UNICREDIT TAKARÉKSZÁMLA PLUSZ

 

Ha a hagyományos folyószámlánál kedvezőbb kamatozást és könnyű hozzáférhetőséget keres megtakarításai elhelyezésére, akkor ismerje meg az UniCredit Takarékszáma Pluszt!


Az UniCredit Takarékszámla Plusz  olyan megtakarítási számla, amely kamatozása a hagyományos folyószámlákénál kedvezőbb, és havi számlavezetési díj sem merül fel1.

 

Kinek lehet előnyös megtakarítási forma a Takarékszámla Plusz? Annak, aki:

  • számára fontos, hogy pénzéhez rugalmasan hozzáférjen: a Takarékszámlán nyilvántartott megtakarítását a forint folyószámlájára díj ellenében átvezetheti2, és onnan rendelkezhet az összegről;
  • előnyben részesíti a kényelmes megoldásokat: az átvezetéseket a banknál vezetett forint folyószámlája és a Takarékszámla között bármikor intézheti otthonról interneten vagy telefonon keresztül3 is;
  • folyamatosan nyomon követné megtakarításai alakulását.

Napi kamatszámítás szerint a kamatszámítás napi záróegyenleg alapján történik, a kamatok jóváírására negyedévente kerül sor.


A Takarékszámla Plusz sávos kamatozású, az éves kamatláb aktuális mértéke megtalálható az aktuális Lakossági Betéti Hirdetményben.

Figyelmébe ajánljuk!

Ha a rendszeresség fontos szempont megtakarításai kezeléséhez, ajánljuk figyelmébe a Rendszeres Megtakarítási Programjainkat.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Takarékszámla Pluszról bővebb tájékoztatást a Hirdetmény – Látra szóló és határidős betétek és a Kondíciós Lista UniCredit Takarékszámla Plusz. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza.

 

1 A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díj a Privát számlacsomag díjával megegyező, jelenleg 559 forint/hó/bankszámla. A Privát számlacsomag díjának számítása: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes. A havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül.

2 Az átvezetéseket Telefonbankon, Spectranet Internet Banking/Mobil Banking rendszeren, valamint a bankfiókokban papíros formanyomtatványon keresztül egyaránt kezdeményezheti.

3 A szolgáltatások igénybevételének feltétele a vonatkozó szerződés megkötése.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo