UNICREDIT PARTNER SZOLGÁLTATÁS

Beszéljünk a kedvezményekről!

A partnerség, az együttműködés olyan előnyöket hozhat a mindennapjainkba, amelyekkel másképp nem élhetnénk. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, hogy az UniCredit Bank partnerköréhez tartozva olyan kedvezményekhez jusson, amelyek partnerség nélkül nem elérhetők.


Mit kínál Önnek a Partner Szolgáltatás?

A partner vállalatok munkavállalói számára olyan kedvezménycsomagokat, melyek a hétköznapokra és a fontos pillanatokra is tartogatnak kedvezményeket.

 

KEDVEZMÉNYES BANKSZÁMLÁK

Számos díjmentes és kedvező tranzakciós díjszabással és akár nullázható havi zárlati díjjal.

PARTNER AKTÍV PLUSZ BANKSZÁMLA

Azok számára, akik kedvező tranzakciós díjszabást és akár nullázható havi zárlati díjat szeretnének.

A Partner Aktív Plusz Csomag előnye, hogy a jövedelemérkeztetést díjazza. A havi 510 forintos zárlati díj összege díjvisszatérítéssel csökkenthető vagy akár nullázható. EBKM: 0,01%. Előnyös választás a napi bankoláshoz.

 

 • Visszatérítéssel nullázható havi zárlati díj, havi 120 ezer forint jóváírástól.1
 • Díjmentes ATM készpénzfelvétel havi két alkalommal, a beállított kártyalimit erejéig.2
 • Díjmentes a csoportos beszedési megbízás korlátlan számban.3
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light szolgáltatás.4
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.5
 • Díjmentes értesítés SMS-ben a számlán történő jóváírásokról.6
 • Mastercard Unembossed bankkártya díjmentesen igényelhető. 7

Bankunk további kedvezményeket kínál a Partner Aktív Plusz csomagban, azon ügyfelei számára, akik aktívan használják8 UniCredit Hitelkártyájukat:

 • Díjmentes állandó átutalás havi két alkalommal.9
 • Díjmentes elektronikus úton indított eseti átutalások havonta összesen legfeljebb négy alkalommal.10

PARTNER IKON PLUSZ BANKSZÁMLA

Azoknak, akik bankszámlát keresnek visszatéríthető havi zárlati díjjal és korlátlan számú díjmentes tranzakcióval.

A Partner Ikon Plusz Csomagot azok számára ajánljuk, akik pénzügyeikkel rendszeresen foglalkoznak és fontos számukra, hogy a banki költségeik áttekinthetőek és kiszámíthatóak legyenek.A Partner Ikon bankszámla csomaggal jelentős banki költséget megspórolhat, mert a 1024 forintra csökkenthető havi zárlati díj11 mellett számos díjmentes szolgáltatást tartalmaz. A kiemelten aktív, magasabb jövedelmű ügyfeleknek ajánljuk. EBKM: 0,01%

 • Díjmentesek az állandó és az elektronikusan indított átutalások.
 • Díjmentesek a csoportos beszedési megbízások.
 • Korlátlan számban díjmentes ATM készpénzfelvétel.12
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.13
 • Díjmentesen értesítés SMS-ben tranzakciók széles köréről.14
 • Mastercard Standard érintő / Visa Classic bankkártya díjmentesen igényelhető.15

Bankunk a Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében további kedvezményeket ad azon ügyfeleknek, akik bankunknál folyószámla hitellel, hitelkártyával, vagy jelzálog hitellel rendelkeznek:16

 • A havi zárlati díj tovább csökkenthető.11
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light  szolgáltatás.17

FOLYÓSZÁMLAHITEL KEDVEZMÉNY

Épp szeretne megvásárolni egy akciós terméket, vagy egy váratlan költség merült fel? A folyószámlahitellel rendezni tudja számláit. A folyószámlához kapcsolódóan megnyitott hitelkeret erejéig a bank automatikusan teljesíti az Ön pénzforgalmi megbízásait.

Folyószámla-hitelkeret igénylése esetében a standard lakossági kondíciókhoz képest 1%-kal kedvezőbb kamatot biztosítunk a Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

 

Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében

 • A hitelkeret összege: 100 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő más banki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti
 • Az akciónk keretében18 aktív bankszámlahasználat esetén a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forint. THM:19 22,57%  (Normál kondíciókkal számított THM:19 25,64 %)

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó. A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM) 23,61%. Törlesztőrészlet összege: 5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 454 858 forint, a hitel teljes díja: 79 858 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 Ft, folyószámla zárlati díja  510 Ft.

Partner Ikon Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében

 •  A hitelkeret összege: 150 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő másbanki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti
 • Az akciónk keretében18 aktív bankszámlahasználat esetén a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forint. THM:19 24,56%
  (Normál kondíciókkal számított THM:19 25,66%)

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén Partner Ikon Plusz folyószámlához kapcsolódóan, 1 éves futamidőre, a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó.  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesül és minden alkalommal megtörténik a hitelkeretből rendelkezésre álló rész lehívása. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 25,64%. Törlesztő részlet összege: 5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 461 026 forint, a hitel teljes díja: 86 026 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 forint, folyószámla zárlati díja 1024 forint.

RUGALMAS SEGÍTSÉG TERVEI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Minden ember életét nagyszabású céljai, tervei mozdítják előre. Egy új otthon megvásárlása, egy régen megálmodott felújítás kivitelezése, de akár egy izgalmas utazás sem kis vállalás. Ilyenkor jó, ha a saját tartalékainkon kívül egy megbízható partnerre is számíthatunk.

Mobilbankár hálózatunk szakemberei segítségével könnyen eligazodhat az UniCredit Bank lakossági hiteltermékei között.  Kérésére, kollégáink egy előre egyeztetett időpontban az otthonában vagy a munkahelyén is szívesen felkeresik Önt. A banki hitel kérelmek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.


Ismerje meg az elérhető lehetőségeket és kedvezményeket, kérje kollégáink segítségét az ideális megoldás megtalálásában!

 

KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

Előfordult már, hogy a bankfióki nyitvatartási időn kívül szeretett volna egy szakemberrel beszélni a pénzügyi igényeiről vagy személyes tájékoztatást kapni a banki termékekről?

Partner szolgáltatás keretében dedikált banki tanácsadót, mobilbankárt biztosítunk, aki az Ön munkahelyén személyesen is elérhető, amennyiben munkáltatója erre lehetőséget biztosít; továbbá segítséget nyújt a bankváltásban, ha ezentúl szeretne az UniCredit adta kedvezményekkel élni.

A Mobilbankárok olyan speciálisan képzett szakemberek, akik bankunk megbízásából járnak el és kérésére felkeresik Önt, és az aktuális pénzügyi igényei és adottságai figyelembevételével tájékoztatást adnak a hiteltermékeinkről, a számlavezetési lehetőségekről, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokról.

Kívánsága szerint a leendő banki ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

A mobilbankári közreműködésnek nincsen külön költsége!

Ez a kényelmes megoldás – tájékoztatás, mobilbankári ügyintézés – minden esetben térítésmentes az Ön számára.

NYERJEN PÁRIZSI HOSSZÚHÉTVÉGÉT ÚJ UNICREDIT HITELKÁRTYÁJÁVAL!

Igényeljen UniCredit hitelkártyát, és nyerje meg az 5 db párizsi hétvége egyikét 1500 euró költőpénzzel! Ehhez nem kell mást tennie, mint akciónk keretében hitelkártyát igényelni, azzal a megadott határidőig minimum 1000 forint értékben vásárolni és a játékunkban játszani. Sőt most kibocsátói díj nélkül igényelhet UniCredit hitelkártyát1, és a feltételek teljesítése esetén az első év végén a tagsági díjat is visszatérítjük!2

Igényelje hitelkártyáját 2018. október 31-ig, vásároljon vele 1 000 forint felett, és regisztráljon 2018. november 16-ig az oldalunkon, hogy részt vehessen a játékunkban!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum  tartalmazza.

THM3: 36,16% ̶ 36,95%

A hitelkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a bank Általános üzleti feltételei, a Bankkártya üzletszabályzat, a részletes kondíciókat a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A bank a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról a saját hitelbírálata alapján dönt.

1 Az akcióban az akció időtartama alatt kibocsátott Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina hitelkártyák vesznek részt. (Nem minősül új kibocsátású kártyának a vonatkozó igénylési időszak alatt pótolt hitelkártya.) Az akcióban nem vesznek részt azok a hitelkártyák (Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina), amelyek a Kártyabirtokos üzleti célú költéseinek finanszírozására szolgálnak.

2 A tagsági díjat akkor írjuk jóvá, ha a hitelkártya a tagsági díj terhelésének időpontjában nem szűnt meg vagy nem áll felmondás alatt.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

 

A párizsi utazás az alábbiakat tartalmazza:

 • 1,500 EUR költőpénz
 • retúr repülőjegyek 2 fő részére Budapest és Párizs között,
 • 2 éjszaka egy 4 csillagos szállodában, reggelivel,
 • vacsora egy Michelin csillagos étteremben,
 • VIP vacsora a Moulin Rouge-ban,
 • és Paris Priceless Experience a Mastercard® jóvoltából.

Miért praktikus egy hitelkártya?

 • Mert nem kell lemondania egy visszautasíthatatlan ajánlatról a hónap végén sem.
 • Mert pénzvisszatérítési akciónkban a költései után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat.
 • Mert számos szolgáltató  ̶  például szállodai szobafoglalás vagy autóbérlés esetén  ̶  betéti kártyát nem fogad el.
 • Mert kamatmentesen vásárolhat vele, ha a teljes összeget a törlesztési periódus végén kiegyenlíti.4
 • UniCredit számlája van? Adjon automatikus átvezetési megbízást az automatikus törlesztésre.

4 A kamatmentesség feltétele akkor teljesül, ha a hitelkártyával csak vásárlási tranzakciók történtek.

 

Hitelkártya-igényléshez az alábbi dokumentumokra lesz szüksége.

 •  személyazonosító okmány (ami lehet: személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány);
 • adóigazolvány;
 •  a lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya);
 •  jövedelemigazolás:

  • alkalmazottaknak: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás banki formanyomtatványon;
  • nyugdíjasoknak: NYUFIG igazolás, valamint nyugdíjszelvény;
  • vállalkozóknak: NAV jövedelemigazolás;
  • saját vállalkozásból származó jövedelem esetén: NAV köztartozás („0”-s) igazolás. Amennyiben a vállalkozás szerepel a Köztartozásmentes adatbázisban, az igazolás benyújtása nem szükséges.
 • Más banknál vezetett bankszámla esetén az utolsó két havi eredeti számlakivonat vagy az e-kivonat hitelesített másolata vagy az e-kivonat elektronikus aláírással vagy egy kivonat, amelyet bankunk terminálján nyomtattak ki.

Az igényléshez szükséges nyomtatványokat letöltheti bankunk holnapjáról.


Ismerje meg a nyereményjáték további feltételeit, kérjen bővebb tájékoztatást mobilbankár kollégáinktól!

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Mobilbankárunk a megadott adatok alapján fogja Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy a számlanyitás vagy egyéb termék igénylés részleteit egyeztessék. A bank az adatokat csupán a számlanyitáshoz szükséges adategyeztetéshez  használja fel, és azt a regisztrációt követő 60 napig tárolja.

 

Felkeltettük az érdeklődését, de vannak felmerült kérdései?

Amennyiben sürgősen szeretne kapcsolatba lépni bankunkkal, kérjük hívja a +36 1 801 1868-as központi információs vonalat, mely 0-24 órában elérhető.

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek a munkáltatója ezekre a szolgáltatásokra vonatkozóan korábban együttműködési megállapodást kötött bankunkkal. Partner számlacsomagok megnyitására azon lakossági ügyfelek jogosultak, akik a bank által biztosított elektronikus felületen a számlacsomag igénylése céljából regisztráltak; a bank által biztosított fogadóórákon,vagy a fiókhálózatban személyesen jelzik ez irányú igényüket és a számlanyitást megelőzően a jogosultságukat alátámasztó, munkáltató által kitöltött, cégszerűen aláírt munkáltatói igazolással rendelkeznek.

 

Kapcsolódó dokumentumok:

UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz Csomagokra vonatkozó Külön kondíciók
Munkáltatói Igazolás – Partner Csomagokhoz

Munkáltatói Igazolás – Teljes, egyéb termékekhez

 

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A kölcsön futamideje alatt szükséges egy, az UniCredit Banknál vezetett számla fenntartása. A jelzáloghitel feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

A tájékoztatás nem teljeskörű. A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

1 A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel és feltételhez kötötten biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A zárlati díj teljes összegű jóváírásának feltétele, hogy az adott naptári hónapban az ügyfélnek összesen legalább 120 000 forint banki átutalásból (melybe a saját számlák közti átutalások nem számítanak bele) származó jóváírás, míg a részleges, 200 forint összegű jóváírás feltétele, hogy ügyfélnek összesen legalább 75 000 forint banki átutalásból származó jóváírás érkezzen a számlájára. A számlacsomag normál  zárlati díja 510 forint.
2 A bank havonta egy belföldi UniCredit és egy egyéb belföldi ATM-ből történő készpénzfelvétel vonatkozásában a napi kártyalimit erejéig a díj felszámításától akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes. A napi kártyalimit és a nem akciós díjak mértékére a Lakossági Kondíciós Lista - Betéti Bankkártya című dokumentumban meghatározottak vonatkoznak. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,66%, minimum 245 forint, Premium Banking Dombornyomott MasterCard bankkártya esetében 0,102% minimum 102 forint. A normál készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, MasterCard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, MasterCard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 1,096% + 552 forint, minimum 737 forint, Premium Banking Dombornyomott MasterCard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. Amennyiben az érintett számla vonatkozásában adott hónapra vonatkozóan az Ügyfelet - leadott nyilatkozata alapján - Jogszabályi díjmentes készpénzfelvétel illeti meg, ezen hónapra a számlacsomagban foglalt ATM díjkedvezmény nem él.
3 A fent meghatározott díjmentességet a bank akciós jelleggel biztosítja, az akció visszavonásig érvényes. A normál díj: 0,307% minimum 51 forint, maximum 6 144 forint.
4 A normál havi díj 150 forint/hó, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
5 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
6 A fent meghatározott kedvezményt a bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Aktív Plusz Csomagnál a bankszámlán történő jóváírások esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
7 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a bank akciós jelleggel biztosítja, Partner Aktív Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard Unembossed betéti főkártya igénylésekor. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Unembossed, bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
8 Aktivitási feltétel: A bank a Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz további díjkedvezményeket biztosít, ha a Számlatulajdonos az alábbi feltételt  teljesíti:
Bank által kibocsátott hitelkártyát igényelt lakossági ügyfélként és a kártyát aktívan használja a bank által meghatározott mértékben („aktív kártyahasználat”). A bank azt tekinti aktív kártyahasználatnak, ha a hitelkártya szerződés aláírását követően minden egymást követő 6 elszámolási időszakban összesen minimum 150 000 forint értékű kártyás tranzakció kerül könyvelésre a hitelkártya elszámolási számlán. Külföldi (nem forintban kezdeményezett) tranzakciók esetében a tranzakció forintban könyvelt (konvertált) összege a mérvadó. Amennyiben a számlabirtokos a fent megjelölt „Aktivitási feltétel”-t teljesíti, akkor a hitelkártya szerződés aláírását követő 6. elszámolási periódus lezárásának naptári hónapját követő naptári hónapokban (de legalább 6 naptári hónapban) a bank a jelen Kondíciós Listában megjelölt díjkedvezményeket biztosítja. A bank az aktív hitelkártya használatot minden hatodik elszámolási periódus végén ellenőrzi, és ha az „Aktivitási feltétel” nem teljesül, akkor a felülvizsgálatot követő 6 naptári hónapban a Számlatulajdonos a díjkedvezményekre nem jogosult, ezen időszakra ismét a jelen kondíciós Listában az adott szolgáltatásoknál megjelölt –aktivitási feltételhez nem kötött-  díjak lesznek irányadóak.
9 Amennyiben a Számlabirtokos az előző (24.) pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a bank akciós jelleggel, adott naptári hónapban az első két megbízást díjmentesen teljesíti, minden további tranzakció esetében pedig eltekint a normál díjszabás szerinti minimum összeg felszámításától. Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.  A normál díj: 0,307% minimum 92 forint, maximum 6 144 forint.
10 Amennyiben a Számlabirtokos a 24. pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a bank akciós jelleggel adott naptári hónapban, az első két bankon belüli és az első 2 bankközi, SpectraNet Internet Banking/Mobil Banking/UniCredit Mobil alkalmazás segítségével indított megbízást díjmentesen teljesíti. Minden adott naptári hónapban teljesített további – előbbi csatornákon indított – tranzakció esetében a díj 0,307% maximum 6 144 forint. Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.
11 A Partner Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 096 forint/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján.
i)    Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 048 forint kerül jóváírásra:
-    tárgyhónapban legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a    számlára,
-    a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a banknál,
ii)    Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél mindkét alábbi feltételt teljesíti, akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 072 forint kerül jóváírásra:
-    tárgyhónapban legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
-    Számlatulajdonos a banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
iii) Amennyiben a tárgyhónapban a Számlatulajdonos rendelkezik folyószámla hitellel, és a hitelszerződés tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett, és hatályban van, akkor a bank 1000 forint zárlati díjat terhel.
Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán.
Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.
**A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.
12 Az akció visszavonásig érvényes és a belföldi készpénzfelvételekre vonatkozik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,307%, min 215 forint, Premium Banking Dombornyomott MasterCard bankkártya esetében 0,102% minimum 102 forint. A normál készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, MasterCard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 0,686% + 481 forint, minimum 645 forint, Premium Banking Dombornyomott MasterCard bankkártya esetében 0,41% + 410 forint, minimum 460 forint.
13 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
14 A fent meghatározott kedvezményt a bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Ikon Plusz Csomagnál a bankszámlán történő terhelések, jóváírások és a betéti kártyával történő sikeres, sikertelen és törölt készpénzfelvétel és vásárlás esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére vonatkozó kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
15 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard standard érintő és/vagy VISA Classic betéti főkártya igénylésekor. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard® Standard érintő és Visa Classic bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
16 A kedvezményre azon számlatulajdonos jogosult, aki a banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: folyószámlahitel, hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
17 Amennyiben a számlatulajdonos a 15. pontban leírt feltételt teljesíti, akkor a tárgyhónapban szolgáltatást akciós jelleggel a bank díjmentesen biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díj 150 forint/hó. A bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
18  Az akcióban történő részvétel feltétele: havonta minimálisan a jóváhagyott hitelkeret 25 százalékának megfelelő összegű jövedelem jóváírás, a hitelkerethez kapcsolódó bankszámlán, a szolgáltatás megadását követő 12 hónapon keresztül. A részletek és a hatályos kondíciókat a Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók elnevezésű kondíciós lista, valamint az Ingatlanfedezet nélküli hitelekre vonatkozó hirdetménye tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes. A kezelési költség aktuális normál összege a hitelkeret 1 százaléka, minimum 2.900 Ft.
19 A Teljes hiteldíj mutató (THM) az a belső megtérülési ráta, amely mellett a fogyasztó által teljesítendő kötelezettségek jelenértéke (törlesztés és díjak) éves százalékban kifejezve megegyezik, a hitelező által folyósított hitelösszeggel.
A hitel teljes díja a hitelező által ismert minden olyan – a THM számításánál, a külön jogszabály szerint figyelembe veendő – ellenszolgáltatás, amelyet az ügyfél, a hitelszerződés kapcsán megfizet. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, a hitelkártya kivételével az egyéb hiteltermékek esetén Kölcsön bankszámla igénybevételével történt, és a feltételek változása esetén – ide értve a referencia kamatláb változását is – a mértéke módosulhat. Változó kamatozású hitelek esetében, a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Spinning wheel animation

Loading