UNICREDIT PARTNER SZOLGÁLTATÁS MUNKÁLTATÓKNAK ÉS MUNKAVÁLLALÓKNAK

 

Partner csomagjaink lényege, hogy előnyös szolgáltatásokat nyújtanak mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak, amelyek számos kedvezményt biztosítanak és segítik a könnyű eligazodást a pénzügyek terén.

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akik munkáltatója ezekre a szolgáltatásokra vonatkozó Együttműködési Megállapodást köt bankunkkal, vagy egyéb módon jogosultságot szerez.

 

A Partner szolgáltatás keretében dedikált banki tanácsadót biztosítunk, aki

  • rendszeres fogadóóra keretében a munkahelyen személyesen is elérhető;
  • segítséget nyújt a bankváltásban, ha dolgozóként szeretne ezentúl az UniCredit adta kedvezményekkel élni.

 

Keresse tanácsadónkat a munkahelyén, vagy érdeklődjön a kedvezmények részleteiről a munkáltatójánál!

Mit nyújthat Önnek a Partner szolgáltatás?

Kedvezményeket a mindennapi pénzügyekben

Válassza a ki számlacsomagjaink közül a saját pénzügyi szokásainak megfelelő megoldást!

  • Partner Aktív Plusz Csomag
  • Partner Ikon Plusz Csomag

A részletes feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz Csomagokra vonatkozó Külön kondíciók tartalmazzák.

Rugalmas segítséget a hiteleknél

Könnyebben átláthatja a hiteleit, ha egy kézben tartja azokat. Ismerje meg az elérhető lehetőségeket!

  • Hitelváltás: megoldásainkkal lecserélheti más banknál lévő jelzáloghitelét, személyi kölcsönét, áruhitelét.
  • A tervek megvalósításához: ha éppen nem áll rendelkezésére a teljes összeg a lakásfelújításhoz, egy akciós utazáshoz vagy egy nagyobb vásárláshoz, élethelyzetéhez illeszkedően választhat a hitelkártyák, lakáshitelek közül – hogy ne kelljen lemondania a terveiről. THM: hitelkártyák esetén: 37,63-38,66%.

Kérjen ajánlatot munkatársainktól a bankfiókjainkban, vagy hívja Hitelvonalunkat a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as telefonszámon!

Különböző megtakarítási lehetőségeket

Tervezze tudatosan a pénzügyi jövőjét, és válasszon az élethelyzetéhez, terveihez illeszkedő megtakarítási lehetőséget!

Szakértőink segítenek Önnek megtakarításai elhelyezésében, legyen szó alacsonyabb összegű rendszeres megtakarításról, betétlekötésről vagy befektetési portfólióról. Sőt – bizonyos feltételek teljesülése esetén – adómentes megtakarításokban is gyarapíthatja a vagyonát.

 

Kapcsolódó dokumentumok:

UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz Csomagokra vonatkozó Külön kondíciók
Munkáltatói Igazolás – Partner Csomagokhoz

Munkáltatói Igazolás – Teljes, egyéb termékekhez

 

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

 

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A kölcsön futamideje alatt szükséges egy, az UniCredit Banknál vezetett számla fenntartása. A jelzáloghitel feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

 

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.


A tájékoztatás nem teljeskörű. A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

 

Spinning wheel animation

Loading