 31-ig érvényes.).

4 Díjmentes (Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció 2021. október 31-ig érvényes.)

5 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció 2021.10.31-ig érvényes. Normál díj a hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Elektronikus Szolgáltatások Díjai-ban foglaltak alapján 36 Ft/db. Partner számlacsomagok alatt az alábbi számlacsomagokat értendők: Partner Aktív Plusz Csomag, Partner Ikon Plusz Csomag, Partner Prestige, Partner Prestige Speciális, , Partner Aktív Top Csomag és Partner Aktív Zéró

6 A normál díj 150 Ft/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció 2021.10.31.-ig érvényes.

7 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Unembossed, Mastercard Standard és Visa Classic, Mastercard Arany és Visa Gold betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák nem akciós, normál kibocsátói és tagsági díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

8 A Visa International kártyatársaság (továbbiakban: VISA) logojával kibocsátott betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák esetében, az ezen bankkártyákkal VISA EU régión kívül kezdeményezett és nem a VISA elszámoló devizanemében végzett minden tranzakcióra a VISA speciális International Service Assessment díjat számít fel, amelynek mértéke jelenleg a hatályos VISA Operation Regulation szerint a tranzakció összegének 1%-a. A díjat a könyvelt tranzakciós összeg automatikusan tartalmazza.

10 Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink 3,00%-os éves kamatot érhetnek el, ha a 2 hónapos, akciós UniCredit forintbetétbe hozzák a megtakarításaikat! (EBKM: 3,04%; nem akciós EBKM:0,01%). A lekötés feltétele, hogy az ügyfél növelje a bankunknál lévő megtakarításainak összegét.

Az akció a számlanyitásától, illetve számlacsomag váltástól számított 2 hónapig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről – elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a mindenkor hatályos Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listában meghatározott referencia dátumhoz képest az UniCredit Banknál lévő megtakarításait. Az akciós betét további részletes feltételei megtalálhatók a bank Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listájában.

11  Az érvényes tőzsdei díjakat a mindenkor hatályos, a Premium Banking és Kiemelt Premium Banking ügyfélstátusszal rendelkező ügyfelek számára biztosított kedvezményeket tartalmazó Lakossági Hirdetményben és Kondíciós Listában lehet megtalálni. Az aktuális díj: 0,50% minimum 3.000 Ft (normál tőzsdei megbízási díj: 1,00% minimum 3.000 Ft).

12 Allianz Gondoskodás Program keretén belül az éves biztosítási díjból a Partner Aktív Plusz, Partner Ikon Plusz számlacsomagok esetén 10%, illetve a Partner Prestige számlacsomag esetén 25% kedvezményt biztosítunk.

13 Ügyfeleinknek a Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez az alábbi két feltétel közül egyet kell teljesítenie:

 • a bankunknál elhelyezett megtakarításai* meghaladják az 5 000 000 forintot;
 • a bankunknál vezetett bankszámlájára legalább havi 300 000 forint jóváírás érkezzen átutalásból belföldön (bankon belülről/kívülről)  (ebbe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele).

* A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.

14 A szolgáltatás kizárólag a Bank ezen szolgáltatásra külön leszerződött Kiemelt Prémium Banking ügyfelei vehetik igénybe. Ebbe a kategóriába azon ügyfeleink tartoznak, akik legalább 30 millió forint, maximum 100 millió forint megtakarítási állománnyal rendelkeznek az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél. A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi: UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlege, a lekötött betétek egyenlege – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értéke. 

19 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kamatkedvezmény figyelembevételével történt (a számlacsomag normál számlavezetési díja 8 000 forint/hó, mely a THM számítása során nem került figyelembevételre), a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A számlacsomaghoz kapcsolódó számlavezetési díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 7,43-8,50%.

20 TOP prémium aktív kedvezmény igénybevételének feltétele: a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás érkezzen átutalásból15 (a bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem minősül a feltétel teljesítésének), rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással16 és rendelkezzen UniCredit bankfiókban, Adós által kötött új vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

21 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

23 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kamatkedvezmény figyelembevételével történt (a számlacsomag normál számlavezetési díja 8 000 Ft/hó mely a THM számítása során figyelembevételre került) a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

25 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

24 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít az Aktív-, Aktív plusz, a Prémium aktív-, és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek.

26 A Bank az ügyfél számláin történt összes terheléssel (az akció alatti korábbi új pénzes betétlekötéssel is) csökkenti az új pénz összegét, kivéve az ügyfél saját számlái közötti Bankon belüli átvezetéseket. A Bank nem veszi figyelembe az ügyfél számlájára a Bankon belülről érkező jóváírásokat, ideértve bármely banki ügyfél Banknál vezetett számlájáról felvett készpénz az ügyfél bármely, Banknál vezetett számlájára történő befizetését, illetve bármely banki ügyfél Banknál vezetett számlájáról az ügyfél bármely, Banknál vezetett számlájára történő átutalást.

27 Mobil Aktív Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 1 799 Ft / hó/bankszámla. A Mobil Aktív Plusz számlacsomag havi zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban:

- legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 800 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.

- legalább 150 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1300 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.

- legalább 300 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1550 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.

Ha a fenti jóváírási feltételek egyike sem teljesül, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra a rész összeg.

A Bank a Mobil Aktív Plusz számlacsomag tekintetében – új számlanyitás esetében- a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi zárlati díjat nem számítja fel.

28   Az akció visszavonásig érvényes és a belföldi készpénzfelvételekre vonatkozik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, MasterCard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, MasterCard Arany érintő, Visa Gold betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák esetében 0,735%, min 272 Ft, Premium Banking Dombornyomott MasterCard betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya esetében 0,113%, min. 111 Ft, A normál készpénz felvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, MasterCard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, MasterCard Arany érintő, Visa Gold betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyák esetében 1,222% + 615 Ft, minimum 820 FtPremium Banking Dombornyomott MasterCard betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya esetében 0,457% + 454 Ft, minimum 512 F

29 Díjmentes (A normál díj 0,3%, max. 6000 Ft, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció 2021. október 31-ig érvényes.)

30 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A szolgáltatás a készpénzbefizetésre alkalmas UniCredit ATM-eken érhető el.

31 Akció keretében Mastercard Standard főkártya igénylése esetében a Bank a kibocsátói díjat nem terheli. Szintén akciósan a Mastercard Standard főkártya Online Számlanyitás vagy Online Számlaigénylés keretében történő igénylése esetén a Bank a kibocsátói díjat nem terheli, továbbá az első éves tagsági díjat, annak terhelését követő 30 naptári napon belül, jóváírja. Mindkét akció 2021. október 31-ig igényelt kártyák esetében érvényes.

32 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Unembossed betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza. Az akció Mastercard Unembossed betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó társkártya igénylése esetén kizárólag egy darab betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó társkártya kibocsátói és tagsági díjmentes igénybevételére jogosít és visszavonásig érvényes.

35 A kamatkedvezmény  11-től 20 éves futamidővel igényelhető fix kamatozású Stabil Kamat hitel igénylése esetén érhető el.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo